Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dolgu bitti sayılır da benim istediğim en son kalan o ufak su havuzu dışında su birikintisi görmemek,belki 100 e yakın yerde su birikintisi var,bolca kum mu dökülür toprak mı dökülür serseler,yağmurdan oluyorsa akıntıyı bi tarafa verseler de dolgu olan bölge şöyle kaymak gibi çıksa diyorum

Yusuf ellerine sağlık kardeşim,fotoların acayip ikrama geçiyor haberin olsun

Çok iyi altyapı yapılması lazım oraya.Yoksa en ufak yağmurda her taraf su olur.Şşmdilik her yerin su birikintisi olmasında bir mahsur yok.Kum, toprak, çakıl da dökseler hiç faydası olmaz.

Yorum

• Sayin yöneticiler,

facebookta "IKI RESIM ARASINDAKI FARKI BULUN" diye bir paylasim var... resimlerdeki tarihler yanlis.

paylasima göre dolgu alani gittikce büyüyür...

Lütfen hatayi düzeltin...

Yorum

• Başlık açıldıktan sonraki 10 sayfa ile şu an gelinen son 10 sayfa arasında bir fark görebilen var mı? Başlık ilk açıldığında ne konuşuluyorsa halen aynı şeyler yazılıp çiziliyor.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• su ordada kalan suyu niye doldurmuyolar arkadas kucuck yer orda kaldi is bi gram ilerleme yok o erdogan bayraktarin ben ... neyseanladiniz siz.
          https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Bari avni akerin üstünü kapatsalar millet zar zor bağırıyor oda havaya uçuyor.Zaten maratonun üstünün niye açtılar hala anlamış değilim berbat ettiler iyice.

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bari avni akerin üstünü kapatsalar millet zar zor bağırıyor oda havaya uçuyor.Zaten maratonun üstünün niye açtılar hala anlamış değilim berbat ettiler iyice.
              bizim işimiz tam laz fıkrası çatıyı direkleri birkaç kişinin görüş açısını engelliyor diye kaldırdılar şimdi bütün millet kışın yağmurda ıslanıyor yazında güneşden yanıyorr görüyor.
              2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• habertürkte şimdi gördüğüm bir haber stadyumları gösteriyor trabzon stadyumu gösterilen stadyum olacakmış işte link herkes baksın

Yorum

• erdogan bayraktar projeyi acıkladıgında ne gorüyorsan aynısı olacak demisti..bense herhalde ornek fotodur diye pek onemsememistim..simdi anlasılıyorki projemiz bu.

Yorum

• İlk olarak YUSUF. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    habertürkte şimdi gördüğüm bir haber stadyumları gösteriyor trabzon stadyumu gösterilen stadyum olacakmış işte link herkes baksın
                    http://galeri.haberturk.com/spor/gal...n-statlar/1/27
                    Onlarında bir şey bildiği yok internette dolanan fotoğrafları koyuyorlar işte.Kaldı ki bu projeyi yapmasınlar daha iyi bir şeye benzemiyor zaten.Bir kere dolguda projedeki gibi havuz yok.Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.

Yorum

• Taaa bu projenin başında demiştim Bu proje bitmeeeez , yönetimin aklı varsa Avni Aker'in üstünü kapatsın.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başlık açıldıktan sonraki 10 sayfa ile şu an gelinen son 10 sayfa arasında bir fark görebilen var mı? Başlık ilk açıldığında ne konuşuluyorsa halen aynı şeyler yazılıp çiziliyor.
                        iyi madem adettendir
                        boş durmayalım beyler
                        soru:koşu pisti olacak mı?
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Stadyum projesi oysa, o proje Almanya'da bir stadyum için çizilmiş ama elenmişti yanılmıyorsam. Ben de Trabzonspor'a yamıyorlar demiştim. Ama o değil, o temsili resim denmişti. Hala bir umutla Trabzonspor'un gereksinimlerine uygun özel bir proje bekliyorum
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Örnek stadyum verip al sunu yap demek icin mühendis tuttuklarini sanmiyorum. Projedeki resmin benzerini yapmayacaklarini düsünüyorum.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ben mi geriden takip ediyorum yoksa yenimi çıktı bu haber emin değilim ama, Avni Akerin mevcut yerini Ali Ağaoğlumu almış?
                              var mı böyle bişe duyan bilen.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben mi geriden takip ediyorum yoksa yenimi çıktı bu haber emin değilim ama, Avni Akerin mevcut yerini Ali Ağaoğlumu almış?
                                var mı böyle bişe duyan bilen.
                                Duymadım şahsen ama aldıysada baya zaman bekler bu gidişle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X