Hesapta stadın ihalesini bırak inşaatının statla ilgili alan doldurulduktan sonra başlayacağını,bütün dolgunun bitmesinin beklenemeyeceğini söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
Şimdi diğer birçok stadın ihalesi değil inşaatı bitme noktasına gelmiş biz hala ihale bekliyoruz.
Yazık memleketimin saf halkına.
Yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi mitinglerini dolgu alanında yapsın yüzsüzler.Yakışır kendilerine.
Bu dolgunun üstüne bir dolgu daha yapacaklar mi?Sanki öyle birsey duymustum gecmiste.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
ekşi sözlükte yazıyor olsaydım akyazı inşaatı ile ilgili "gülünesi bir hikaye" derdim...
amacım ortamı baltalamak ve buradaki arkadaşlarımızın tepkisini çekmek değil sadece bizi nasıl uyutup oyaladıklarını göstermek...
akyazı stadı ile yok yanına kurulacak tesisler binalar bilmem neler ile bizi sadece oyalayıp en değerlimiz olan zamanımızdan bilerek çaldıklarını göstermek istiyorum..
buna da en iyi örnek bursaspor için belediye tarafından yapılan stadyumdur. başlangıç tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2011 yılının şubat ayıdır. şu anda ise baya bir ilerleme kaydetmiştir isteyenler timsah arena diye googledan arayabilirler...
şimdi iki yılı dolgulalarla geçen bir sürümceme ve dahası...
trabzonda bir stadyum yapacak alan yok muydu ?
vardı tabiki !... ancak bu işin nerede yapılacağına karar verenlerin demek ki işine gelmedi bu yerler...
ne olacak trabzonlu beklesin trabzonspor da kimdir... önce biz bi' palazlanalım ondan sonra olursa olur.... anlayışı ile biz daha çok fotoğraf çekip hayal kurarız...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Bakan müjdeyi verdi
Ulusal bir Tv kanalında konuşan Spor Bakanı Suat Kılıç, Akyazı stadının projesinin hazırlandığını ve yılbaşından sonra ihale edileceğini açıkladı.
Akyazı beldesi sahilinde dolgusu devam eden Akyazı projesi ile ilgili olarak Spor Bakanı Suat Kılıç, müjdeyi verdi. Ulusal bir Tv kanalında programa katılan Bakan Kılıç, dolgunun Ocak ayına kadar tamamlanacağını belirterek, dolgudan sonra stat ihalesinin yapılacağını söyledi.
Stat kapasitesinin 40 Bin olacağını da açıklayan Bakan Kılıç, “TT Arena stadının projesini yapan Mimar Mete Arat’ın hazırladığı proje doğrultusunda dolgunun bitiminden hemen sonra stat için ihale açılacak. Bu ihalenin 2013 Ocak ayında yapabileceğimizi söyleyebilirim. İhale aşamasından sonra da en kısa sürede inşaata başlanacak” açıklamasını yaptı.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Antalya yanın da ihale ilanı cıkmış. bize bu durumu reva görenler hakkımızı aradığımız için bu işi süründürenler sizi Allah a havale ediyorum. Allah tan bulun.
Antalya Stadı da siyasete takılacak ve olmayacak.
Diğer illerle Trabzon'u karşılaştırıyoruz sürekli ama öyle değil şehirde düz alan yok bu iş Toki'ye devredildikten sonra normal seyirde ilerliyor daha önce Toki'ye devredilse bitmişti belki ama yapacak bir şey yok.
Bakan Kılıç, Trabzon ve Antalya'ya yapılacak statlar hakkında da açıklamalarda bulundu. "Trabzon'a yapılacak stadyum konusunda biz sözümüzün arkasındayız. Ama dolgu aşamasında mahkemeye yapılan itirazlar yüzünden bir takım gecikmeler yaşandı" diyen Kılıç; sözü Antalya'ya getirdi: "Şimdi benzer duyumlar Antalya'ya yapılacak stat için de geliyor. Eğer aynı hukuki sorunlar yaşanırsa orada da geciklemeler olabilir. Eğer böyle şeyler olursa hukuki gecikmeye yol açanları halka duyuracağız" Trabzon'da yargı aşaması yüzünden çok vakit kaybettiklerini söyleyen Suat Kılıç, sözlerini "Ama hukuki süreç sona erdi. Dolgu çalışması da bitmek üzere. Sonra da stat inşaatı başlayacak ve 2 yıl içinde Trabzonlular 40 bin kişilik yeni stadına kavuşacak." diye tamamladı.
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum