Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gözleri var görmezler,kulakları var duymazlar,,dolgu gözlerinin önünde bitti hala sallayanlar var...ne yapalımki bizim milletimiz böyle..istiyorki birşeye başlandımı hemen bitsin...madem stad yapılmayacaktı koskoca karadeniz niye dolduruldu.?
    Başlığın açılma tarihine bakın. Cevaplar orada.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

Gözleri var görmezler,kulakları var duymazlar,,dolgu gözlerinin önünde bitti hala sallayanlar var...ne yapalımki bizim milletimiz böyle..istiyorki birşeye başlandımı hemen bitsin...madem stad yapılmayacaktı koskoca karadeniz niye dolduruldu.?
      Dolgu bitti mi ? Bittiyse kaç senede bitti ? Partizanlığın lüzumu yok. Görmeyen birisi varsa sensin ki ayrıca ayetleri popülizm için böyle kullanmayın.

Biz buraya kıyamet günü ilahlaştırdıklarınızı çağırın yazıyor muyuz ?

Yorum

• Allah verede o stad yapıldıkdan sonra taraftarlarımız o stadın hakkını verse. yoksa eskisi gibi yarım yamalak stad dolacaksa gelenlerde çıt pıt çekirdek yiyip maç boyu homurdanacaksa bırakalım biz yeni stadı lazım değil. şöyle büyük bir meydan park isteyelim yetkililerden bir kaç tane de dev ekran oldukdan sonra değmeyin keyfimize !!!!!

Yorum

Bizi gözleri olup da görmemeyle suçlayanın ettiği laflara bakar mısınız ? Halâ kaldı mı sizden merak ediyordum varmış demek ki.
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• evet pascalli sana aynen katılıyorum gözleriniz var ama rıdvanla başbakanın buluşmalarını görmediniz,gözleriniz var ama tüp kafanın basbakanın talımatıyla tff basına getirildiğini görmediniz,gözleriniz var ama aynı basbakanın platiniyle birebır gorusup uefa yı bağladığını görmediniz,gözleriniz var ama spor bakanı olacak dalkavuğun trabzon kaşkolunu reddedip fener formasını kabul ettiğini görmediniz,kupamızı almak yerine ince hesap yapıyoruz deyip haklı olduğumuz konuda bizihaksız duruma düşüren sözde hemşeri bakanı görmediniz,yine 2005 te cem papilayla çalınan şampiyonluğumuzda aynı oyunları destekleyip bunların arkasında duranları görmediniz.neymiş dolgu bitiyormuş,akyazı projesi ortaya atıldığında galatasarayın stadının esamesi yoktu.yuh yani.trabzonsporun hakkını babam dahi yese merhamet etmem.sakın burda bidaha kimse bu emek hırsızlarının avukatlığını yapmaya kalkmasın.
            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Üzücü olan şudur ki stadyum bittiğinde Pascalli gibi binlercesi açılışa gidecek.Yüzlerceside otobüslerle getirilecek ve siyasileri alkışklamaktan elleri nasırlaşacak.

Yorum

• Su pascalli adli üyenin bir zamanlar forumdan kovulan top sakalli bir taraftar resmini avatar yapan arkadas oldugu hakkinda ciddi süphelerim var. Ne zaman o rte militani bu forumdan kovuldu ozaman cikti piyasaya. Iki üyelik acmisti akilli.. Bu ücüncüsü olmasin??
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• haksızlıklara karşı siz ne tepki gösterdiyseniz bende aynısını yaptım..başbakana,spor bakanına ,sözde trabzon milletvekillerine defalarca mesaj attım faks çektim eleştirdim..şike konusunda siz ne düşünüyorsanız ben daha fazlasını düşünüyorum..ancak iş yatırımlara geldimi sizden ayrılırım..Akyazı projesini ortaya atanda belli projeye onay verende..projeler konuşulur ama önemli olan icraattır..İnönü stadı da 30 yıldır konuşulur ama bir adım öteye gidilemedi..yapılacak yer var yapılmayacak yer var..Eski yerinde olsaydı stadımız şimdiye çoktan bitmişti ama Akyazı projesi ortaya konulunca bu Trabzon bütçesini aştı...trabzonda Hiçkimse elini taşın altına koymayınca iş devlete kaldı..Önce meclisten kıyı kanunu çıkarıldı sonrada dolgu ihalesi yapıldı..4-5 ay gecikmeyle de olsa dolgu bitti..2 ay içinde de stadyum ihalesine çıkılıyor...bunları hepiniz biliyorsunuz. ...benim stadyumun açılışına gitmem Samet Beyi üzecekse köyümde oturur tabanca atıldığında da gol oldu diye sevinirim..varsın stad yapılsında sizler sevinin biz üzülelim.

Yorum

• Bu sözlerimde Canberk'in eleştirilerine..
                    Evet bizim neslimizden az da olsa kaldı..yıllarca çamurun,labarın içinde, kırık dökük tuğlalarla örülmüş duvarlar üzerinde maç seyrettik,içeri girebilmek için saatlerce yağmur altında kuyruklarda bekledik..değil yeni stad, tribünlerin bir duvarı yenilendiği zaman bile büyük mutluluk yaşadık.. hele maratonun üzeri kapandığında kendimizi maracana stadyumuna girmiş gibi gördük..hertürlü olumsuzluğa rağmen hiç şikayet etmeden maçlara gittik şampiyonlukları tattık...evet bizim neslimiz belki bitti ama Trabzon sevdamız sizin izninine bağlı değil...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Su pascalli adli üyenin bir zamanlar forumdan kovulan top sakalli bir taraftar resmini avatar yapan arkadas oldugu hakkinda ciddi süphelerim var. Ne zaman o rte militani bu forumdan kovuldu ozaman cikti piyasaya. Iki üyelik acmisti akilli.. Bu ücüncüsü olmasin??
                      Benimde senin Fenerbahçe ajanı olduğuna dair şüphelerim var...herkes sizin gibi düşünmek zorundamı ? militan ne demek? biraz terbiyeli ol.

Yorum

Bu sözlerimde Canberk'in eleştirilerine..
                        Evet bizim neslimizden az da olsa kaldı..yıllarca çamurun,labarın içinde, kırık dökük tuğlalarla örülmüş duvarlar üzerinde maç seyrettik,içeri girebilmek için saatlerce yağmur altında kuyruklarda bekledik..değil yeni stad, tribünlerin bir duvarı yenilendiği zaman bile büyük mutluluk yaşadık.. hele maratonun üzeri kapandığında kendimizi maracana stadyumuna girmiş gibi gördük..hertürlü olumsuzluğa rağmen hiç şikayet etmeden maçlara gittik şampiyonlukları tattık...evet bizim neslimiz belki bitti ama Trabzon sevdamız sizin izninine bağlı değil...
                        Olayı dramatize etmenize gerek yok söylemek istediğimi çok net anladınız ben sizin taraftarlığınıza değil siyasi militanlığınıza eleştiride bulundum.Ona göre cevaplayacaksanız dinleyip gerekli cevabı vereceğim
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Benimde senin Fenerbahçe ajanı olduğuna dair şüphelerim var...herkes sizin gibi düşünmek zorundamı ? militan ne demek? biraz terbiyeli ol.
                          Evet Trabzonspor taraftariysaniz bizim gibi düsünmek zorundasiniz!

Evinize bir hirsiz girdiginde o hirsizi "ama iki ay önce bana bi iyligi dokunmustu canim benim" diye savunmayacaginiz gibi, kupanizi emeklerinizi hayallerinizi calanlarida canla basla savunmayacaksiniz.

Bu durumda bile hala bunu yapiyorsaniz militandan baska bir sey degilsiniz demektir.
                          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 08.11.2012, 21:09.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Neyin bütçesini aşıyor ? Bursa'da,Kayseri'de ödenek çıkıyorda belediyeler yapmıyor mu stadyumları ? Belediye'nin yapmış olduğu stadı devlet yapmış olmuyor mu ?

Yahu 3 mitingte aynı söz verildi de ne ilerleme oldu ? He haklısınız en son mitingten sonra dolgu başladı değil mi ...

Siz avrupa şampiyonası için Trabzon aday şehirler arasına alınmadığında ''ama Trabzon'da stad ve otel yokki'' diyenlersiniz. Sizin gibi aşırı siyaset taraftarlarından benim yanımda da var. Ben çok iyi anlıyorum senin derdini. Hiç fiyakalı,fakir edebiyatı yapmanıza gerek yok. İki tane köprüye,yol şeridine tav olursunuz , gece meclisten geçen şike yasalarını yine gece meclisten geçen sınırsız arsa satışı yasalarını duymazsınız.

Yahu adam şikeyi örtbas ederek takımın geleceğini yoketti hâla lagaluga yapıyorsun.

Rahatlıkla söyleyebiliyorumki siz kendi içinizde başbakanın şikeyle zerre alakası olduğuna inanmıyorsunuz.
                            En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 08.11.2012, 21:53.

Yorum

• pascalli sen burda trabzonspor taraftarlığı değil gerçekten de arkadaşların dediği gibi siyasi militanlık yapıyorsun,eğer gerçekten trabzonsporun menfaatlerini düşünüyorsan şikenin sonuna kadar destekçisi ve örtbas eden ve hayallerimizle oynayan hükümete yalakalık yapmayacaksın bu bir.ayrıca bunları söylediğimiz gibi aziz yıldırım haksızlığa uğramıştır diyen asker kaçağı ve dolandırıcılıktan ceza almış birini makamında ziyaret eden kılıçdaroğlu ve chp sini de,ne etliye ne sütlüye karışan, şikeyi görmezden gelip hiçbirşey yokmuş gibi davrananıp şike cezalarının hafıfletilmesine sonuna kadar destek veren devlet bahçeli ve mhp sine de lanetleyeceksin benim gibi.bizim de bir siyasi görüşümüz var tabıkı ama söz konusu trabzonspor ve adalet oldumu o ayette bahsettiğin görmeyen gözlerin görecek arkadasım.yoksa hiçbir şekilde samımıyetine inandıramazsın kimseyi.
                              ANADOLU KAPLANI

Yorum

haburay bi ogu. => http://goo.gl/3wZZs
                                Sürmene ilçesine bağlı Çamburnu beldesinde 50 milyon liralık tersane yatırımı heba oldu.

yanlis anlasilma olmasin, ben akyazi yapilacak diyorum.
                                „Choose a lazy person to do a hard job.
                                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                                BILL GATES

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X