Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Başkan pazarlık kızıştırmak için şimdiden sponsor firmalara zarf attı kanaatimce , herkesin aklında bulunsun diye mesela , Avni Aker'i unutmayalım bu arada...
    Etme gitme tabi ki Avni Aker unutulmamalı ama TT Arena gibi yapılacaksa hiç olmasın

TRT'de alt yazı ;
    ASY Spor Kompleksi TTARENA .

Böyle olmaz ; olmamalı bence.
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Trabzon Akyazı Arena en güzel isim bence
      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vay arkadaş, stadı yaptık bitirdik isim arıyoruz.
        Bu bir pazarlama tekniğidir bence. Stadyum ha yapıldı dersek ne zaman bitecek 2013. Peki o zamana kadar tamamen atıyorum ......... Akyazı Spor Kompleksi inşaatı devam ediyor diye tüm dikkatler orda olacak. Stadyum bittikten sonra 15 günde bir hatırlanmaktansa sponsor olarak yapılmaya başlamadan günlerce dilden dile dolaşmak bence daha iyi fikir. Kesinlikle stadyum inşaatı başlamadan isim hakkı üzerinde pazarlama yapılmalı.

Bunun son örneği de Türk Telekom Arena'da gördük. Ha yapılsında isim bence çok önemli değil. Elbette değerlerimizi yaşatarak bunu yapmalıyız o ayrı.

Yorum

• Yav bu arena merakı ne.Gladyatör'mü dövüştüreceğiz,O yöreye özgü bir isim bulmalıyız bence.

Yorum

• Gecenlerde internette biri millet mac seyretmeyemi gidiyor yoksa PTT'ye fatura yatirmayami diye sormustu. Yarildim gülmekten. Insallah isim sponsorumuz TT olmaz rezil oluruz millede
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• fifa u20 2013 ün türkiyeye verilmesinin ardından listedede trabzon olduguna göre 2013 ün yazına kadar stadımız yetişir heralde
              u will need justice at the end..

Yorum

• Bence bu Stat ile birlikte Sampiyonluklarda gelecektir...

Insallah...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Facebookta bir taraftar sitesinde dinamit izni cikti yaziyodu. Yenimi cikti o izin?
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Facebookta bir taraftar sitesinde dinamit izni cikti yaziyodu. Yenimi cikti o izin?
                    evet.bence hâlâ tehlikeli gibi görünüyor.arka tarafın çökmesi-göçmesi ihtimalinden çok korkuyorum ben.bir kere çökmüştü 3-4 sene önce durup dururken.ama bakalım hakkımızda hayırlısı
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak alan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu bir pazarlama tekniğidir bence. Stadyum ha yapıldı dersek ne zaman bitecek 2013. Peki o zamana kadar tamamen atıyorum ......... Akyazı Spor Kompleksi inşaatı devam ediyor diye tüm dikkatler orda olacak. Stadyum bittikten sonra 15 günde bir hatırlanmaktansa sponsor olarak yapılmaya başlamadan günlerce dilden dile dolaşmak bence daha iyi fikir. Kesinlikle stadyum inşaatı başlamadan isim hakkı üzerinde pazarlama yapılmalı.

Bunun son örneği de Türk Telekom Arena'da gördük. Ha yapılsında isim bence çok önemli değil. Elbette değerlerimizi yaşatarak bunu yapmalıyız o ayrı.
                      Abi Gs'nin stadı yapılırken kaç firma değişmişti? Ben hatırlamıyorum. En son Toki yaptı bıraktı. Olmayan bir stada, projesi daha henüz tam olarak netleşmemiş bir stada kim isim verir ki? Ya da ne kadar cazip bir teklifle isim verebilir şu aşamada? Bunları konuşmadan 'Avni Aker Arena' olsun demek bana biraz ne bileyim ütopik geldi sadece.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Şurda Somut bilgiler ve Faydalı bilgiler paylaşılsa tam süper olacak gerçekten...

Foto Muhabirimiz olsun bir tane bu konuyla ilgili ... Gönüllü yok mi ? Haftalık resim eklesin buraya... Trabzon'da olmayanları süreçle ilgili resimlerle aydınlatsın ... Koskoca forumdan umarım bu işi üstlenen bir renktaş çıkar... Bizde gece gece bir satır bilgiye ulaşmak için saatlerce ince ince okumak zorunda kalmayız, geneli siyasi polemiklerle dolu boş cümleler... Bizede yazık daa Kalın sağlıcakla...
                        İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                        Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şurda Somut bilgiler ve Faydalı bilgiler paylaşılsa tam süper olacak gerçekten...

Foto Muhabirimiz olsun bir tane bu konuyla ilgili ... Gönüllü yok mi ? Haftalık resim eklesin buraya... Trabzon'da olmayanları süreçle ilgili resimlerle aydınlatsın ... Koskoca forumdan umarım bu işi üstlenen bir renktaş çıkar... Bizde gece gece bir satır bilgiye ulaşmak için saatlerce ince ince okumak zorunda kalmayız, geneli siyasi polemiklerle dolu boş cümleler... Bizede yazık daa Kalın sağlıcakla...
                          An itibariyle hızlı ilerlemeler olmadığı için haftalık resimlere gerek yok.Çalışmalar tam olarak başlayıp hızlandıkça zaten resimler düşecektir.

Yorum

• Arena deyince aklıma Uğur Dündar ın "Arena" adlı haber programı geliyor

Yorum

• valla ismi isterse dag basi stadi olsun..stad oldunda en yuksek parayi kim veriyosa onun adi olsun..beni ilgilendirmez kafiyesi okunus guzelligi..para onemli...emirates,allianz ,wolswagen arena,nordbank arena,commerzbank arena,signal iduna park...hepsi super ama isimleri banka ve ticari isimler..kimin umurundaki...parayi veren dudugu calsin
                              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• stadımız yapılsında varsın ismi dahi olmasın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X