- Başkan pazarlık kızıştırmak için şimdiden sponsor firmalara zarf attı kanaatimce , herkesin aklında bulunsun diye mesela , Avni Aker'i unutmayalım bu arada...
Etme gitme tabi ki Avni Aker unutulmamalı ama TT Arena gibi yapılacaksa hiç olmasın
Bu bir pazarlama tekniğidir bence. Stadyum ha yapıldı dersek ne zaman bitecek 2013. Peki o zamana kadar tamamen atıyorum ......... Akyazı Spor Kompleksi inşaatı devam ediyor diye tüm dikkatler orda olacak. Stadyum bittikten sonra 15 günde bir hatırlanmaktansa sponsor olarak yapılmaya başlamadan günlerce dilden dile dolaşmak bence daha iyi fikir. Kesinlikle stadyum inşaatı başlamadan isim hakkı üzerinde pazarlama yapılmalı.
Bunun son örneği de Türk Telekom Arena'da gördük. Ha yapılsında isim bence çok önemli değil. Elbette değerlerimizi yaşatarak bunu yapmalıyız o ayrı.
Facebookta bir taraftar sitesinde dinamit izni cikti yaziyodu. Yenimi cikti o izin?
evet.bence hâlâ tehlikeli gibi görünüyor.arka tarafın çökmesi-göçmesi ihtimalinden çok korkuyorum ben.bir kere çökmüştü 3-4 sene önce durup dururken.ama bakalım hakkımızda hayırlısı
Bu bir pazarlama tekniğidir bence. Stadyum ha yapıldı dersek ne zaman bitecek 2013. Peki o zamana kadar tamamen atıyorum ......... Akyazı Spor Kompleksi inşaatı devam ediyor diye tüm dikkatler orda olacak. Stadyum bittikten sonra 15 günde bir hatırlanmaktansa sponsor olarak yapılmaya başlamadan günlerce dilden dile dolaşmak bence daha iyi fikir. Kesinlikle stadyum inşaatı başlamadan isim hakkı üzerinde pazarlama yapılmalı.
Bunun son örneği de Türk Telekom Arena'da gördük. Ha yapılsında isim bence çok önemli değil. Elbette değerlerimizi yaşatarak bunu yapmalıyız o ayrı.
Abi Gs'nin stadı yapılırken kaç firma değişmişti? Ben hatırlamıyorum. En son Toki yaptı bıraktı. Olmayan bir stada, projesi daha henüz tam olarak netleşmemiş bir stada kim isim verir ki? Ya da ne kadar cazip bir teklifle isim verebilir şu aşamada? Bunları konuşmadan 'Avni Aker Arena' olsun demek bana biraz ne bileyim ütopik geldi sadece.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Şurda Somut bilgiler ve Faydalı bilgiler paylaşılsa tam süper olacak gerçekten...
Foto Muhabirimiz olsun bir tane bu konuyla ilgili ... Gönüllü yok mi ? Haftalık resim eklesin buraya... Trabzon'da olmayanları süreçle ilgili resimlerle aydınlatsın ... Koskoca forumdan umarım bu işi üstlenen bir renktaş çıkar... Bizde gece gece bir satır bilgiye ulaşmak için saatlerce ince ince okumak zorunda kalmayız, geneli siyasi polemiklerle dolu boş cümleler... Bizede yazık daa Kalın sağlıcakla...
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Şurda Somut bilgiler ve Faydalı bilgiler paylaşılsa tam süper olacak gerçekten...
Foto Muhabirimiz olsun bir tane bu konuyla ilgili ... Gönüllü yok mi ? Haftalık resim eklesin buraya... Trabzon'da olmayanları süreçle ilgili resimlerle aydınlatsın ... Koskoca forumdan umarım bu işi üstlenen bir renktaş çıkar... Bizde gece gece bir satır bilgiye ulaşmak için saatlerce ince ince okumak zorunda kalmayız, geneli siyasi polemiklerle dolu boş cümleler... Bizede yazık daa Kalın sağlıcakla...
An itibariyle hızlı ilerlemeler olmadığı için haftalık resimlere gerek yok.Çalışmalar tam olarak başlayıp hızlandıkça zaten resimler düşecektir.
valla ismi isterse dag basi stadi olsun..stad oldunda en yuksek parayi kim veriyosa onun adi olsun..beni ilgilendirmez kafiyesi okunus guzelligi..para onemli...emirates,allianz ,wolswagen arena,nordbank arena,commerzbank arena,signal iduna park...hepsi super ama isimleri banka ve ticari isimler..kimin umurundaki...parayi veren dudugu calsin
Yorum