teşekkürler arkadaşım çok güzel bu vikipedia okumak bile gurur verici kapa site 42bin yazıyor çok güzel inşallah biran önce gerçek olur hep dediğim gibi benim hayalim 2014 temmuz ayında 42bin kişilik stadın açılışının yapılmasıdır.
Kale arkalarının tek kat olması abmians açısından çok iyi..Stat çok güzel olacağa benziyor..
Bence hem ambians olarak daha iyi hem de ilerde ihtiyaç olması halinde tribüne bi kat daha atarken (ki bunu gerektircek bi yoğunluk olurmu olmazmıyı tartışmıyorum sadece varsayım olarak düşünüyorum) bunun faydasını görürler localar da kat arasında kalmış olur
15 yaşında da dedim, şimdi de diyorum
ilk 11 de oynayan futbolcularımızdan 5-6 tanesi istanbul takımlarında direkt ilk 11 de oynarsa durumumuz iyi demektir
Niye istanbul takımları bizden çok mu güçlü sanki?Onların taraftar desteği olmasa bizden iyi takım değil hiçbiri
renktaşlar; diyelim ki temmuz ayı gibi stat projesi ortaya çıktı ve biz bu projeyi hiç beğenmedik... peki ne olacak bu durumda???
Valla o zaman projeleri taraftarların onayına sunmaları lazım..ya internet üzerinden yada seçimlerdeki gibi sandık koyarak oylamaya gider çoğunluğun beğendiğine onay verirler.
Bence de projeleri Trabzonspor'un resmi sitesinden anket tarzı oylamaya sunmaları lazım.İstanbul Belediyesi nasıl otobüs renkleri için halka sorduysa bu da hayli hayli yapılabilir.Ama yetkililer cebe bir kaç kuruş atmak için bunu yapmazlar.
Stadyum için proje yarışması açılmalı zevksiz bir toki yetkilisinin ya da bakanın keyfine bırakılamaz bu iş uzman bir ekip tarafından değerlendirilmeli.
Yorum