İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
-
İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ihaleye göre dolgu alanının hangi ayda bitirilmesi gerekiyordu?
Yani son bitiş tarihi 30.06.2012 de bitmesi lazım programa göre......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi ihtimalle 2014-2015 sezonunun başında yeni stadyumumuzda oluruz bence.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle31.12.2010 da başladı ve 540 gün sürecek....
Yani son bitiş tarihi 30.06.2012 de bitmesi lazım programa göre......
daha nuri albayrakın dün röpörtajı cımıstı planlanan tarite bitecek diye havalarda tam olarak ısınınca yetişir demekki...
tahminim asık sıkıntı alanın geniş olması degil derinliiktir ve dolmayan kısımın derinligi büyük ihtimal daha az ki yetişecek diye açıklama yapabiliyorlar.......
Yorum
-
İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha nuri albayrakın dün röpörtajı cımıstı planlanan tarite bitecek diye havalarda tam olarak ısınınca yetişir demekki...
tahminim asık sıkıntı alanın geniş olması degil derinliiktir ve dolmayan kısımın derinligi büyük ihtimal daha az ki yetişecek diye açıklama yapabiliyorlar.......
o derinligi hal ediyor kum yayiyor dolgu alanin dibine...
yani tabaka kumla dösendikten sonra dolgu islemi hizlandirlabiliyor sunu söyliyebilirim albayragin firmasi cok sakin ve titizlikle ve müthis calisiyor benim abim insaat mühendisi ve böyle cok dolgular yapti dubaide japonyada ve sunu diyebilirim albayrak firmasi bu isi cok güzel yapiyor... ve isin hakkini veriyor....
yanliz daha hizli olmazmi haa onu bütcesi bilir bence bilerek bu is genis bir zamana yayiliyor...
olasi bir terslik olursa bosu bosuna para harcanmamis olur diye baya yayildi bir genis zaman kitlesine ama artik bütün prosedürler asildigi icin hizla ilerler sakin olalim yeter...
yukarda trafikden bahsedilmis... bu dünyanin her yerinden böyledir trafik dikkate alinilir ama trabzonda o harfiyatin getirildigi bölgeden akyaziya kadar cok kalabalik bir trafik yok onun icin bence gerekmez zaman plani yapilmasina bu benim görüsüm...En son UgurAk61 tarafından düzenlendi; 07.02.2012, 13:29.Twitter hesabim: ugurak61
Yorum
-
İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülederinligi o ortadaki gördügümüz aglar hal ediliyor ben bu makinalarla cok calisdim dubaide ordan biliyorum ben bu makineleri...
o derinligi hal ediyor kum yayiyor dolgu alanin dibine...
yani tabaka kumla dösendikten sonra dolgu islemi hizlandirlabiliyor sunu söyliyebilirim albayragin firmasi cok sakin ve titizlikle ve müthis calisiyor benim abim insaat mühendisi ve böyle cok dolgular yapti dubaide japonyada ve sunu diyebilirim albayrak firmasi bu isi cok güzel yapiyor... ve isin hakkini veriyor....
yanliz daha hizli olmazmi haa onu bütcesi bilir bence bilerek bu is genis bir zamana yayiliyor...
olasi bir terslik olursa bosu bosuna para harcanmamis olur diye baya yayildi bir genis zaman kitlesine ama artik bütün prosedürler asildigi icin hizla ilerler sakin olalim yeter...
yukarda trafikden bahsedilmis... bu dünyanin her yerinden böyledir trafik dikkate alinilir ama trabzonda o harfiyatin getirildigi bölgeden akyaziya kadar cok kalabalik bir trafik yok onun icin bence gerekmez zaman plani yapilmasina bu benim görüsüm...En son bordo61 tarafından düzenlendi; 07.02.2012, 13:34.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResme bakaraz düzgün çalıştığını nasıl anladınız ?Twitter hesabim: ugurak61
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle75 kamyon ve 25 iş makinasının sürekli çalıştığı bir yapıdan bahsediyoruz......
Günlük olarak çok yavaş işliyor gibi görünsede haziran sonu biteceğini düşünüyorum dolgu işleminin.....
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaik kardeş sen Trabzon' damı yaşıyorusn?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
yalnız stat tamamlanırsa tek birşey için "keşke" diyeceğiz. stadın dolgu yapımına başladığı andan itibaren bir video kaydı yapılsaydı, stat bittiğinde harika bir video gösterisi eşliğinde o görüntüleri izlerdi herkes. tıpkı juventusun kaç yılda yaptığı statın videosu 5 dk da izleniyor..nerde bizde o incelik
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum