Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Basladigi andan itibaren 540 gündü galiba..
    ama arada uzun bir süre mahkeme kararıyla durduruldu onuda hesaplamak gerekmekte. birde kamyonların çok olmamasının nedini ni dolguda kamyon şöförlüğü yapan bir tanıdığımın söylediğine göre trafik izin vermiyormuş ondan çok fazla kamyon çalışamıyormuş. yeni bir plan varmış dolgu işini gece yapmak ve tarafiin az olduğu saatlerde daha çok kamyonlarla çalışma planı varmış .
    Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Yahu bir dolgu yapacaklar yok mahkeme yok trafik bi bırakın da bitsin şu iş.Herkes biraz özverili davranmalı.Bu proje daha gelmez kolay kolay.

Yorum

• En iyi ihtimalle 2014-2015 sezonunun başında yeni stadyumumuzda oluruz bence.

Yorum

• Arkadaslar yandexe birde yeni eklenen resimlere bakarsaniz dolgunun hemen hemen yariya geldiginin farkina varirsiniz.

Yorum

• İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar ihaleye göre dolgu alanının hangi ayda bitirilmesi gerekiyordu?
            31.12.2010 da başladı ve 540 gün sürecek....

Yani son bitiş tarihi 30.06.2012 de bitmesi lazım programa göre......
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              En iyi ihtimalle 2014-2015 sezonunun başında yeni stadyumumuzda oluruz bence.
              Katılıyorum. Malesef.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                31.12.2010 da başladı ve 540 gün sürecek....

Yani son bitiş tarihi 30.06.2012 de bitmesi lazım programa göre......

daha nuri albayrakın dün röpörtajı cımıstı planlanan tarite bitecek diye havalarda tam olarak ısınınca yetişir demekki...

tahminim asık sıkıntı alanın geniş olması degil derinliiktir ve dolmayan kısımın derinligi büyük ihtimal daha az ki yetişecek diye açıklama yapabiliyorlar.......

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  daha nuri albayrakın dün röpörtajı cımıstı planlanan tarite bitecek diye havalarda tam olarak ısınınca yetişir demekki...

tahminim asık sıkıntı alanın geniş olması degil derinliiktir ve dolmayan kısımın derinligi büyük ihtimal daha az ki yetişecek diye açıklama yapabiliyorlar.......
                  derinligi o ortadaki gördügümüz aglar hal ediliyor ben bu makinalarla cok calisdim dubaide ordan biliyorum ben bu makineleri...
                  o derinligi hal ediyor kum yayiyor dolgu alanin dibine...
                  yani tabaka kumla dösendikten sonra dolgu islemi hizlandirlabiliyor sunu söyliyebilirim albayragin firmasi cok sakin ve titizlikle ve müthis calisiyor benim abim insaat mühendisi ve böyle cok dolgular yapti dubaide japonyada ve sunu diyebilirim albayrak firmasi bu isi cok güzel yapiyor... ve isin hakkini veriyor....

yanliz daha hizli olmazmi haa onu bütcesi bilir bence bilerek bu is genis bir zamana yayiliyor...
                  olasi bir terslik olursa bosu bosuna para harcanmamis olur diye baya yayildi bir genis zaman kitlesine ama artik bütün prosedürler asildigi icin hizla ilerler sakin olalim yeter...
                  yukarda trafikden bahsedilmis... bu dünyanin her yerinden böyledir trafik dikkate alinilir ama trabzonda o harfiyatin getirildigi bölgeden akyaziya kadar cok kalabalik bir trafik yok onun icin bence gerekmez zaman plani yapilmasina bu benim görüsüm...
                  En son UgurAk61 tarafından düzenlendi; 07.02.2012, 13:29.
                  Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Yandex Uydu görüntüleri güncellenmiş değil
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      derinligi o ortadaki gördügümüz aglar hal ediliyor ben bu makinalarla cok calisdim dubaide ordan biliyorum ben bu makineleri...
                      o derinligi hal ediyor kum yayiyor dolgu alanin dibine...
                      yani tabaka kumla dösendikten sonra dolgu islemi hizlandirlabiliyor sunu söyliyebilirim albayragin firmasi cok sakin ve titizlikle ve müthis calisiyor benim abim insaat mühendisi ve böyle cok dolgular yapti dubaide japonyada ve sunu diyebilirim albayrak firmasi bu isi cok güzel yapiyor... ve isin hakkini veriyor....

yanliz daha hizli olmazmi haa onu bütcesi bilir bence bilerek bu is genis bir zamana yayiliyor...
                      olasi bir terslik olursa bosu bosuna para harcanmamis olur diye baya yayildi bir genis zaman kitlesine ama artik bütün prosedürler asildigi icin hizla ilerler sakin olalim yeter...
                      yukarda trafikden bahsedilmis... bu dünyanin her yerinden böyledir trafik dikkate alinilir ama trabzonda o harfiyatin getirildigi bölgeden akyaziya kadar cok kalabalik bir trafik yok onun icin bence gerekmez zaman plani yapilmasina bu benim görüsüm...
                      Resme bakaraz düzgün çalıştığını nasıl anladınız ?
                      En son bordo61 tarafından düzenlendi; 07.02.2012, 13:34.
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Resme bakaraz düzgün çalıştığını nasıl anladınız ?
                        tabiki resime bakarak anlamadim... ben albayrak fanatigi degilim sistem olarak anliyorsun bunu... ve okudugum yorumlardan anladim-... niye bir sikintimi var???
                        Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• 75 kamyon ve 25 iş makinasının sürekli çalıştığı bir yapıdan bahsediyoruz......

Günlük olarak çok yavaş işliyor gibi görünsede haziran sonu biteceğini düşünüyorum dolgu işleminin.....

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            75 kamyon ve 25 iş makinasının sürekli çalıştığı bir yapıdan bahsediyoruz......

Günlük olarak çok yavaş işliyor gibi görünsede haziran sonu biteceğini düşünüyorum dolgu işleminin.....
                            Faik kardeş sen Trabzon' damı yaşıyorusn?

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Faik kardeş sen Trabzon' damı yaşıyorusn?
                              Evet 17 yıldır Trabzon merkezde yaşıyorum.....

Yorum

• yalnız stat tamamlanırsa tek birşey için "keşke" diyeceğiz. stadın dolgu yapımına başladığı andan itibaren bir video kaydı yapılsaydı, stat bittiğinde harika bir video gösterisi eşliğinde o görüntüleri izlerdi herkes. tıpkı juventusun kaç yılda yaptığı statın videosu 5 dk da izleniyor..nerde bizde o incelik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X