Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslında tt arenanın çatısı , açılır-kapanır sisteme göre yapıldı. onun için zatençatının altıçelik konsriksiyondan geçilmiyo ve ses boğuk geliyo. statımızın çatısı basık ve olabildiğince uzun ve altı düz olmalı akustik iiçin.

Yorum

• deminde belittim. juve nin yeni stadı tam bizlik. sadece kale arkaları iki katlı. yeni yapılacak statın birinin kale arkası tek katlı yapılmalı.

Yorum

• kutu gibi.. ve dikkat edin. alt tribün daha geniş üst tribün dar. tam akustik için ideal. kadir has ta ise tam tersi bu durum.. bu konuya da dikkat edelim..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          deminde belittim. juve nin yeni stadı tam bizlik. sadece kale arkaları iki katlı. yeni yapılacak statın birinin kale arkası tek katlı yapılmalı.
          Stat güzel fakat çatının altındaki demirler pek hoş durmuyor.Akustiği etkiler gibi sanki.

Yorum

• 42bin kişilik stad deniyodu bence ideal bi rakam bugün 18bin kişi gidiyo stada 15bin kombine var girip çıkması eziyet olan araba parkı bulunmayan çatısı olmayan oturacak yerleri eski tıkış tıkış bi stadda ortalama 18bin yeri geldiğinde 22bin oluyosa yeni stadımız en az 30bine zaten oynayacaktır ortalamada 35bin olur zaten misafir seyirci güvenlik vs bize ayrılan taraf 38 bin civarı olur buda çok fazla bi boşluk olmaz bizim için.. yeterki şu 3 4 yılki seyirci profilini oraya çekelim bol bol kombine satalım.. ve grupları adam gibi düzenleyip destek olmalarını sağlayalım..

Yorum

• evet o demirler zaten tek eksiği.. ama adamlar öyle böyle kendi imkanlaıyla yapmışlar o stadı.. bizim gibi toki yok hatta arsenal yetkilileri , tt arenanın geyseye bedava yapıldığını duyunca inanamamış ve gs li yöneticilere sormuşlar: gerçekten beleş mi yapıldı??? diye ...
              inşallah adam gibi bi stat yapılır. ne diyelim.. salla pati bişey istemeyiz. bizim diğer kentlere yapılacak statlardan farkımız olmalı...
              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 07.02.2012, 21:25.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ve grupları adam gibi düzenleyip destek olmalarını sağlayalım..
                O zaten bir ayıptır Trabzonspor için.Herkes rant için taraftarlık yaparsa zor o iş.Toplasan iki üç grup bağırır ama maşallah sayısını hatırlamadığım kadar grup var.Gerçek taraftarın artık yumruğu masaya vurması gerekiyor.Yönetim artık bu boş gruplara fırsat vermemeli.

Yorum

• bakın beyler açıkça söylemek gerekirse: bu stat er yada geç bize yapılacak. bu statın yapımıyla , erdoğan bayraktar gibi birisi varken, statımızn en teknolojik donanımı en akustik şekli yaptırılabilir bu bir fırsattır .. yeni statın 1 ve 2. katı ledli reklam panosu olmalı, dış cephesi ise göz alıcı şekilde yapılmalıdır. biz eğer istersek olur. bu konuda bastırmalıyız...

Yorum

• İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi
                    Iyi niyetli olabilirsin fakat Istanbul taraftari olarak bu sitede barinman cok zor hatta imkansiz gozukuyor lakin forum kurallarina aykiri....
                    Ben şahsen diğer takımların taraftarlarının da forumu karıştırmadığı sürece, güzel güzel fikir alış verişi yapıldığı sürece forumumuza üye olmalarına, mesaj yazmalarına karşı değilim. Aramızda rekabet olabilir ama düşmanlık olmamalı.

Yorum

• renktaşlar ben az çok hayalimdeki statları örnekleriyle vermeye çalışıyorum.. peki sizlerin hayalindeki stat ne tarz olmalı. işte şu stad keşke bizde olsa diyebilceğiniz bir stat örneği varmı acaba?

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        renktaşlar ben az çok hayalimdeki statları örnekleriyle vermeye çalışıyorum.. peki sizlerin hayalindeki stat ne tarz olmalı. işte şu stad keşke bizde olsa diyebilceğiniz bir stat örneği varmı acaba?
                        Şimdi örneğini bulamadım ama,

Benim idealimdeki stad,

*Kale arkaları ve maraton diye adlandırılan kamera karşısı tribün tek kat olacak Avni Aker'in şuan ki maraton tribünü gibi,

* Şekli kesinlikle oval olmayacak dikdörtgen şeklinde olacak.

* Tribünler saha zemini seviyesinde olacak, şuan ki Avni Akerin kale arkaları gibi zeminden 3-4 metre yükseğinde olmayacak.

* Statta büyük ve lüks Ts Clup olacak.

* Ve tabi ki koşu pisti olmayacak.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Stad"da sinema cafe rest. AVM,sergi vss insanları çekebilecek işler olmalı,

Yorum

• Seoul Worldcup Stadion

Yorum

• Haberlerde 2-3 gün içerisinde Trabzon ve çevresinde büyük fırtına beklenldiği söyleniyordu.O dolgu alanı umarım sağlamlaştırılmıştır yoksa yine hüsran yaşamayalım.

Yorum

• güzelim deniz gidiyor bi an gözlerim dolacak gibi oldu : (
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X