Erdogan Bayraktar bugün statla ilgili bir kac aciklamalarda bulundu. Izleyen oldumu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Şampiyonluk karşılığında stad yapılıyor demek bence çok yanlış. Zira Stad dolgu ihalesi yapıldığında ve dolgu başladığında biz 9 puan ile liderdik.Yani stad karşılığında şampiyonluk verildi demek bence saçma bir düşünce.
Ha şunu kabul ederim, Fener ikinci yari hakemleri ve federasyonu baskı altına aldı hak etmediği puanları aldı... Bu fikre katılırım ama hükümet şampiyonluk karşılığında stad yapıyor sözü ilkokul çocuklarının düşünce dünyasındaki gibi bir düşünce...
Bu proje için geçen senelerde kanun değişikliği yapıldı, ihalesi eylül ayında yapıldı... Yani şampiyonlukla ile ilgili hiçbir düşüncenin daha olmadığı zamanlarda... ilk yarıyı 9 puan önde bitirirken zaten dolgu ihalesi yapılmış, firma işe başlamıştı...Lütfen politik hamaset yapmayalım, zira komik kaçıyor...En son erdogan69 tarafından düzenlendi; 22.05.2011, 14:46.Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!
Yorum
-
İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk karşılığında stad yapılıyor demek bence çok yanlış. Zira Stad dolgu ihalesi yapıldığında ve dolgu başladığında biz 9 puan ile liderdik.Yani stad karşılığında şampiyonluk verildi demek bence saçma bir düşünce.
Ha şunu kabul ederim, Fener ikinci yari hakemleri ve federasyonu baskı altına aldı hak etmediği puanları aldı... Bu fikre katılırım ama hükümet şampiyonluk karşılığında stad yapıyor sözü ilkokul çocuklarının düşünce dünyasındaki gibi bir düşünce...
Bu proje için geçen senelerde kanun değişikliği yapıldı, ihalesi eylül ayında yapıldı... Yani şampiyonlukla ile ilgili hiçbir düşüncenin daha olmadığı zamanlarda... ilk yarıyı 9 puan önde bitirirken zaten dolgu ihalesi yapılmış, firma işe başlamıştı...Lütfen politik hamaset yapmayalım, zira komik kaçıyor...
Kisaca hakemlerin yanlis veya yanli kararlarina ragmen yine hersey elimizdeydi! Benim bugunki macim icin bir dua ettim, Allahim eger Trabzonspor Fenerin bizans oyunlarina geldiyse bu sampiyonlugu bize nasip et ve bizans oyunlarini yik. Kim bu sampiyonlugu hakediyorsa Allah onu o takima nasip etsin, benim duam boyle! ALLAH ADALETLIDIR vessellam
Yorum
-
Olay netliğe kavuşmuştur. Fenerbahçe şampiyon olduğuna göre bizim stadyum artık daha erken yapılacaktır. Sadece ekranlardaki siyasi iradeyi izlemek yeterli. Ver şampiyonluğu al stadı. Kalkıp diliyle söylemez ama ''diplomasi'' ile bunu gerçekleştirir.
Şuna da sinirim bozuluyor ; '' buraya siyaset bulaştırmayın ''. Eğer konuya siyaset bulaşmışsa bu görmezden gelinemez. Tabii ki bulaştıracağız siyaseti. Gülüm cicim , ahh stadım vah stadım demekle olmuyor bu işler. Yok oluyorsa iki kürekte siz kum atın o zaman.
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburada yorum yapan çoğu arkadaşlar şu görüşteler,, spora siyaset karışmasın ,siyasiler trabzonun üzerinden prim yapmasın,stadyumu seçim malzemesi görmesin,,hele hele bu hükümet trabzonspor'dan elini çeksin vs.vs..Arkadaşlar dediklerinizde haklısınız ama şu gerçek var..bu iktidarın dışında hiçbir partiden Trabzon için bir stadyum projesi duydunuzmu?..vardı da bizmi okumadık? hangi parti veya hangi iktidar Trabzonspor için bir proje üretti? hayali projeler varsa bilmiyorum ama 50 yaşına geldim elle tutulur hiçbir projeyi duymadım..Avniaker artık ayakta duramayacak halde..duvarları çöktü çökecek..bırakalım bu iktidar bu projeyi yapsın bitirsin..yoksa en az 20 yıl daha stadyum için bağırır dururuz.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
- Alın Trabzonlular Stad şeklinde şeker verdik size , oyalanın durun...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
ben bu projeye yeni iş imkanları sağlaması açısından destek veriyorum. kötü mü oalcak oraya istihdam edilenler ekmek parası kazanınca. birde bu yönden düşünsek. iktidara sallıyoruz eyvallah da zaten işsizliğin revaçta olduğu bir şehirde yeni bir iş kapısı olacak bu projeye bu kadar karşı çıkılması ne kadar doğru ?Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum