bu arada yanlıs görmediysem dolgu durdu. calısma yoktu .. helal olsun sana mimarlar odası...
Hergün işe giderken 3-5 hafriyat kamyonu görürdüm. 3-4 gündür göremiyordum ki bugün foruma giderken 2 gelirken 2 tane olmak üzere dolgu malzemesi tasıyan kamyon gördüm. Gizli gizli baslamıslardır belki
Hergün işe giderken 3-5 hafriyat kamyonu görürdüm. 3-4 gündür göremiyordum ki bugün foruma giderken 2 gelirken 2 tane olmak üzere dolgu malzemesi tasıyan kamyon gördüm. Gizli gizli baslamıslardır belki
toplamda 40 yakım kamyon calısıyor bu dolduda calısma olsa farkedilmeyecek gibi değil . beşirli tarafında tamamen durdu. bölge trafik tarafında bir iki kamyon birde kepçe calısıyordu. lanet olsun bu calısmayı durdurtanlara. elinize ne gecti şimdi...
TRABZONSPOR Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23) Mesut Keleş (19)
- Şampiyon olamazsak stad'ın önce direk ve kazık'larından başlayın , zira size çokça lazım olacaktır !
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Gördüğüm o ki bazı arkadaşlar akyazıya "yargı" tarafından konulan "durdurma" kararını verdirenleri linç etmek peşinde koşuyor. Şurayı iyice anlamamız gerekiyor, akyazı projesine konulan durdurma kararının bir gerekçesi vardır bu gerekçeyi hiçe sayarak "aman be kardeşim şehirde bu kadar düzensiz yapılaşma varken neden buraya karşı çıkılıyor" tarzında yaklaşımlar akılcılıktan uzaktır. Mimarlar odasının genel itibariyle muhalif duruşu "her zaman" bu şehirde biliniyor. Peki "neden buraya engel konuluyor? burası trabzonsporumuz için çok önemli bir proje, trabzonspor siyaset üstüdür, buraya karışmasınlar" demek için ilk önce eskiyi düşünüp bu projeyi mitinglerde dilinden düşürmeyenlere sormak lazım. Bu projeyi seçim malzemesi yapıp oy alanlarla şimdi durdurma kararı verdirenlerin arasında ne fark vardır? Ek olarak size şunu açık yüreklilikle söyleyeyimki gördüğüm kadarıyla dolgu yapılacak alan "toprak" ile dolduruluyor, aman beyler.... bi stada kavuşacağız diye yarın birgün doğabilecek bir çöküntü felaketinde neler kaybedebileceğimizde bir hesabı yapılması gerekir. Evet trabzonsporumuza bu stad lazımdır, yapılması gerekir ancak yarın karşıma birisinin çıkıp " bu stadı ben yaptım bu stadda trabzonsporun bir allah kuruşu yoktur" derse ben bu lafı kaldıramam. Bu lafı kaldıracak olanlar buyursunlar...
Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
Bu akşamda işten gelirken iki kamyon gördüm maçka yolundan gelen. Çalışmalar devam ediyor sanırım.. Bu arada dolgu malzemesi toprak değil tamamen. Baya koca koca kayalar götürüyorlar.
bölge trafik tarafında calısmalar vardı. beşirli tarafı durmustu. az önce gelirken de pek hareketlilik yoktu..
bu arada mackadan tas sera gölünün ordan toprak tasınıyor. toprak ic dolguya taslarlada denize set cekiliyor. stadın dolguyla pek alakası yok sanırsam kazık sistemiyle olacagı icin altı toprak veya tas olsa ferketmez gibime geliyor. illaki o topragında belirli bir oturma süresi de vardır ama tasa topraga güvenipte stad yapılmaz heralde..
En son Reşit tarafından düzenlendi; 22.05.2011, 00:54.
TRABZONSPOR Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23) Mesut Keleş (19)
Gördüğüm o ki bazı arkadaşlar akyazıya "yargı" tarafından konulan "durdurma" kararını verdirenleri linç etmek peşinde koşuyor. Şurayı iyice anlamamız gerekiyor, akyazı projesine konulan durdurma kararının bir gerekçesi vardır bu gerekçeyi hiçe sayarak "aman be kardeşim şehirde bu kadar düzensiz yapılaşma varken neden buraya karşı çıkılıyor" tarzında yaklaşımlar akılcılıktan uzaktır. Mimarlar odasının genel itibariyle muhalif duruşu "her zaman" bu şehirde biliniyor. Peki "neden buraya engel konuluyor? burası trabzonsporumuz için çok önemli bir proje, trabzonspor siyaset üstüdür, buraya karışmasınlar" demek için ilk önce eskiyi düşünüp bu projeyi mitinglerde dilinden düşürmeyenlere sormak lazım. Bu projeyi seçim malzemesi yapıp oy alanlarla şimdi durdurma kararı verdirenlerin arasında ne fark vardır? Ek olarak size şunu açık yüreklilikle söyleyeyimki gördüğüm kadarıyla dolgu yapılacak alan "toprak" ile dolduruluyor, aman beyler.... bi stada kavuşacağız diye yarın birgün doğabilecek bir çöküntü felaketinde neler kaybedebileceğimizde bir hesabı yapılması gerekir. Evet trabzonsporumuza bu stad lazımdır, yapılması gerekir ancak yarın karşıma birisinin çıkıp " bu stadı ben yaptım bu stadda trabzonsporun bir allah kuruşu yoktur" derse ben bu lafı kaldıramam. Bu lafı kaldıracak olanlar buyursunlar...
kusuruma bakma ama hakli degilsin. bizim de bir stadimiz olsun. ts icin. ayrica bu projede tek stad yok. bölgemiz icin is imkani da dogacak. yine de düsüncene saygim var.
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
yaw arkadaşlar stad toprakla doldurulmuyor sadece alanın altı toprakla doldurulyor.çünkü suyun içinde çalışılamaz değilmi
kazık sistemiyle yapılacak dolgu rahat olun...
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır." Louis D. Brandeis
burada yorum yapan çoğu arkadaşlar şu görüşteler,, spora siyaset karışmasın ,siyasiler trabzonun üzerinden prim yapmasın,stadyumu seçim malzemesi görmesin,,hele hele bu hükümet trabzonspor'dan elini çeksin vs.vs..Arkadaşlar dediklerinizde haklısınız ama şu gerçek var..bu iktidarın dışında hiçbir partiden Trabzon için bir stadyum projesi duydunuzmu?..vardı da bizmi okumadık? hangi parti veya hangi iktidar Trabzonspor için bir proje üretti? hayali projeler varsa bilmiyorum ama 50 yaşına geldim elle tutulur hiçbir projeyi duymadım..Avniaker artık ayakta duramayacak halde..duvarları çöktü çökecek..bırakalım bu iktidar bu projeyi yapsın bitirsin..yoksa en az 20 yıl daha stadyum için bağırır dururuz.
- Geçin bu işleri geçin , adam resmen Şampiyonluğumuzu çalıyor , ağzımızada bal niyetine stad çalıyorlar , ondan sonra neymiş bu Hükümet olmazsa stad olmazmış , hadi ya...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
demekki 27 senedir ağzımıza bal çalıp şampiyonlukları elimizden alıyorlar..bunlar hiç olmazsa stadyum yapıyor diğerleri ne yapmıştı? liderliği kimse bizden almadı biz kendi elimizle teslim ettik..sahamızdaki 3 maçtan puan çıkaramazsan olacağı budur elin adamı boş dururmu..G.antep maçını nasıl aldılar herkes gördü..baktılar oyunla olmuyor kavgayla, baskıyla, küfürle, son dakikada bile olsa aldılar..biz Eskişehir,Antalya ve Ankaragücü maçında ne yaptık? seyirci bol bol çekirdek yiyip tribünde uyudu ..onları gören futbolcuda uyudu ve puanlar uçtu..maçı izleyen galiba stadda seyirci yok diyordu..ya fenerliler? 200 milyonluk biletleri bile karaborsada alıp 50 bin kişilik stadlarını doldurdular..herşeye rağmen biz bu takımla gurur duyuyoruz seyircimize kalsa zaten sıradan bir takımdık. hiçkimse bize şampiyonluğu tepside sunmaz...biz almasını bileceğiz.
Yorum