Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• verilen sözlerin niye tutulmadığını sorgulamak,işlerin geç başlatılmasnıı ve yavaş yürümesini eleştirmekten siyaset yapıldığını anlayanlara dokunuyor sanırım yapılan eleştiriler
    siyaset yapan eleştiren midir yoksa eleştirilere kendi üzerine vazife alıp yanıt vermeye çalışanlar mıdır acaba bi düşünmek gerek
    ben niye verilen sözler yıllarca tutulmadı da seçim yaklaştığında yeniden seçim malzemesi yapılarak bu işleri siyasete alet ediyolar diyeceğim
    biri bana karşı mevcut hükümeti savunma görevi üstlenecek ve siyaseti ben yapmış olacağım öyle mi oluyor
    bu işleri dibine kadar siyasete alet eden kimlerdir bunu anlamak için at gözlüklerini çıkarmak lazım
    sen her işine geldiğinde bu projeyi kendi çıkarların doğrultusunda dillendirirsen birileri de sana karşı laf eder elbet
    bunu dahi kavrayamayacak insanlara gerçekten üzülüyorum

Yorum

• Gördüğüm kadarıyla dolgu devam ediyor kararı uygulamamış firma.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Pazar günü Cevahir avmye gittik..yeni açıldığı için herkes akın etmiş haliyle..petrol ofisinin orda trafik sıkıştı..otoparklarda zaten yer yok..yolun kenarına park edip yürüdük mecburen..
        Tahminen 10 bin kişi olsun o anda orada..ve bu 10 bin kişi değişik zaman dilimlerinde gelmişler..ama her taraf sıkışmış..

Şimdi Akyazı stadına maç saatinde gelecek olan 30-40 bin kişiyi düşünelim..ve mevcut yollara bir bakalım..extradan bir yol yok ortada..gidilen yol Karadeniz sahil yolu neticede..
        Akyazı yürüyüş mesafesinde olan bir yer değil..mecburen bu şekilde gidecek insanlar..yani arabalarıyla..
        Orda maç günü oluşacak trafik kargaşasını düşünemiyorum bile..hele aynı anda çıkış tam eziyet olacaktır..şehir girişlerinin dar olması trafiği komple kilitleyecektir..

Önceden de söylediğim gibi,trafik sorunu en önemli sorundur Akyazı için..
        Herkese Merhaba

Yorum

• Otoparkın varsa çok da sorun değil bence ki yeni stadyumda geniş bir otopark olacaktır ama mac günlerinde sıkışıklık illaki olur katlanicaz artık
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Otoparkın varsa çok da sorun değil bence ki yeni stadyumda geniş bir otopark olacaktır ama mac günlerinde sıkışıklık illaki olur katlanicaz artık
            Dünyanin her yerinde mac sonrasi felan cikislarda herzaman sikinti olur gayete dogal yani...

Mühim olan en aza indirmek bu sorunu...

Ayni görüsteyim yani...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ''Trabzon'a dünyanın imreneceği stad..''

Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Trabzon'da yapılacak Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi Projesi'yle ilgili olarak, "Yeni stadın ihalesi bize kısmet olursa, Trabzonspor camiasına dünyanın imreneceği bir stadı teslim etmek isterim" dedi.

Şu ana kadar başlattıkları bütün projeleri başarıyla tamamladıklarını ifade eden Varlıbaş, bunlardan birisinin de Türk Telekom Arena Stadı olduğunu ifade etti.

Seyrantepe'deki stadın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın pratik çözüm önerileriyle tamamlandığını vurgulayan Varlıbaş, şöyle devam etti:
              ''Türk Telekom Arena Stadı'nın tamamlanması için teklif verdik ve iş bize kaldı. İşe başladığımızda Trabzonlu hemşehrilerimden beklemediğim bir tepki aldım. Sanki, 'Trabzonspor'un stadını yap' diye teklif gelmiş de ben kabul etmeyip Galatasaray'ın stadını yapıyormuşum gibi tepkiyle karşılaştım.
              İnsanlardan, 'bizim stadı neden yapmıyorsun da Galatasaray'ın stadını yapıyorsun' diye mesajlar aldım. O zamanlar Trabzonspor'un stadı gündemde değildi ama şimdi o proje başladı ve ben de bu işe talibim. Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar bu projeyi artık daha yakından takip ediyor. Projenin en kısa sürede tamamlanacağına inanıyorum.''

Böylesine büyük bir proje ile anılmak istediğini vurgulayan Varlıbaş, ''Yeni stadın ihalesi bize kısmet olursa, Trabzonspor camiasına dünyanın imreneceği bir stadı teslim etmek isterim'' diye konuştu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak projede, 40 bin kişilik stadyum, spor tesisleri ve idari binalar ile sosyal tesisler de yer alacak. Karadeniz üzerine yapılacak kompleks için 800 bin metrekarelik alanın dolgu yapılması hedefleniyor.

Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Sayin Varlibasin yapmasi güzel olur...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pazar günü Cevahir avmye gittik..yeni açıldığı için herkes akın etmiş haliyle..petrol ofisinin orda trafik sıkıştı..otoparklarda zaten yer yok..yolun kenarına park edip yürüdük mecburen..
                  Tahminen 10 bin kişi olsun o anda orada..ve bu 10 bin kişi değişik zaman dilimlerinde gelmişler..ama her taraf sıkışmış..

Şimdi Akyazı stadına maç saatinde gelecek olan 30-40 bin kişiyi düşünelim..ve mevcut yollara bir bakalım..extradan bir yol yok ortada..gidilen yol Karadeniz sahil yolu neticede..
                  Akyazı yürüyüş mesafesinde olan bir yer değil..mecburen bu şekilde gidecek insanlar..yani arabalarıyla..
                  Orda maç günü oluşacak trafik kargaşasını düşünemiyorum bile..hele aynı anda çıkış tam eziyet olacaktır..şehir girişlerinin dar olması trafiği komple kilitleyecektir..

Önceden de söylediğim gibi,trafik sorunu en önemli sorundur Akyazı için..
                  Stad bitti trafiği konuşuyozççç
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Ispartadan konuşması kolay tabii..sıkıntıyı biz çekeceğiz..

Stad kısa zamanda bitecektir..merak etme..2-3 yıl su gibi geçer..
                    Herkese Merhaba

Yorum

• Varlıbaş'tan geç kalınmış bir açıklama. İnşallah Varlıbaş'a nasip olur.
                      Zuğaşi Berepe
                      Çoban Express

Yorum

• Trafik he; geçenlerde İstanbul Trabzon'a taşınsın diye bişeler yazmıştı birisi; tam uydu yani bu.

Trafik problemi başlangıç olsun.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Bittikten sonra konuşsak daha komik olmaz mı ? Aslında öyle bir sistem yapmalılar ki stadı anında boşaltılabilsin. Ana yol bağlantıları iyi ayarlanmalı bunlar önemli konular insanlar maça gittiğinde birde buranın dönüşü var diye düşünmemeli. İleriye dönük düşünülürse raylı sistem bile yapılabilir nede olsa Büyükşehir olabilme ihtimalimiz var. Sahil şeridindeki tüm ilçeleri raylı sistemle birbirine bağlayacaksın o zaman o stad öyle rahat dolar ki keşke 50000 kişilik yapsaydık derler.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            verilen sözlerin niye tutulmadığını sorgulamak,işlerin geç başlatılmasnıı ve yavaş yürümesini eleştirmekten siyaset yapıldığını anlayanlara dokunuyor sanırım yapılan eleştiriler
                            siyaset yapan eleştiren midir yoksa eleştirilere kendi üzerine vazife alıp yanıt vermeye çalışanlar mıdır acaba bi düşünmek gerek
                            ben niye verilen sözler yıllarca tutulmadı da seçim yaklaştığında yeniden seçim malzemesi yapılarak bu işleri siyasete alet ediyolar diyeceğim
                            biri bana karşı mevcut hükümeti savunma görevi üstlenecek ve siyaseti ben yapmış olacağım öyle mi oluyor
                            bu işleri dibine kadar siyasete alet eden kimlerdir bunu anlamak için at gözlüklerini çıkarmak lazım
                            sen her işine geldiğinde bu projeyi kendi çıkarların doğrultusunda dillendirirsen birileri de sana karşı laf eder elbet
                            bunu dahi kavrayamayacak insanlara gerçekten üzülüyorum
                            At gözlüğünü kimlerin taktığı belli oluyor. Benim yazımın içinde işlerin geç ilerlemesi falan filan konusunda eleştiri yapılmaz diye bir şey geçti mi hiç? Ayrıca hangi partiden olursa olsun siyaset yapmayın diye söyledim ben. Falanca partiden olanlar siyaset yapmasın demedim. Bence sen beynindeki örümcek ağlarını temizle de daha sağlıklı yorumlar yap.

Yazdıkların için de birkaç yorumda bulunacağım: Hangi sözlerin verilip de tutulmadığını ben bilmiyorum. Sen biliyorsan açıklayabilir misin? Stat yapacağız deyip de yapmadılar mı? Doğrudur, yapılmadı; çünkü daha dolgusu devam ediyor. İşlerin geç başlatılmasından bahsediyorsun, sanırım işler takvime uygun gidiyor. Ayrıca bu projenin iptali için Danıştay'a dava açanları söylüyorsun sanırım. Bak onları eleştirebilirsin tabii, buna diyecek bir sözüm yok.

Bu projenin seçim yaklaştığında seçim malzemesi yapıldığını söylemişsin. Kim olursa olsun bunu seçim malzemesi yapar. Yanılıyor muyum acaba?

Ben senin hangi partiden olduğunu sormadım, sorgulamadım. A partisi B partisi de demedim. Hangi partiden olursa olsun bu başlıkta siyaset yapmayın, dedim. Kötü mü söyledim yani. Ben kimsenin siyasi fikrini merak etmiyorum. Ben burada stadyumla ilgili şeyler okumak istiyorum. Bilmem anlatabildim mi?

Yorum

• çok takıyosunuz bayraktarın takım olayına stadı yapsında isterse fenerli olsun....
                              Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Mevcut stadin etrafindaki rezaletten kötü olamiyacagi kesin.

Ayriyetten hastane yaninda Stad olmaz. Rahmetli Dedeme refakat ederken, adam bir Rahat edememisti. Az mi Ambulans Stad trafigine takildi?

Stad yapilabilecek en güzel yere yapiliyor. Daha ne kadar yol yapilabilirki zaten? Bu isin tek sorunu otopark sorunudur. Ayrica Metrobüs, ve Maclara özel hatlarlada bu is halledilebilir.
                                Trabzonspor
                                FC Barcelona MSV Duisburg
                                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X