Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya su yapımın videosunu çekiyolarmı acba ya tepe den biyerden belgesellik olur tam lütfen biir el atsın bu işe ya

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya su yapımın videosunu çekiyolarmı acba ya tepe den biyerden belgesellik olur tam lütfen biir el atsın bu işe ya
      Tepelere bir kamera koyup, inşaatı başından sonuna kadar çekip proje bittiğinde belgesel tarzı bir şey oluşturulabilir gerçekten.
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tepelere bir kamera koyup, inşaatı başından sonuna kadar çekip proje bittiğinde belgesel tarzı bir şey oluşturulabilir gerçekten.
        Veya her hafta ayni tepeden resim cekip bunu video haline getirebiliriz.

Ne gerek var simdi kamera kaydiyla ugrasmaya? Sonra bunun hafiza karti var, sarji var, efendime söyleyeyim yagmuru var, camuru var, rüzgari var, hirsizi var, hirlisi var... vs. bosuna sıkıntı...
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Veya her hafta ayni tepeden resim cekip bunu video haline getirebiliriz.

Ne gerek var simdi kamera kaydiyla ugrasmaya? Sonra bunun hafiza karti var, sarji var, efendime söyleyeyim yagmuru var, camuru var, rüzgari var, hirsizi var, hirlisi var... vs. bosuna sıkıntı...
          Bence kamera olayi hic de fena fikir degil. Memleketten uzak taraftarlarimiza projeyi yakindan takip etmenin bir yolu. Ama burda fotograflar paylasan arkadaslara ayrica tesekkur ederim. Somut adimlarin atilmasi bizi sevindiriyor.

Yorum

• bugün ordan geçtim 2 tarafı birleştirmeye çalışıyorlar gibi...

Yorum

• Akyazı devam ediyor. Haziran gibi de inşallah ihale yapacağız.(erdoğan baytaktar)
              İNŞALLAH...
              Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akyazı devam ediyor. Haziran gibi de inşallah ihale yapacağız.(erdoğan baytaktar)
                İNŞALLAH...
                saolsın gzl haber bu yapılacaha kesinleşti artık zaten bu stad er yada geç biticek en azından bunu biliyruz

Yorum

• Ulan spor61... Sirf benim yüzümden hit sayisini katlamislardir herhalde. Hani nerde bu bilgiler??
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ulan spor61... Sirf benim yüzümden hit sayisini katlamislardir herhalde. Hani nerde bu bilgiler??
                    aynen biri benim öle diyince hergun spor61 giriyordm valla gerk yk ümidi kestim

Yorum

• TRABZON sampiyon olsun o stadda O denizde TSunami olsun canim vedaa olsun trabzonuma.
                      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• arkadaşlar. nasip olurda stadımız yapılacak dolgu üzerine.. çökme vs olurmu acaba.?? ben bazen tedirgin oluyorum..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar. nasip olurda stadımız yapılacak dolgu üzerine.. çökme vs olurmu acaba.?? ben bazen tedirgin oluyorum..
                          insanlar nerdeyse ölüme çare bulacaklar bizim dert ettiğimiz şeye bak hiçbişey olmaz normal zemindeymiş gibi herşey sağlıklı olur sonuçta ne gelirse Allahtan gelir ama normal şartlarda dünyada birçok örneği olan bu projenin bi sıkıntısının olması mümkün değil

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar. nasip olurda stadımız yapılacak dolgu üzerine.. çökme vs olurmu acaba.?? ben bazen tedirgin oluyorum..
                            stad direk dolgunun üstüne yapılmıcak. fore kazık sistemi ile stad sağlam zemine oturtulacak. başka türlü olsa stadın zemininde ağırlıktan dolayı çökme oluşur.bunun önlenmesi için uzun süre beklemek gerkirki bu yüzden fore kazık yöntemi kullanılacak. fore kazık hakında ayrıntılı bilgi önceki sayfalarda var ordan gerekli bilgiyi bulabilirsin
                            En son ramazan-54 tarafından düzenlendi; 14.04.2011, 23:56.

Yorum

• Erdoğan Bayraktar Akyazı'yı inceledi...
                              TOKİ eski başkanı ve AK Parti Trabzon 2. sıra Milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar, dün geldiği Trabzon’da ayağının tozuyla Ayasofya Kentsel Dönüşüm ve Akyazı dolgu alanında incelemelerde bulundu.
                              Bayraktar, Trabzon’a yeni bir vizyon kazandıracak Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan stat yapım ihalesinin en geç Haziran ayında ihaleye çıkmasının beklendiğini ve stadyumun yapımına da Temmuz veya Ağustos ayında başlanmasının planlandığını söyledi.
                              AK Parti Trabzon milletvekili adaylarının tanıtım toplantısı için Trabzon’a gelen Erdoğan Bayraktar, Akyazı Spor Kompleksi dolgu alanında incelemelerde bulundu. Akyazı mevkiinde yaklaşık 700 bin metre kare alanın doldurulacağını ifade eden Bayraktar, “Burada spor kompleksinin yanı sıra fuar alanları, yeşil alanlar, kültür merkezi yer alacak. Akyazı dolgusu aynı zamanda Trabzon’un Akçaabat’la birleşmesine çok ciddi şekilde katkı sağlayacak. Dolgu devam ederken stadyumun ihalesini de yapmak için çalışmalar sürüyor. Mayıs veya Haziran ayları içerisinde ihale tarihi alınarak Temmuz veya Ağustos ayları içerisinde stadyumun yapımına başlanacak. Dolgu süresi 1,5 yıl olmasına rağmen bir yıl olmadan dolgu çalışmaları tamamlanacak. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.
                              Akyazı dolgu çalışmalarından sonra Trabzon Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yaptıkları Ayasofya Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Bayraktar, Ayasofya’da kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını belirterek, “Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi rekreasyon projesi de bitirildi. Rekreasyon Projesi’nin uygulama ihalesi yakın bir zamanda ihaleye çıkacak. Mahkemesi devam eden binalar için yasal süreç devam ediyor. Yine aynı zamanda Hacı Ziya Habiboğlu araçlı alt geçidini Ayasofya kavşağına bağlayacak yol üzerinde kalan binaların kamulaştırmaları yapıldı ve yıkımlar devam ediyor. Şuana kadar kamulaştırmalara 30 milyon TL ödendi. Burada hiçbir insanımızı mağdur etmedik. Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandığında Ayasofya’nın tarihi kimliği tekrar ortaya çıkacaktır” diye konuştu.
                              Kaynak:Haber61.net

Yorum

• önceden mart ayı diyolardı şimdi haziran-ağustos oldu bakalım ne kadar öteye atılacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X