İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah 10 sende biter diyor baskanimiz
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=10150189354757561&oid=8715106814&comments
YUHHHHHHHHHHHH BEEEEEEEEE
Bu stadi görmeye ömür yetmezBORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
kimse yanlis anlamasin..ama bu takim bu sehire trabzona fazla... bu takima yardim yapilacagina hep kostek hep kostek...
trabzondakiler zaten maca zor gidiyo...tasiyalim su takimi istanbula.. trabzondaki gercek seyirciye demiyorum ama sadece basarilarda
ortaya cikan ve yarin bile trubune gitmeyen arkadaslarda rahatlar istanbuldaki taraftarda sevinir...
ne gerek var trabzondaki taraftara boyle iyi bir stad yapilsinki...kiymetini bilmeyene vermiyceksin arkadas...
yapilmasin durdurulsunki su takim oradan artik ciksin..realite boyle artik..trabzon markadir sadece trabzona SIKISAMAZtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse yanlis anlamasin..ama bu takim bu sehire trabzona fazla... bu takima yardim yapilacagina hep kostek hep kostek...
trabzondakiler zaten maca zor gidiyo...tasiyalim su takimi istanbula.. trabzondaki gercek seyirciye demiyorum ama sadece basarilarda
ortaya cikan ve yarin bile trubune gitmeyen arkadaslarda rahatlar istanbuldaki taraftarda sevinir...
ne gerek var trabzondaki taraftara boyle iyi bir stad yapilsinki...kiymetini bilmeyene vermiyceksin arkadas...
yapilmasin durdurulsunki su takim oradan artik ciksin..realite boyle artik..trabzon markadir sadece trabzona SIKISAMAZBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
su sehirdeki mimarlik odasi dahil maddi yada manevi ne veriyorlarki takima?tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
belediye baskani elinde tuttugu projeyi cizen mimar firmasi http://www.built-form.net/index.html
ama sitede projeden resim yok mail bombardimanimi yapsak acaba
Yorum
-
Ya arkadaş her projede bir stad resmi olmak zorunda. Ne yapsınlar yani proje resmine BU NOKTAYA STAD YAPILACAK diye bir yazı yazıp öylemi göstersinler projeyi. Görsellik açısından stadın olduğu noktaya herhangi bi stad resmi koyuyorlar bir fikir edinmek adına. Her koyulan stad resmini dikkate alıp bu olmaz bu olur diye fikir yürütmek doğmamış çocuğa don biçmekten başka bişey değil.
Sabır sabır yaa sabır....
Yorum
-
O ıstanbula taşınmasını isteyen arkadaşlar ciddi ciddi mi söylüyor bunu? Trabzonspor Trabzon'da senede iki kere maç yapsa bırakın 60 bin kişiyi 160 bin kişiye de oynar. Siz zannediyor musunuz Trabzonspor ıstanbula taşınsa her hafta 60 bin kişiye oynayacağını? Gereksiz konularla gündemi bulandirmamakta fayda görüyorum. Milletvekili çıkmış emre ankaragücünden iki üç futbolcuyla temasa geçmiş diyor, yarın çok önemli bir maç var onu konuşmuyor da, Trabzonspor'u ıstanbula taşıyıp taşımamayı konuşuyorlar. Her ne kadar Trabzonspor evrensel bir takım olsa da, Trabzonspor, Trabzon'un takımıdır!Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO ıstanbula taşınmasını isteyen arkadaşlar ciddi ciddi mi söylüyor bunu? Trabzonspor Trabzon'da senede iki kere maç yapsa bırakın 60 bin kişiyi 160 bin kişiye de oynar. Siz zannediyor musunuz Trabzonspor ıstanbula taşınsa her hafta 60 bin kişiye oynayacağını? Gereksiz konularla gündemi bulandirmamakta fayda görüyorum. Milletvekili çıkmış emre ankaragücünden iki üç futbolcuyla temasa geçmiş diyor, yarın çok önemli bir maç var onu konuşmuyor da, Trabzonspor'u ıstanbula taşıyıp taşımamayı konuşuyorlar. Her ne kadar Trabzonspor evrensel bir takım olsa da, Trabzonspor, Trabzon'un takımıdır!
Yorum
-
İlk olarak Ali Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki 60bine oynamaz ama 30bine kesin oynar en az 10bini bağırır futbolcu kötü oynadığı zaman da yuhlamaz
Birisine bişey desen kaplan kesilir ben Trabzonpor için neler yaptım, hersene konbine, forma,atkı..vs alıyorum diye başlar lafa, gel görki stadı dolduramayız...her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....
Yorum
-
İlk olarak Ali Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki 60bine oynamaz ama 30bine kesin oynar en az 10bini bağırır futbolcu kötü oynadığı zaman da yuhlamazTrabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
- İstanbuldaki hareketliliği Trabzon'a taşısak daha kolay olur gibime geliyorhem Şehrimizde gelişir...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
en azindan istanbula trabzonspor icin bir stad yapilsa elin istanbullusu cikip mahkemeye verip mahkemeyi durdurmaz..bunu yapan trabzonlu kendi stadini yaptirmamak icin elinden geleni yapantut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
Yorum