Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar Barcelona yada denizi doldurup stad yapılacakmış. Bizimki ilk değil yani. Hemde 150 bin kişilik.
    bu barcelonanın projesi degil barcelonanın projesi new camp nou http://www.fcbarcelona.com/web/engli...nou/text1.html yeni projeyi burdan görebilirsin. ayrıca yanlış hatırlamıyorsam eski stadın oldugu alana yapılacak yeni stad.
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

YUHHHHHHHHHHHH BEEEEEEEEE

Bu stadi görmeye ömür yetmez
      BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        insallah 10 sende biter diyor baskanimiz

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...06814&comments
        Komiklik olsun diye demiştir,rahat olun.

Yorum

• kimse yanlis anlamasin..ama bu takim bu sehire trabzona fazla... bu takima yardim yapilacagina hep kostek hep kostek...

trabzondakiler zaten maca zor gidiyo...tasiyalim su takimi istanbula.. trabzondaki gercek seyirciye demiyorum ama sadece basarilarda

ortaya cikan ve yarin bile trubune gitmeyen arkadaslarda rahatlar istanbuldaki taraftarda sevinir...

ne gerek var trabzondaki taraftara boyle iyi bir stad yapilsinki...kiymetini bilmeyene vermiyceksin arkadas...

yapilmasin durdurulsunki su takim oradan artik ciksin..realite boyle artik..trabzon markadir sadece trabzona SIKISAMAZ
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kimse yanlis anlamasin..ama bu takim bu sehire trabzona fazla... bu takima yardim yapilacagina hep kostek hep kostek...

trabzondakiler zaten maca zor gidiyo...tasiyalim su takimi istanbula.. trabzondaki gercek seyirciye demiyorum ama sadece basarilarda

ortaya cikan ve yarin bile trubune gitmeyen arkadaslarda rahatlar istanbuldaki taraftarda sevinir...

ne gerek var trabzondaki taraftara boyle iyi bir stad yapilsinki...kiymetini bilmeyene vermiyceksin arkadas...

yapilmasin durdurulsunki su takim oradan artik ciksin..realite boyle artik..trabzon markadir sadece trabzona SIKISAMAZ
            Maddi olarak olabilir ama Manevi olarak ihanet olur.
            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• su sehirdeki mimarlik odasi dahil maddi yada manevi ne veriyorlarki takima?

Yorum

• belediye baskani elinde tuttugu projeyi cizen mimar firmasi http://www.built-form.net/index.html
                ama sitede projeden resim yok mail bombardimanimi yapsak acaba

Yorum

• Ya arkadaş her projede bir stad resmi olmak zorunda. Ne yapsınlar yani proje resmine BU NOKTAYA STAD YAPILACAK diye bir yazı yazıp öylemi göstersinler projeyi. Görsellik açısından stadın olduğu noktaya herhangi bi stad resmi koyuyorlar bir fikir edinmek adına. Her koyulan stad resmini dikkate alıp bu olmaz bu olur diye fikir yürütmek doğmamış çocuğa don biçmekten başka bişey değil.
                  Sabır sabır yaa sabır....

Yorum

• O ıstanbula taşınmasını isteyen arkadaşlar ciddi ciddi mi söylüyor bunu? Trabzonspor Trabzon'da senede iki kere maç yapsa bırakın 60 bin kişiyi 160 bin kişiye de oynar. Siz zannediyor musunuz Trabzonspor ıstanbula taşınsa her hafta 60 bin kişiye oynayacağını? Gereksiz konularla gündemi bulandirmamakta fayda görüyorum. Milletvekili çıkmış emre ankaragücünden iki üç futbolcuyla temasa geçmiş diyor, yarın çok önemli bir maç var onu konuşmuyor da, Trabzonspor'u ıstanbula taşıyıp taşımamayı konuşuyorlar. Her ne kadar Trabzonspor evrensel bir takım olsa da, Trabzonspor, Trabzon'un takımıdır!
                    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O ıstanbula taşınmasını isteyen arkadaşlar ciddi ciddi mi söylüyor bunu? Trabzonspor Trabzon'da senede iki kere maç yapsa bırakın 60 bin kişiyi 160 bin kişiye de oynar. Siz zannediyor musunuz Trabzonspor ıstanbula taşınsa her hafta 60 bin kişiye oynayacağını? Gereksiz konularla gündemi bulandirmamakta fayda görüyorum. Milletvekili çıkmış emre ankaragücünden iki üç futbolcuyla temasa geçmiş diyor, yarın çok önemli bir maç var onu konuşmuyor da, Trabzonspor'u ıstanbula taşıyıp taşımamayı konuşuyorlar. Her ne kadar Trabzonspor evrensel bir takım olsa da, Trabzonspor, Trabzon'un takımıdır!
                      belki 60bine oynamaz ama 30bine kesin oynar en az 10bini bağırır futbolcu kötü oynadığı zaman da yuhlamaz

Yorum

• İlk olarak Ali Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        belki 60bine oynamaz ama 30bine kesin oynar en az 10bini bağırır futbolcu kötü oynadığı zaman da yuhlamaz
                        Hocam bizim insanımız her yerde aynıdır..Ha Trabzon olmuş ha istanbul değişen bişey olmaz..İzmirde neden dolduramdık stadı..

Birisine bişey desen kaplan kesilir ben Trabzonpor için neler yaptım, hersene konbine, forma,atkı..vs alıyorum diye başlar lafa, gel görki stadı dolduramayız...
                        her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak Ali Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kocaeli'de ki kasımpaşa maçını aç izle. avni akerdeki hangi maçtan daha iyiydi taraftar. arkadaşında dediği gibi bizim insanımız her yerde aynıdır. bir maç yuhlamazsın iki maç yuhlamazsın sonra sende bağırırsın. Forumda bile bunlar oluyorsa aya bile gitsek değişmez.
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• - İstanbuldaki hareketliliği Trabzon'a taşısak daha kolay olur gibime geliyor hem Şehrimizde gelişir...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu olaya son noktayi koymak icin bir canli basin toplantisinda Projenin tanitimini bekliyorum.
                              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• en azindan istanbula trabzonspor icin bir stad yapilsa elin istanbullusu cikip mahkemeye verip mahkemeyi durdurmaz..bunu yapan trabzonlu kendi stadini yaptirmamak icin elinden geleni yapan

Yorum

Çalışıyor...
                                X