İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yargı idari eylem ve işlemlerin hukuka uygunluğunu denetleyebilir. Fakat yürütmenin takdir hakkını kaldıracak yargı kararı veremez. Yani Danıştay bu kararın yerinde olup olmadığına bakamaz sadece ihalede herkese eşit fırsat tanınıp tanınmadığını, hukuka aykırı bir işlem olup olmadığını inceleyebilir.
12 eylül referandumu ile Danıştay'ın yerindelik denetimi kaldırıldığını biliyorlar. Ancak Danıştay ve Mimarlar odası milletin kararını pek hazzetmedikleri ve anayasal suç işlemekten imtina etmedikleri için ideolojik kaşıntılarını sürdürmektedirler.
Bu karar Akyazı projesinin yapılmasına engel teşkil etmez. Eninde sonunda yapılacaktır. Yargı'nın kararı tamamen yetkisi olmamasına rağmen durumdan vazige çıkarmaktır.
Yorum
-
Gene mi mağdur edebiyatı. Sıkıldım arkadaş artık.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprojeleri enine boyuna çok incelemedim ama çok proje gördüm ama hiçbiri bu kadar basit degildi, bu bende biraz kara kalem çalışması yapılmış gibi geldi...
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMimarlar Odası'nın Trabzon'u güzelleştirmek ve düzenleştirmek için ne gibi projeleri olmuş merak ediyorum. İtiraz etmekle amaçları ne?
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDurmuş mu gerçekten çalışma?▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep maçı için bugün şehre geldim. 18.00 civarı Akyazı'daydım. Çalışmalar gayet iyi bir şekilde devam ediyordu. Bir şekilde bu mahkeme engeli atlatılıp proje devam edecektir. Endişe etmeyin. Mimarlar Odası denen ideolojik dernekler bir bahane bulup şansını her seferinde deniyor. Hepsi bu...
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon'da bir çok müsait alan varken tutup da güzelim akyazı koyunu doldurmak akıllara zarar değil de projenin mantık dışı olduğunu belirtmek akıl dışı oluyorsa gerisini siz düşünün...
Proje başka bir yere yapılabilirmiydi? belki evet ama "Trabzonda birçok müsait alan varken" kelimesi komik kaçmış kusura bakmayın Trabzonda taş çatlasa iki tane alan bulunabilir belki bilemedin üç.Lütfen bize bu müsait yerleri bi hatırlatın ve bu alanların ne kadar geniş olduğunu da yazında bilmiyorsak öğrenelim ayrıca söz konusu alanların istimlak vs gibi sorunları varmı onuda bildirin.
Kaldı ki bu alanlar bulunsa dahi akyazı dolgusu(metrekare yüzölçümü) kadar büyük olmaları neredeyse imkansız.
Bir hatırlartma fenerin stadı güya 5 yıldızlı ama uefa kriterlerine göre stadın çevresindeki ulaşım,otopark vesair sıkıntıları olduğu için tff euro 2016'da stadyumlar arasına koyamamıştı.
Stadyumu başka yere yapmak dolgu işine göre oldukça çok zahmetli olucaktı bunu başkan Şener daha önce defalarca açıkladı,karşınıza istimlak sorunları çıkıyordu, vatadandaşın veya kurumların kapısı tek tek dolaşılıp söz konusu alan istimlak edilmesi gerekirdi vsair.
Derdim sizinle tartışmak değil,hatta bende doğal bir koyu
dolgu yapılarak kaybettiğimiz için üzülüyorum ama herşeye rağmen böyle keskin cümleler kullanmak ve yaklaşımlar da bulunmak çok anlamsız geliyor,karşı çıkma hakkınız tabiki var...sakin olun...
Yorum
Yorum