Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana da aynı gibi geldi dikkatli bakınca

Yorum

• size üzücü haberim var
      sabah belediye imar şefliği birim amirliği yardımci yönetim işletme şefliğinle görüştüm,malesef stadyum koşu pist li olacak ve alttaki stadyumun tıpa tıp aynısını yapacaklar,hatta pc den prıjenin resimlerini bile gösterdi ,,, malesef koşu pistti olacak mecburmuş,ilerki yıllardaki olimpiyatlar için gerekliymiş

bu habere inanan varmı şaka şaka
      En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 21:18.
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• secıme kadar daha cok maket goruruz... çalıs baskan çalışş kapamaya calıs basbakanın acıgını.... bakalım elımızden aldıgınız sampıyonlugunun hesabını ödeyebılcekmısınız bu maketlerle

Yorum

• @zafer

Senin var ya

Yorum

• çççççççççççççç Zafer Abi yörü gitt
            Twitter Adresim

Yorum

• İlerki yıllarda olimpiyatları Türkiye'ye verdiler de kaldı Trabzon'da yapılması. Yemedik yani.
              Özkan SÜMER

Yorum

• - Sürekli maket gösteren arkadaşların ortak noktası dikkatinizi çektimi
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Proje fotosunda koşu pisti var.Başlıkta koşu pisti yok =)) Zafer abi baya sinirlendiydim yani =)))
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Arkadaşlar Barcelona yada denizi doldurup stad yapılacakmış. Bizimki ilk değil yani. Hemde 150 bin kişilik.
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      size üzücü haberim var
                      sabah belediye imar şefliği birim amirliği yardımci yönetim işletme şefliğinle görüştüm,malesef stadyum koşu pist li olacak ve alttaki stadyumun tıpa tıp aynısını yapacaklar,hatta pc den prıjenin resimlerini bile gösterdi ,,, malesef koşu pistti olacak mecburmuş,ilerki yıllardaki olimpiyatlar için gerekliymiş

bu habere inanan varmı şaka şaka
                      Allah belamı versin aklım çıkıyo az daha.. Ömrümden üç sene gitti resmen
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Koşu pistine niye bu kadar allerjimiz var.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Koşu pistine niye bu kadar allerjimiz var.
                          olimpiyat stadı ile eski avni akerde kale arkasında maç izledim de ondan
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet yeni maketlerimiz bunlar spor61 netten alıntıdır...

haftayada baska resimler görürüz
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Sürekli maket gösteren arkadaşların ortak noktası dikkatinizi çektimi
                              Evet Bıyıklarının uçları yok.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yorum

Yükleniyor...
                                X