Aslında Arsinde sahili dolduruyorlar şu anda. Olmadı oraya yapalım, hem Trabzonun doğu bölgesinin kalkınması için de fırsat olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım mehmet atalayın ne söyledeğini duymuyormusun? adam yapacaz diyor işte stadı. oortalığı bulandırmanın bir anlamı varmı daha? eğer yapılmazsa yeni bir stad son çare olarak avniakeri yıkıp yaparsın yavaş yavaaş. o da şehrin ortasında ne kadar doğru bir yapı olur tartışılır.En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 28.10.2008, 23:00.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadasım bu nedemek yaa almısız ağzımıza bi azize lafı gidiyor. yaw aziz 10 senede bazı işleri yapabildi ancak ama bizim SADRİ BAŞKAN 1 senede koca camia yı ayaga kaldırdı para getirdi. hani ünlü azize nerde ??
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden 2009 başında başlanıyor anlayabilmiş değilim.. Önce o kadar arziyi dolduracaz sonra oraya temel atıp stat dikecez.. Bu o kadar kolay birşey değil.. Oranın doldurulup temel atılacak seviyeye gelmesi bile 1 yıl tutabilir..
Konuşup konuşup duruyoruz.. Akyazı hala orada duruyor ve ben orada toprak , kaya yüklü 1 kamyon göremedim daha.. Bu stat işi bana tamamen hayal ürünü geliyor. Özelliklede deniz doldurma olayı ile birlikte stat yapımı
Yorum
-
yerel seçimler 29 mart 2009 da. biliyorum çoğunuz siyaset bulaştırma diyecek ama, genel seçimleri akyazi maketleriyle geçtik. kaldı yerel seçimler, genel müdürümüzde 2008 lerden 2009 başlarına kadar götürdü işi. 29 martta 2009 un başı sayılır, hiç sevmedim bu işi. sanki oyalanıyoruz gibi geliyor bana. başkanın yüreksizliğide bundan olsa gerek
Yorum
-
siz hiç türkiye cumhuriyetinde sözünü tutmadığı için istifa eden, özür dileyen bir politikacı, bürokrat gördünüzmü hayatınızda. aksine yüzsüzlüğü maharet sayarlar. hiç unutmam dönemin birinde bir çalışma bakanı vardı, necati çelik. yakınlarınlarını nüfuzunu kullanarak bakanlıkta işe soktuğu için eleştirilmişti. o zaman necati çelik "bir yakınımı işe koyduğumu ıspatlayın istifa edeceğim" demişti. aradan 1 ay filan geçtikten sonra gazeteler necati çeliğin yeğenini bakanlıkta işe yerleştirdiğini ortaya çıkarmıştı. necati çelik de bunun uzerine " ben 1 ay önce bulursanız istifa ederim demiştim, sözümün üzerinden 1 ay geçti" demişti.
yani stad filan yapılmaz bu hükümet % 50 den fazlada oy alır. aynı fındıkta olduğu gibi
Yorum
-
Olaya hangi açıdan baktığınıza bağlı, siyaset Trabzonspor için bir araç. Stat temeli atılır bu işten kim nemelanacaksa nemalanır. Başkası yapsın başkası nemalansın.Bizim için önemli olan bu işin sonucunda stadın yapılması. Yaklaşımımız bu olmalı. Diğer yaklaşımlar siyasi yaklaşımlara giriyor. Trabzonspor siyaseti kullanmalıdır, boş vaadlerle siyasete alet olmamalıdır.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben avni akeri yapayım sende mehmet abinle akyazıyı yaparsın. başkan zor diyor başbakan devlet yapamaz diyor ama mehmet abi bize stadyum yapacak !! ortada ne burasını yapacak firma var ne de bizde burayı yapacak para ama elimizde ne var mehmet atalay 50 defa yapacağız dedi neye dayanarak dedi belli değil ama icraat dedik mi ortalığı bulandırmayın diyen bile çıkıyor.Ekonomik krizin baş gösterdiği şu zamanlarda yapacağız sözünün inandırıcılık kazanması için somut adımlar atılmalı proje mesela ihale tarihi mesela anlatabildim umarım.Ben senden çok istiyorum o stadın yapılmasını.YA SEV YA TERKET
Yorum
-
Mehmet Atalay kimdir, Türkiye'deki bütün statların sahibi olan bütün spor yatırımları devletten aldığı bütçeyle yapan hayata geçiren kurumun başkanı.
Nedi diyor bu kurumun başkanı- 2011 oyunlarınının açılış ve kapanış törenlerini yeni statda yapacağız. Bunun için diğer kulüpler Kayserispor ve Galatasaray'ın mevcut arazileri nasıl değerlendirilip yeni statlar başka yerlere yapılıyorsa aynısını Trabzon'da da yapacağız. Avni Aker'in arazisi diğer kulüp statlarının arazileri kadar para yapmasa da kalan kısmını biz finanse edeceğiz bunun sözünü veriyorum diyor. Üstelik bu stat olayında Trabzonspor'un hiç bir masrafı olmayacak diyor. Bu stat için daha zaman var diyor. Maksimum 24 ay lazım diyor, henüz zamanımız var diyor.
Taraftar ise sabırsız somut şeyler görmek istiyor, ne yapacaksanız artık başlayın diyor. Bu oyunlar yazın yapılacağı için yılbaşından sonra en geç baharda temel atılmalı. İnşaat hiç durmamalı ki 2 sene sonraki yaz ayına yetişsin. Öncelikle şu yapılacak olan stadın son halini bir görsek.En son Emorfo tarafından düzenlendi; 29.10.2008, 14:26.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Bazı arkadaşlar devletten daha iyi biliyor ya bu işi atıp tutuyor. Koskaca genel müdür yapacağız açılış kapanış yeni stadda diyor biz hala yok icraat istiyoruz yok görmek istiyoruz. Yahu Mehmet Atalay da Trabzonlu ve Trabzonsporlu memleketine bişey yapmak istemez mi bu stad yapılacak işte uzun uzun atışmalara tartışmalara gerek yok sanırsam.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
VALLA hükümet akıllı bir strateji ile trabzona stad yapıp bütün ilgiyi üzerine çekecektir çünkü trabzon şehrini ancak bu şekilde kendilerine sempatiyle bakan bir şehir haline getirebilirler ve bence bunun farkındalargiden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Atalay kimdir, Türkiye'deki bütün statların sahibi olan bütün spor yatırımları devletten aldığı bütçeyle yapan hayata geçiren kurumun başkanı.
Nedi diyor bu kurumun başkanı- 2011 oyunlarınının açılış ve kapanış törenlerini yeni statda yapacağız. Bunun için diğer kulüpler Kayserispor ve Galatasaray'ın mevcut arazileri nasıl değerlendirilip yeni statlar başka yerlere yapılıyorsa aynısını Trabzon'da da yapacağız. Avni Aker'in arazisi diğer kulüp statlarının arazileri kadar para yapmasa da kalan kısmını biz finanse edeceğiz bunun sözünü veriyorum diyor. Üstelik bu stat olayında Trabzonspor'un hiç bir masrafı olmayacak diyor. Bu stat için daha zaman var diyor. Maksimum 24 ay lazım diyor, henüz zamanımız var diyor.
Taraftar ise sabırsız somut şeyler görmek istiyor, ne yapacaksanız artık başlayın diyor. Bu oyunlar yazın yapılacağı için yılbaşından sonra en geç baharda temel atılmalı. İnşaat hiç durmamalı ki 2 sene sonraki yaz ayına yetişsin. Öncelikle şu yapılacak olan stadın son halini bir görsek.
hemfikiriz. siyaset bizi değil biz siyaseti kullanmalıyız. benim korkum böyle olmama olasılığı. benim korkum mehmet atalay değil, onun bağlı olduğu. yani mehmet atalay dürüsttür, trabzonludur. ok ama sonuçta bir memurdur malesef onun veriyorum demesiyle olmuyor. olsa eminimki güzel bir şeyler yapma adına, trabzonluluğu adına, spor adına yapar tahahütlerini. ama memur değil siyasetçi isen bu vermelerin bir karşılığı olmalı. stadın başlangıcının yerel seçimlere dayandırılması, siyasi malzeme yapılması, tehdit unsuru olması beni rahatsız eden. sende demişsin şu stadın nasıl birşey olacağını bir görsek diye. haklısın onu göstersinlerde rahatlayalım biraz. laf ile peynir gemisi yürümüyor malesef.
thematrax'a
trabzonlu olmak herzaman yetmiyor, kalyon inşaatın sahibide hemşerimizdir, trabzonludur.En son shcebi tarafından düzenlendi; 29.10.2008, 21:49.
Yorum
Yorum