Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• T'lerden ileri doğru ince bir dolgu yapılıyo onu anlayamadım ama heralde stadın temeli atılacak diye ve stadda orta yerde olacak diye oranın dolgusunu yapmak için öyle birşey yapmış olabilirler diye düşünüyorum..

Yorum

• Oranın hepsi bu yılın sonuna kadar dolacaktır muhtemelen, Trabzon'daki en büyük düzlük olacak.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        T'lerden ileri doğru ince bir dolgu yapılıyo onu anlayamadım ama heralde stadın temeli atılacak diye ve stadda orta yerde olacak diye oranın dolgusunu yapmak için öyle birşey yapmış olabilirler diye düşünüyorum..
        Evet T'lerin bitiminden ince gördüğünüz bir dolgu yapılıyor hemde bayağı ilerlemiş

Videoda büyük gözüküyor düşünün birde canlı nasıl gözüktüğünü devasa birşey.

Sadece şimdiki doldurulan alana 2 stat sığar
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ula ora acayip dolmuş ama tesis falan yapacaklarya o yüzden daha doldurulması lazım.
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet Yörük çadırından çekim yaptım , fotoğrafta çektim aslında ama arkadaşın telefonunda kaldı.

Çok ilerleyeceğini düşünmüyorum salı gününe kadar çünkü çalışma yok sayılır.
            Fotoğraf çekmek için gitmeyeceğim aslında, orayı şöyle çıplak gözle görmek istiyorum, üst taraflara da çıkabilirsem güzel bir panorama çekerim.

Yorum

• Dolgu alanının büyüklüğünü kamyonların üzerinde oyuncak araba gibi kalmasından anlayabilirsiniz

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fotoğraf çekmek için gitmeyeceğim aslında, orayı şöyle çıplak gözle görmek istiyorum, üst taraflara da çıkabilirsem güzel bir panorama çekerim.
                Yörük çadırından herşeyi net olarak görebilirsiniz.

Ben gördüm şok oldum çok büyük bir alan dolmuş.

Denize girdiğimiz bölge trafik gitmiş tarih olmuş

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hocam evet nüfus olarak bizden fazla bursa, peki bursada yaşayanların ne kadarı bursa taraftarı? bu soruyu sormak gerekiyor.ama TRABZONDA %95 ve diğer kentteki taraftarlarımızıda katarsak çok yüksek bi kitle ortaya çıkar. bence bu bölge 45 binide 55 binide doldurur yeterki planlamayı iyi yapalım oradaki insanları oraya cekmek için stadyum yerini cazip hale gedirmeli o bölgeyi sosyal olarak aktif bi alan haline getirmeliyiz ve en önemlisi fiyat mekanizması ve ulaşım sorununu gidermeli Trabzon' yakın kentlerenden stadyuma maç günü özel seferler koymalı aynı şeyi ilçelerede getirmeliyiz bunu düzenli ve istikrarlı bir şekilde yaparsan insanlar oraya akar kentte maç günleri ekonomiyede katkıda bulunursun. bunlar yapıldıgı taktirde o çok büyük kapasitede dediğiniz stadları çok rahat doldururuz...
                  tıpkı dediğiniz gibi aynen katılıyorum. en büyük sorun ulaşım. mesela ben. pazar günü calısıyorum. su anda maca yetişebilmek için yemek molasına cıkmayıp 7 yerine 6 da cıkıyorum işten ve avni akere anca yetişiyordum. peki akyazıya nasıl gidecegim ? direkt otobüsler olmalı hatta zorluyorum raylı sistem olmalı. çevre illerden de aynı şekilde ulaşım için bir kolaylık sağlanmalı. özellikle giresundan. Oftan maça gelen birisi şayet özel arabası yoksa saat 10 da geri nasıl dönecek ? gelen 2 minibüsle mi ? bunları çözersek elbette ki doldururuz stadı.
                  Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Başbakan dün projeyi göstermiş mi ?

Yorum

• O trafik tarafındaki alan sonradan mı doldu yani?Yoksa zaten büyük bir alan var mıydı orda?Yoldan geçerken dolgu ve alan büyüklüğü pek de belli olmuyormuş.

Yorum

• başbakanın dünkü mitinginde proje ile ilgili baya güzel bir video gösterdiler. toki de yayınlanan resimdeki gibiydi stat. ve baya da çizmiş yapmışlar. 10 yıla biterse çok iyi 2 seçim daha oy alır bu stat sayesinde trabzondan ama benden baska bisi alamaz. ins. stat yapılır

Yorum

• Avni aker de ki işler nasıl işler ne durumda bu işler.Kimse merak etmiyormu.Geçen sene fotoğraf için dövüşürdük nerdeyse
                          Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avni aker de ki işler nasıl işler ne durumda bu işler.Kimse merak etmiyormu.Geçen sene fotoğraf için dövüşürdük nerdeyse

tam onu dicekdim bende yahu nabiyorlar stadimizda bosuna Para istemedik ya Tayipden
                            TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• avni aker icin istenilen paralari transfer icin kullaniyorlar galiba

Yorum

• Foto var mı foto??? Foto isterük!!

Şinikli'den falan varsa biri burda Tepeden çekilmiş fotoları görmek isterük!

Bir kayığı olan varsa, denizden çekebilirse dolgu alanını bir ilk gerçekleştirmiş olur, ondan da isterük!

Ne kadar foto, o kadar iyi.. hayden!

Yorum

Yükleniyor...
                                X