Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tek katlı statları hiç bir zaman sevemedim estetik değiller oranı iyi tutturup çift katlı ortasında localı stadyumlar tercihimdir cinconun stadı gayet güzel sadece daha dik olsa iyi olurdu.
    Stadın önce ne kadar gelir getirebileceğini ,
    daha sonra Maraton ve kale arkası bölümlerin Trabzon halkı için ne kadar ulaşılabilir olabileceğini
    daha sonra stadyumda büyük yıkıma gitmeden kaç yıl modern bir şekilde hizmet verilebileceğini düşünüyorum .

Bunlardan sonra ise stadyumun estetiği geliyor benim için .

Aslında maddeler daha da çoğaltılabilir . Tasarım ekibinin tüm bunları ortaya koyup her birinde en iyi oranı yakalaması gerek .

Çok katlı ya da tek katlı olması benim için çok farketmiyor .
    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 14:51.

Yorum

• Hoffenheimin yeni stadi... Iki sezon önce bitti..
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dolgu alan üzerinde ticari yapılara izin çıkmazsa stadyuma entegre iş merkezi daha çok katlı tasarlanamaz mı ? 200 ofisi kiralayan , 300 ofisi de kiralar . Önemli olan fiyat politikası . Stadyumun çok katlı olması farklı bilet fiyatlandırmaları için çok elverişli ancak diğer taraftan toplam yapılabilecek loca sayısını düşüren aynı zamada bu localarında değerini de aşağıya çekebilecek bir durum .

Güney Amerika'daki modelleri incelediniz mi ?

Locaları istanbul kulüplerinin sunduğundan daha düşük fiyatta ve donanımda sunailirsiniz . Kent kalkındıkça , localara rağbet yükseldikçe ; localar stadyumdan kısmen bağımsız entegre bir yapı olduğundan rahatça yenilenebilir , içerikte değişikliğe gidilebilir .
        Olay aslında mantıken tam sizin dediğiniz cercevede... yanibu işler bir iki kişinin yapabildiği işler değildir. Konunun tecrubeli isimleri oturup beş on gün toplantı yapıp konuya hazırlanıp karar vermesi gerkir. Bir mimari büroya verilip işlerin maksimum yarar seviyesine getirebileceklerine inanmıyorum Keşke bizlerinde fikirleri alınabilinse, bu platformda dünyanın her yerinden adam ayrı ayrı fikir sunabilir ve maksimum fayda buradan da bir parca alınabilir
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hoffenheimin yeni stadi... Iki sezon önce bitti..
          Bu stadın kapasitesi , kasabanın nüfusunun bir kaç katıydı yanılmıyorsam .

Kapasiteyi dert edenlere önemli not .

Yorum

• Eskiden koşu pistinde "Şampiyonluk turu" atılırdı..
            Herkese Merhaba

Yorum

Bu stadın kapasitesi , kasabanın nüfusunun bir kaç katıydı yanılmıyorsam .

Kapasiteyi dert edenlere önemli not .
              Serdar, Hoffenheim'in Stadi Sinsheim Sehrin'de.

yani yakin iller'den gelen Taraftar ve Seyircilerin rahatca gidebilecekleri bir Stad.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Stadın önce ne kadar gelir getirebileceğini ,
                daha sonra Maraton ve kale arkası bölümlerin Trabzon halkı için ne kadar ulaşılabilir olabileceğini
                daha sonra stadyumda büyük yıkıma gitmeden kaç yıl modern bir şekilde hizmet verilebileceğini düşünüyorum .

Bunlardan sonra ise stadyumun estetiği geliyor benim için .

Aslında maddeler daha da çoğaltılabilir . Tasarım ekibinin tüm bunları ortaya koyup her birinde en iyi oranı yakalaması gerek .

Çok katlı ya da tek katlı olması benim için çok farketmiyor .
                Bunlar estetiğe aykırı şeyler değil zaten estetik her zaman önemlidir.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eskiden koşu pistinde "Şampiyonluk turu" atılırdı..
                  Abi dert ettiğin şeye bak .

Son maçı Atatürk olimpiyat stadyumunda oynarız . Kupanın kalkacağı gün Trabzon'a 50.000 kişilik stadyum dahi dar gelir .

Yorum

• Arkadaşlar işte 42.000 kişilik stadlara örnekler ilk 2 resim mevcut stadlar diğerleri ise yapılması planlanan stadlar hepsi 41.000 ile 43.000 arası

Yorum

• Taraftar, taraftar olduktan sonra stadın kaç katlı olacağı çok mühim değil. Şimdiki maraton sanki 10 katlı da taraftar grupları arasında bütünlük o nedenle sağlanamıypr değil mi?! Stad kaç katlı olursa olsun, ama çekirdek satışı yasaklansın.
                      DİK OYNA!
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
                      KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!

Yorum

• Nüfus 3300 stad 30000 kişilik
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Bu tarz stadları yaparken, şehrin her türlü durumunu düşünerek planlamak lazım.
                          Örnek ben İstanbulda çalışıyorum ve her yıl alabildiğim kadar kombine almaya çalışıyorum.
                          Bizim şehrimizde göç çok fazla, dünyanın neresine giderseniz bir laz bulursunuz diye bir inanış var. hava atmayı da çok severiz malesef...
                          Ben iki katlı tüm stadı cevreleyen bir loca yapılmasındaki amaçım locaları şehire değilde almanyada , amerikada ve özellikle istanbulda oturan parası olan arkadaşlara satarak ciddi bir yıllık gelir edilebilir. Hemde locada insanların maca gelip gelmemesi çok fazlada önemli değil görünüş doluluk acısından bir değişiklik olmuyor. Ortalama her yıl bu locaları satabilirseniz 5-10 milyon $ civarında bir gelir sağlarsınız. Çok ciddi bir para.. Bu arada bir locada 10 kişi kadar oturuyor davet edebiliyorsunuz.
                          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Abi dert ettiğin şeye bak .

Son maçı Atatürk olimpiyat stadyumunda oynarız
                            . Kupanın kalkacağı gün Trabzon'a 50.000 kişilik stadyum dahi dar gelir .
                            Yemin ediyorum en büyük hayallerimden. Anlaşacaksın Karabük'le, dünyanın parasını kıracaklar onlar. Biz deliler gibi sevineceğiz. Koşu pistinde tur atacağız
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• lech poznan stadı güzel öyle bir stad işimizi görür

Yorum

Marsilya'nın kullandığı stadyum mu örnek alınacak ? Tam anlayamadım .

Marsilya'nın kullandığı Velodrome günümüz şartlarına cevap vermeyen bir stadyum .

Dizayn olarak bu model yapacaklarmis...tabi ultra modern olucak
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Yükleniyor...
                                X