Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hmm, hayırlısı...

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne oldu avatarım zoruna mı gitti....resimde Türk ordusunun Genelkurmay başkanı var...sıkıntı mı var ? hayırdır ??...
      - Yok canım niye sıkıntı yaratsın , yakışmış tencere kapak hikayesi yani...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bmn yoneticilerine artik insafa davet ediyorum su basligi siyaset b....liyla kirletenlere mudale etmiyorsunuz sonra bikip cevap yazanlara ceza veriyorsunuz,canberk sedat ve onun gibi diger uyeler eminim pek cok arkadasimizi rahatsiz ediyordur yeter artik lutfen radikal bir sekilde bu siyasetcilere bi dur deyin...
        sakin olun...

Yorum

• - Verilecek hertürlü cezaya saygılıyım , sorun değil yanlız ne dediğimizi anlamadan dinlemeden konuşuyorsunuz , yani boş konuşuyorsunuz , rahatsız ediyormuşuz öylemi , e bende sizden rahatsız oluyorum ama şikayet ediyormuyum
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sedat abi ne iş

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sedat abi ne iş
              - Bişey yok aslında benim açımdan , kendimce eleştirilerimi yapıyorum , ama her sözü alkışlamayı meslek edinmiş , her şeye tamam efendim demeyi hayat felsefesi yapmış arkadaşlar karşıt fikirleri pek kaldıramıyorlar

Yorum

• 1000 sayfa olmadan somut birşeyler görürmüyüz acep
                u will need justice at the end..

Yorum

• Canberk çok yaşa

Yorum

• Yahu proje hayal diyenler hayali projenin başlığına neden yazıyor, ilginç
                    Çalışmalar mı durdu nedir gece gece milleti ayaklandıran.
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Çalışmaların başladığı söylenemez,Yüklenen resimlerden anladığım kadarıyla.

Yorum

• En son dolgu yapılıyordu, kamyonlar denize mi düştü, dolgu olmadan stat olmayacağına şu dolgu bir yapılsın önce. Arada foto eklense de ne olup bittiğini bir görsek.
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• - Çalışmaların hızlanacağı ve temel atma şov yapılacağı tarihleri az çok verebilirim , evet biz bu kadar irdelemesek bu proje hayali olabilirdi

Yorum

• Vay projeden kendine pay da çıkarırmış
                            Stat yapılır show olur, yapılmaz Trabzon unutuluyor olur. Stat yapılır siyasi rant olur, yapılmaz bu sefer diğer yandan siyasi rant olur. İki ucu şeyli değnek misali. Şu olaya siyasi pencerelerden değil de Trabzonspor penceresinden baksanız. hayal denen proje başladı, takipçisi olalım gecikme olmadan zamanında yapılmasına katkı yapalım. Geniş zamanda stat meselesinin tarihsel gelişimi ve gelinen nokta ile ilgili bir şeyler yazarım. Daha fazla gecikme olmaz inşallah.
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• - Çıkarırım tabi , benden alınan vergilerle oluyor onlar , kimse babasının parasıyla yapmıyor , bırakında o kadar eleştirelim değilmi takip ediyoruz zaten , hadi azıcık hızlansın diyoruz vay efendim siyaset yapıyormuşum , peki sne hiç bu adamları görüyormusun , bence hayır , her zaman söylüyorum çıkarın atgözlüklerinizi

Yorum

• Keske bir Live Cam monte edebilseler.
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X