Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nekadar güzel dolduruyorlar çok hoşuma gitti orda olsam yardım edecektim o derece inşallah en kısa zamanda bitirilir proje ve biz bazı nenkörler gibi yapmayıp emeği geçen herkesi alkışlarla karşılayıp alıkışlarla uğurlayalım

Yorum

• heyecanlandım lan
      yeni stat muhteşem bir açılış .. sabırsızlanıyoruz artık
      En son Burçak tarafından düzenlendi; 19.01.2011, 10:43.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Gözlerim yaşardı !
        .

Yorum

• Doldurulacak alan, Akyazı mevkii...

TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• way way.... dolguda başladı he artık, ulan kaç yıldır konuşuyoruz ya... çok şükür!
            KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• Vay be dolgu başladı ha işte somut adım budur.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Allahim gözlerim yasardi

Biri sunlari kontrolle gitsin. Cakma resim olmasin. Resim deki mevki bana baska bir yer gibi geldi. Baska bir yeri doldurmasinlar. Belli olmaz bu albayrag sag solu bilinmez bunun.

Yorum

• Bir polemik yaratmak lazım hemen. O dolgu yakında durur

Yorum

• 35.900.000 tl yazıyor gsnın stadı bıle 600 mılyon tl tuttu bu ıste bı terslık olmasın
                    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Aman Allah'ım.

Hayırlısıyla başladılar dolgu işlemine.Dolgu alanında emek harcıyan emekçilere kolay gelsin.Allah yardımcıları olsun.

Yorum

• @Mucahid Erdogan,

O tabela sadece dolgu ihalesini kapsıyor.Kompleks olayının ihalesi,dolgu bitiminden sonra yapılıcak.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ,,İçinde hastahane , otogar , iş merkezleri , rekreasyon alanları , spor kompleksleri kongre merkezi , konut alanlarıyla hem Trabzon'un yeni merkezi olacak hem de Akçaabat Trabzon'u bağlayacak olması ile toplam şehir merkezi alanını fiziksel olarak iki katına çıkaracak''

aslinda albayrak in akyazi projesinde hastahane, is merkezleri ve otel de bulunuyor ama yeni proje bunlari kapsamayacak sanirim..
                          Bu proje sayesinde kent merkezi ile Akçaabat merkez arasında kalacak tüm bölge gelişecek . Üniversiteler, hastahaneler ,oteller ve konut projeleri için özellikle Akyazı bölgesi çok uygun lokasyon olacak .

Akyazı dolgu alan üzerinde ticari binaların yapılamaması kıyılar ve su havzalarıyla ilgili mevzuattan kaynaklanıyor . Açıkçası bu ticari binaların kurulmasına izin verilmeden ihale edilmesinin devlete çok ağır bir faturası olabilir , süreç çok uzayabilir .

Dolgu alan üzerinde ticari yapılara izin verilsin ya da verilmesin ( sanki stadyum ticari bir yapı değil) stadyuma entegre bir rezidans olması şarttır . Bunun için en uygun model güney amerikadaki muadil stadyumlar olabilir . Umarım yeni projede bu konu dikkate alıınır .

Yorum

• DHA Trabzon Muhabiri - Yunus Emre Sel,Akyazı projesinde yapılacak olan stadda koşu pisti olmayacağını söyledi bana az önce.Rahatladım doğrusu.Belki önceki sayfalarda bu konu konuşulmuştur.Konuşulduysa şimdiden özür diliyorum.

Yorum

• valla su baslıga artık kosu pisti yoktur yazılsın . 3 gun sonra yine tartısılacak bu konu
                              TRABZONSPOR
                              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                              Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Doldurulacak alan, Akyazı mevkii...

t lerin biraz ilerisinde ki cızgı seklinde olan yerde yükseklik 50 cm kadar düşüyor araya kadar doldurması pek zor olmasa gerek asıl onemlı olan ordan sonrası . ( nerden biliyorsun derseniz yüzmeye genelde buraya giderim )
                                TRABZONSPOR
                                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                                Mesut Keleş (19)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X