Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borcumuz 50 Milyon YTL!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ioni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dostum bizdeki yapı bu oldukça biri iner biri biner...f.bahçenin kapı önüne koyduğu bir futbolcuyu 2 katına oynama şartıyla transfer edersen işin içinden çıkamazsın...biz intertotoya zor kalıyoruz nerede şampiyonlar ligi...
    Fatih Tekke, Eller, Symek, Lee ve Stepanov

sadece yukarda isimleri elimizde tutmuş olsaydık şu an şampiyonlar liginde rahatça üst tura çıkardık....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Allah baska DERT vermesin.

Calisir öderiz :-(((
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

bizdeki sorun Trabzonspor un borç durumu falan değil..Trabzonspor iyi yönetilmiyor...neden iyi yönetilmiyor?diğer büyüklerde başkan olanlar yıllarca yöneticilik yapıyor ondan sonra yönetime talip oluyorlar...oda seçilebilirlerse başkan oluyorlar...bizdeki başkanlar aday olmuyorlar...parası varsa birileri veyahut taraftar tarafından aday gösteriliyorlar onlarda utanma belasına boşta duracağıma bari gidip başkanlık yapayım diyorlar....örnekmi nuri albayrak şimdide ahmet ağaoğlu vs.vs.

Yorum

Konuyla alakası yok ama Orduspor Playofta ne zaman harcandı anlayamadım.Yanlış hatırlamıyorsam o maçta hakem Altaylı bir futbolcuya haksız yere bir kırmızı kart göstermiş.Daha sonra ordsporlu bir futbolcu pozisyon yokken kırmızı kartlık bir hareket yapmış ve oyunu daha iyi oynayan Altay kazanmıştı.

Yorum

Takımın bütün iyi oyuncularını sattık.... ( iki tane kaldı gönderilmeleri yakındır)

kurumsallaşmada geri kaldık......

hakkkımız olan puanların gas edilmelerine ses çıkaramadık. üstelik hakkımıız gasbedenlerle birlikte gülücükler saçarak fotoğraf çektirdik...

verilen sözleri yerine getiremedik....

sahamızda averaj takımı olduk önlem alınmadı....

takımı beceriksizlerin eline bıraktık. üstelik sonuna kadar arkasındayı z dedik....

bunlara rağemn borçlarımız kanatlandı katlandı....

Yorum

Bu forum eskiden neşe kaynağımdı, son zamanlarda ise öğrendiklerim yüzünden bunalıma hatta intihara meyilli bir hale gelmem yakındır.

Yorum

bişey dikkatimi çekiyor zamanında Ahmet ağaoğluna aday olma temkini verenler neredeler şimdi (mesela 50 milyon ytl borca sokan ) ağaoğlumuydu kimsenin hayranlığını yaptığımdan değilde birileri sanki danışıklı dövüş içindeler bu durumda neden kimsenin sesi çıkmıyor?.......

Yorum

İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu forum eskiden neşe kaynağımdı, son zamanlarda ise öğrendiklerim yüzünden bunalıma hatta intihara meyilli bir hale gelmem yakındır.
                  Birazda sizin bakış açınızla alakalı bir olay.Neşelenmek istediğizde bu forumlarda neşelenebiliyor insan.Çok fazla derinlere inmemek lazım.Ben öyle yapıyorum

Yorum

Hocam son bir yıldır Paranoyak, şizofren gibi rumuzlu arkadaşların sayısında anormal bi artış var.....

Yorum

İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Birazda sizin bakış açınızla alakalı bir olay.Neşelenmek istediğizde bu forumlarda neşelenebiliyor insan.Çok fazla derinlere inmemek lazım.Ben öyle yapıyorum.
                      Bende de aynen söylediğiniz gibi başlamıştı. Uzun süre kendimi kandırdım ama artıuk hiçbir perspektşf denemesi işe yaramıyor. Neyse, Serbest Kürsü biraz daha iyi geliyordu. En iyisi oraya gideyim. Umarım karşıma mental bir ucube çıkmaz.

Yorum

İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Konuyla alakası yok ama Orduspor Playofta ne zaman harcandı anlayamadım.Yanlış hatırlamıyorsam o maçta hakem Altaylı bir futbolcuya haksız yere bir kırmızı kart göstermiş.Daha sonra ordsporlu bir futbolcu pozisyon yokken kırmızı kartlık bir hareket yapmış ve oyunu daha iyi oynayan Altay kazanmıştı.
                        madem öyle o maçı ankara 19 mayıs stadında canlı izleyen biri olarak anlatayım...altayın kazandığı penaltı faul bile değildiki faul bile saysan ceza sahasının dışında idi..orduspor un biri elle rakibin tokatlayarak önüne aldığı pozisyon biride yine cezasahasında indirilen futbolcusuna verilmeyen faul neticesinde gasp edilen penaltıları izmir takımı çıksın diye güme gitti...hatta altaylı futbolcunun eliyle kestiği pozisyonu maçın spikeri hakemin nasıl görmediğini defalarca tekrarlamaktan doğru düzgün maçı anlatamadı...

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam son bir yıldır Paranoyak, şizofren gibi rumuzlu arkadaşların sayısında anormal bi artış var.....

Sayelerinde Doktorlar iyi Para kazaniyor
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takımın bütün iyi oyuncularını sattık.... ( iki tane kaldı gönderilmeleri yakındır)

kurumsallaşmada geri kaldık......

hakkkımız olan puanların gas edilmelerine ses çıkaramadık. üstelik hakkımıız gasbedenlerle birlikte gülücükler saçarak fotoğraf çektirdik...

verilen sözleri yerine getiremedik....

sahamızda averaj takımı olduk önlem alınmadı....

takımı beceriksizlerin eline bıraktık. üstelik sonuna kadar arkasındayı z dedik....

bunlara rağemn borçlarımız kanatlandı katlandı....
                            dostum biliyorsunki en büyük Trabzonlu için yürüyüşler yapıldı yollar kesildi...sonra ne oldu...ne olduğu sivas maçından sonra malumunuz...

Yorum

İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sayelerinde doktorlar iyi para kazanıyor.
                              Bazı doktorların benzeri nickler alarak forumda hasta takibi yaptıklarına dair uyumlar alıyorum.
                              Hayırdır inşallah!
                              Bu arada büyük ümitlerle sığındığım Günün Eğlencesi başlığında da şansım yaver gitmedi. Bir USO gördüm.
                              Artık UFO (Undefined Flying Object.Tanımlanamayan Uçan Cisim) demode oldu. Yeni moda USO (Undefined Scaring Object: Tanımlanamayan Korkutucu Cisim).
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.10.2007, 11:59.

Yorum

Bazı doktorların benzeri nickler alarak forumda hasta takibi yaptıklarına dair uyumlar alıyorum.
                                Hayırdır inşallah!

Onlarda isin kolayini buldular.

Milletce huyumuzdur.

Kestirme yollari severiz

Yorum

Çalışıyor...
                                X