Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borcumuz 50 Milyon YTL!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Obi-Van kullanıcı isimli arkadaşım;

Burada birbirinden farklı düşünen üyelerin olması ve fakrlı düşündükleri konular üzerinde müzakere etmeleri kadar normal birşey olamaz ama lütfen mesajlarınızda karşı tarafı tahrik edici bir üslup kullanmayın..
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Albayrak ile Aktuğun karşılaştıracak olursak:

1- Her şeyden önce alınan bir Türkiye Kupası var. Albayrak döneminde değil kupa yanından bile yaklaşamadık.

2- Aktuğ döneminde 2 sefer 2.lik var. Sayın Albayrak döneminde son 15 dakikaların 1. liği gibi komik başarılar var.

3- Aktuğ hiç bir yıldızımızı satmadı. Albayrakın sattıkları ile şampiyonluğa oynayan bir ekip çıkarılır.

4- Aktuğ zamnında 7 maçta 1 beraberlik gibi rezilce skorlar alınmadı. Aksine 2-3 maç yenildik diye idam ettik onu.

5- Aktuğ zamnında kimse "Trabzon kümeye" diye bağırmadı Sayın Albayrak zamnında oldu bu işler.

6- Aktuğ zamnında şirketleşmeye çok önem veildi. Borsaya açılmakta çok güzel bir olay yalnız bu paraların gelir getirici yerlerde yeterince kullanılamaması sonuçu bazı aksaklıklar görüldü.

7- Aktuğ zamanında 7-8 tnname milli oyuncusu olan bir takımdık. Kimse kusura bakmasın Yattara ve Gökdeniz çıkınca dandik bir takım kaldı.

Aktuğla Albayrak ı karşılaştırmak Kanuni ile Son dönem Osmanlı Padişahlarını karşılaştırmak gibi bir şey olur. Hani derler ya 100 fıtrın ekmek yemesi lazım işte onun gibi bir şey
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Albayrak ile Aktuğun karşılaştıracak olursak:

1- Her şeyden önce alınan bir Türkiye Kupası var. Albayrak döneminde değil kupa yanından bile yaklaşamadık.

2- Aktuğ döneminde 2 sefer 2.lik var. Sayın Albayrak döneminde son 15 dakikaların 1. liği gibi komik başarılar var.

3- Aktuğ hiç bir yıldızımızı satmadı. Albayrakın sattıkları ile şampiyonluğa oynayan bir ekip çıkarılır.

4- Aktuğ zamnında 7 maçta 1 beraberlik gibi rezilce skorlar alınmadı. Aksine 2-3 maç yenildik diye idam ettik onu.

5- Aktuğ zamnında kimse "Trabzon kümeye" diye bağırmadı Sayın Albayrak zamnında oldu bu işler.

6- Aktuğ zamnında şirketleşmeye çok önem veildi. Borsaya açılmakta çok güzel bir olay yalnız bu paraların gelir getirici yerlerde yeterince kullanılamaması sonuçu bazı aksaklıklar görüldü.

7- Aktuğ zamanında 7-8 tnname milli oyuncusu olan bir takımdık. Kimse kusura bakmasın Yattara ve Gökdeniz çıkınca dandik bir takım kaldı.

Aktuğla Albayrak ı karşılaştırmak Kanuni ile Son dönem Osmanlı Padişahlarını karşılaştırmak gibi bir şey olur. Hani derler ya 100 fıtrın ekmek yemesi lazım işte onun gibi bir şey
        aynen katiliyorum
        "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevgili Faruk..
          Diğer açıklamalarına kısmen - küçük bir kısmına-- katılsamda...
          Özellikle işaretlediğim yerdeki söylediğin 14 trilyon borcun kaynağını anlamış değilim...
          Şüphesiz senin elinde kulübün mali tabloları ile ilgili bilgi ve kayıtlar vardır..
          bunlara benim ulaşmam mümkün değil...
          Ama basit bir ifadetle
          Nuri Albayrak'a olan 14 Trilyonluk borç mali kalemlerde nasıl geçiyor..
          Karşılığı nedir bizi bilgilendirirsen seviniriz...
          Şimdiden teşekkürler...
          Elimde çok fazla bilgi yok. Bildiğim kadariyle durum şöyle. Albayrak, Marcelinho transferinde 4 trilyon gibi bir para harcadı. Bu onun yıldız sözüydü. Daha sonra Marcelinho satılıyor gelen para ile Ceyhun, Risp ve Ayman transfer ediliyor. Bu para da o borç içinde gözüküyor. Ondan biraz şişkin duruyor. Bu yaklaşık 4 trilyonu saymazsak, Albayrak zaman zaman futbolcuların alacakları için cebinden paralar harcadı. Yaklaşık birkaç ay önce de futbolculara ödenen 7 trilyon paranın 5 trilyonunu Albayrak ödedi. Yani bu değirmen bu suyla dönmüyor.

Konun özüne dönecek olursak madem borçlardan bahsediyoruz, konuyu sadece bu yönetimle kısıtlı tutamayız. Ortada bir sorun ve bütün herşeyi ile aydınlatılmalı. Trabzonspor'un bu gelir gider dengesi ile borçlanması normal. Rakiplerimiz artık eskisi gibi değil. İstanbul'da olmalarının avantajı ile gelirlerini katladılar. Trabzonspor ise hala havuzdan gelen para ile dönüyor. Yapılması gerek iki şey var. Yeni bir yapılanmaya girip giderleri azaltmak ve futbolculara ödenen paraları yeniden düzenlemek. Bunu yaparken de neden bu futbolcuyu alamıyoruz diye ağlamamak lazım. Yani transfer sezonlarında el attığımız fubolcuların rakiplerimizi tercih etmeleri günümüz şartlarında normal bir durum. Bu yeniden yapılanmayı Özkan Sümer döneminde yapmıştık, az kalsın küme düşünüyorduk ancak meyvelerini sonradan almaya başladık. Anı zamanda kulübün gider gelir dengesi sağlıklı bir hale gelmişti. Kısıtlı kaynakları olumlu kullanmak çok önemli.

Diğer bir konu ise bu yeniden yapılanmayı yaparken aynı zamanda kulübün gelirlerini arttırmaya çalışmak. Bunun için belediye, iş adamları sivil toplum örgütleri ile ortak hareket etmek çok önemli. Bu değirmen böyle dönemediği için bugün bu haldeyiz. Çok şey istiyoruz ama hiç dönüp bakmıyoruz cebimizde kaç para var diye. Gelirlerimizin artması için de stat projesi ve diğer projeler çok önemli. Trabzonspor özellikle büyük şehirlere yatırım yaparak burdaki ranttan payını almalıdır. Büyük olmak sadece sahada maç kazanmakla olmuyor. Rakiplerimizden her bakımdan gerideyiz. Bu farkın kapanması zor, ancak enazından olaydan kopmamalıyız.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elimde çok fazla bilgi yok. Bildiğim kadariyle durum şöyle. Albayrak, Marcelinho transferinde 4 trilyon gibi bir para harcadı. Bu onun yıldız sözüydü. Daha sonra Marcelinho satılıyor gelen para ile Ceyhun, Risp ve Ayman transfer ediliyor. Bu para da o borç içinde gözüküyor. Ondan biraz şişkin duruyor. Bu yaklaşık 4 trilyonu saymazsak, Albayrak zaman zaman futbolcuların alacakları için cebinden paralar harcadı. Yaklaşık birkaç ay önce de futbolculara ödenen 7 trilyon paranın 5 trilyonunu Albayrak ödedi. Yani bu değirmen bu suyla dönmüyor.

Konun özüne dönecek olursak madem borçlardan bahsediyoruz, konuyu sadece bu yönetimle kısıtlı tutamayız. Ortada bir sorun ve bütün herşeyi ile aydınlatılmalı. Trabzonspor'un bu gelir gider dengesi ile borçlanması normal. Rakiplerimiz artık eskisi gibi değil. İstanbul'da olmalarının avantajı ile gelirlerini katladılar. Trabzonspor ise hala havuzdan gelen para ile dönüyor. Yapılması gerek iki şey var. Yeni bir yapılanmaya girip giderleri azaltmak ve futbolculara ödenen paraları yeniden düzenlemek. Bunu yaparken de neden bu futbolcuyu alamıyoruz diye ağlamamak lazım. Yani transfer sezonlarında el attığımız fubolcuların rakiplerimizi tercih etmeleri günümüz şartlarında normal bir durum. Bu yeniden yapılanmayı Özkan Sümer döneminde yapmıştık, az kalsın küme düşünüyorduk ancak meyvelerini sonradan almaya başladık. Anı zamanda kulübün gider gelir dengesi sağlıklı bir hale gelmişti. Kısıtlı kaynakları olumlu kullanmak çok önemli.

Diğer bir konu ise bu yeniden yapılanmayı yaparken aynı zamanda kulübün gelirlerini arttırmaya çalışmak. Bunun için belediye, iş adamları sivil toplum örgütleri ile ortak hareket etmek çok önemli. Bu değirmen böyle dönemediği için bugün bu haldeyiz. Çok şey istiyoruz ama hiç dönüp bakmıyoruz cebimizde kaç para var diye. Gelirlerimizin artması için de stat projesi ve diğer projeler çok önemli. Trabzonspor özellikle büyük şehirlere yatırım yaparak burdaki ranttan payını almalıdır. Büyük olmak sadece sahada maç kazanmakla olmuyor. Rakiplerimizden her bakımdan gerideyiz. Bu farkın kapanması zor, ancak enazından olaydan kopmamalıyız.
            bu 60 futbolcu alip satmaktami yeniden yapilanma icerisinde? Gercekten inaniyormusun bu 'yeniden' yapilanma isine? Dun Zeyyad Kafkasi dinlerken az kalsin agliyordum. Boyle beceriksiz adamlar nasil gelmis Trabzonsporun basina diye.
            Yeniden yapilanmayi Atay Aktug yonetimi yapiyordu bu yonetim yapilani bozmakla ugrasiyor. Borsadan anlamiyor borsaya sucu buluyor. Futbolcu transferinden anlamiyor gecen yonetim Junu almisti diyor. Hikaye anlatiyor acikcasi. Borcun bu kadar olmasi normal degil. Eger sen yildizlarini satiyorsan Lyon gibi cebinde para olacak.
            Sattigin yildizin yerine aldigin futbolcuyu (Ersen Martin) rezil bir sekilde satmakmi yeniden yapilanmak?
            2 senedir bir civi bile cakamadik Stadyum projesinde. Hollandali firmayla arayi bozdular nedeni belli degil. Binlerce YTL verdiler adamlara sonra anlasma bozuldu. Bu mu yeniden yapilanmak?
            15 yilda 18 takim degismis teknik direktoru alip 900 bin verip gondermekmi yeniden yapilanmak? Albayrak hangi menejerine verdi bu parayi? Kendi firmasinda boyle bir olay olsa adam oldurmeye kalkar.

Albayrak yonetimi basarisizdir. Bu apacik ortadir. Hicbir planlama falan yok.Oyle boyle isler yapiyorlar. Adam Ispanyada teknik direktor ariyor ona SMS yoluyla Lazaroniyi bulduk diyorlar. Bumudur planlama?
            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İyi de ben de olmadığı için bunlar olması lazım diyorum.

Benim her yazdığımı neden hep başka yerinizden anlarsınız, anlamıyorum
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi de ben de olmadığı için bunlar olması lazım diyorum.

Benim her yazdığımı neden hep başka yerinizden anlarsınız, anlamıyorum
                ne bilim oyle gibi geldi bana. Ozur dilerim. Albayraksiniri bu:P

Yorum

• bence bu saatten sonra trabzonsporun başarılı olması için bir beş seneyi kaybetmesi lazım ve sabırlı selametle bekleyecek taraftar ama bununda olucağını zannetmiyorum trabzonsporun vizyonu belli rüştünü isptalamış yöneticilere ihtiyacı var ama kim beklerki
                  bazen bir adım ileri atlayabilmek için iki adım gerilemek gerekir

Yorum

• bo borçlar nasıl kapanır bilmiyorum.inşallah daha da kötüye gitmeyiz.gençleri düşünüyorumda derin bir ah çekmek geliyor içimden.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• az daha buradfa kalırlarsa 150 olur hayırlı işler

Yorum

• ya borcu birakin ya nolacak 200 trilyon olsa nolacak TS kilit vuracaklar...trasfer yasaga mi gelecek..2.lige mi düsecek..GS 5 seneden beri borcu 250 milyon dollar normalinde cokdan 500 milyon dollar olmaliydi veya bjk 150 milyon dollar ...fb 100 ilyon dolar...bisi mi oluyor sanki....

50 trilyon borc bi bakarsin 25 trilyon olmus -arka kapidan gir ön kapidan cik bi bakarsin borc sifirlanmis- bu kadar basit sanki türkiye de bu borc sorunmus gibi kafanizi yoruyorsunuz....
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya borcu birakin ya nolacak 200 trilyon olsa nolacak TS kilit vuracaklar...trasfer yasaga mi gelecek..2.lige mi düsecek..GS 5 seneden beri borcu 250 milyon dollar normalinde cokdan 500 milyon dollar olmaliydi veya bjk 150 milyon dollar ...fb 100 ilyon dolar...bisi mi oluyor sanki....

50 trilyon borc bi bakarsin 25 trilyon olmus -arka kapidan gir ön kapidan cik bi bakarsin borc sifirlanmis- bu kadar basit sanki türkiye de bu borc sorunmus gibi kafanizi yoruyorsunuz....
                          Merhaba,

Sorun borcun miktarı olmamalı ve anlayabildiğim kadarı ilede zaten o değil ,sasdece nasıl bu kadar borç oldu onu anlamak istiyor herkes.Sen takımda para edecek neredeyse herkesi satıp birde borcu arttırıyorsan orada ciddi bir problem var demektir.

Esasen saedece yönetimde değil bunun suçlusu,şöyle bir düşünelim bakalım o mali kongrede kimler bu bütçeyi onayladı ? Neye istinaden onayladı,acaba bu yeniden aday olan yönetim kurulu listelerindeki şahısların kaçı o bütçeyi onayladı ? Bunları ciddi anlamda sorgulamak gerekiyor.

Maalesef kulüplerin bütçeleri şeffaf olmadığı için hepimiz sadece fikir yürütebiliyoruz,elimizde sağlam veriler olamıyor.Esas tüzükde değişikliğine gideceklerse bunuda değiştirsinlerde hepimiz fikir yürütmeyelimde elimizde belgelerle konuşup,yazalım buralarda.

Bir noktada şu ki eskiye dönük yargılamalara kesinlikle gidilmesi gerekiyor.Yeni gelmiş olan yönetim muhakkak suretle eski defterleri inceleyip kurumu zarara uğratanlar hakkında dava açmalı,aksi taktirde çiflik yönetmeye devam edilir ve borç bugün 50 yarın 100 ertesi günde 200 olur.
                          Basarilar
                          Sevgiler Saygilar

Yorum

Yükleniyor...
                          X