Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borcumuz 50 Milyon YTL!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çüşş

Aday olacakları korkutmaya çalışıyorlar herhalde borcun o kadar olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen bu borcun içine futbolcuların bu sene alacaklarını da eklemişlerdir. Yani gelir gider sonrası bütçe açığı ve geçmiş dönemlerden kalan borcun toplamı olduğunu sanmıyorum. İyi taktik, şu kadar borç var sıkıysa gel aday ol
    Kesinlikle katılıyorum.Ne kadar para harcandı da bu kadar borç oldu?Bu sene bonservise para vermedik.Bir sürü de adam sattık.Havuza parayı biz mi yoksa Digitürk mü akıtıyor?Bırakın katakulliyi Ali Cengiz oyunlarını.

Yorum

Bu açıklamalar gösteriyorki Albayrak yine aday olacak.

Yorum

zaten bu kadar borc oldugunu söylemedi EMIN KAHRAMAN dün TRABZON TV ye baglandi ve borcun 20-25 trilyon ARALIK`da birakacaklarini söyledi ve daha önceki yönetimden ek borc eklemediklerini söyledi....

resmen yalan haber....
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu açıklamalar gösteriyorki Albayrak yine aday olacak.
          ALBAYRAK zaten ADAY ama aciklamiyor daha...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çüşş

Aday olacakları korkutmaya çalışıyorlar herhalde borcun o kadar olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen bu borcun içine futbolcuların bu sene alacaklarını da eklemişlerdir. Yani gelir gider sonrası bütçe açığı ve geçmiş dönemlerden kalan borcun toplamı olduğunu sanmıyorum. İyi taktik, şu kadar borç var sıkıysa gel aday ol

Yani nereden bakarsak bakalım ortada bir samimiyet yok ...ortada mütemadiyen yalan a ve bahaneye sığınan başkanından hocasına kadar samimiyetsizlikleri gözlerinden okunan bir güruh var ....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

pes doğrusu bu kadar aymazlık insanların yüzüne baka baka hiç utanmadan bi de laf üretiyorlar...orası şikayet etme makamı değil ki ey yöneticiler..siz peki yönetime gelirken gelir gider tablosundan haberiniz yokmuydu..o ki vardı niye gerekli önlemleri almadınız..o ki yoktu niye araştırmadınız..çocuk mu kandırıyorsunuz..takımı zarara tarftarlar mı soktu..onca beş para etmez futbolculara trilyonları biz mi akıttık..zorla mı sizi yönetime girin dedinler..başınıza silah mı dyadılar..sizin orda bir çıkarınız olmasa bir dakka durmazsınız...albayrak marcelinho transferini yaptım dedi..parasını o vermiş..sonra sattı parasını tekrar geri aldı..NEYİ AK LADI....paran varsa klübe yardım et.. hibe et... yoksa zaten bankalar kredi veriyorlar..susun allah aşkınıza barii...susun da sinirlerimizi bozmayın daha çok..sizden tek istediğimiz şu an bu...
              Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

bu adam bi daha başkan olursa;görünen 2.lig klavuz istemez...

bunlar bizi bile satışa çıkarır...gökdenizi satmamasının sebebi yaklaşan kongreydi eğer başkan olursa rahat rahat satar artık...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

50 milyon borç!!!ortada bişe gören var mı?ne yapılmış??tesis mi?stad mı?futbolcu mu gelmiş?
                  yazıklar olsun
                  sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

Serkan'lara Celaleddin'lere Ayman'lara milyonlar verirsen olacagi bu. Yattara'nin bile yilda 900 bin YTL aldigi takimda Serkan Balci'ya 1,2 milyon YTL ödeniyor.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Bu yönetimle 550 lide olur....
                      BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE
                      BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE
                      APO'NUN İTLERİ SABRIMIZ KALMADI
                      GURBETÇİLER GELİYOR S..... ANANI!!!!
                      ŞEHİTLER ÖLMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZZZZZ!!!!!!!!

Yorum

İlk olarak attagümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        50 milyon borç!!!ortada bişe gören var mı?ne yapılmış??tesis mi?stad mı?futbolcu mu gelmiş?
                        yazıklar olsun

bende bunu yazacaktım ..ne yapmıs bu bos kafalar ki bu kadar borc cıkmıs ortaya ..tabii ya calıp yemısler
                        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

eger kulupten para kazanmıyosa yönetim.. suçu başka yerde aramak lazım celalettin gibileri göndermek lazım...
                          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

yaaaaa inanamıyorumm yaaaaa bu kadarr borcuuu nasıll yaptılarr kimbilirrr sankiii dunyaaa yıldızıı aldık da borcalnmdıkk sorarım bunlarr yonetime geldiginde ne kadar borcuu vardııııı ve sattıklarıı oyuncularda cabasıııı!!!!!!!!!!!!!!!
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

nurinin nasıl zengin olduğunu merak ediyorum.yaptıkları tayyip erdoğanın i.s.t b.l.d başkanı olduğu dönemde yolsuzluk olaylarını doğrular nitelikte.

Yorum

ya bence yuzde 90 gelecekleri korkutmaya calisiyorlar
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Yükleniyor...
                                X