Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borcumuz 50 Milyon YTL!!!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu yönetim bana fena halde son Mehmet Ali Yılmaz'ın yönetimini hatırlatıyor.
    Kendi takımlarında forma giyemeyen adamlar alınarak ödenen anormal paralar, yıldızların birer birer satılması, futboldan zerrece anlamayan, Trabzonspor'u zerrece umursamayan teknik ekip, rezil saha sonuçları, yönetime girdikten sonra ticari hayatlarında akıl sır erdiremez yükselişler görülen yöneticiler, futbolla uzaktan yakından ilgisi olmadan kulüp bünyesinde uyduruk komisyonlar kurularak istihdam edilen kişiler, kulübün her gün anormal bir şekilde artan borçları ve başkanın cebinden para verdiğine dair asılsız söylentiler.
    Kongreden sonra başkan adına yazılmış birkaç çek de ortaya çıkarsa tamamdır.
    Bu yönetim bana fena halde son Mehmet Ali Yılmaz'ın yönetimini hatırlatıyor. Neden acaba?
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.10.2007, 10:50.

Yorum

Ziya hoca 1/5'ten söz ederken transfer bütçesinden söz ediyor. Diyorum ya Milan'da td olsa başarılı olur ama bizde imkansız. Çünkü düşündüğü sistemi en iyi oyuncular kaldırabilir. İlla sistemine uygun adam arıyor, kör topal buluyor, ne yapayım param bu kadar diyor. En iyileri bu sistemi kaldırabilir çünkü sistem çok nitelikli futbolcular istiyor. Ama amaç, sistemin kölesi değil, efendisi olmak olmalı. Bunu anlayamıyor.

Bu arada her lig maçına verilen 240bin TL ödül kilit noktada. Bu sistem çıktığından beri her takım dişini göstermeye başladı. Çünkü önceden futbolcu satarak ayakta kalabilen kulüpler şimdi puan alarak kendilerini yenileyebiliyorlar. Buyrun ekmeğiniz orda denilerek futbolculara hedef gösteriliyor. Alın maçı para sizin olsun deniliyor. Trabzonspor'da ise muhtemelen bu paralar kulübe kalıyor. Bu bir tehlike, artık bunu görmeleri lazım. Diğer yandan kulübün sabit olmayan gelirlerinde bu tip kalemler de var. Yani o kadar vahim bir noktada değiliz
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 17.10.2007, 10:46.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

budur..

kardeş, tespitlerinde sonuna kadar haklısın..
        bu yönetim hükümetin trabzon temsilcisidir..
        ve ne yazıkki hiçbirşey yapmadan (tıpkı geçmiş iktidar gibi) yine aday olacklar..
        ve dahada kötüsü var bunun: trabzon halkıda türk halkı gibi cevap verecekmi..
        yoksa ula adam verdiği sözün onda birini bari tutar tüüü sufatınıza dermi..

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu tabloya bakıyorum da..

Trabzonspor' um, Türkiyem' in küçük bir prototipi haline gelmiş sanki..

Bir yandan şu memleketin milli değerleri ele güne peşkeş çekilircesine satılırken,

Diğer yandan kadromuzun nadide değerleri de dosta düşmana dağıtılıyor..

Tüm bu satışlardan elimizde kalan tek şey ise borca bulanmış koca bir fiyasko oluyor..

Borçlar artıyor, gelirler tıkanıyor ve giderek kişilere bağımlı hale geliniyor..

Seçimlerdeki hiçbir vaad yerine getirilmiyor ve sürekli süre isteniyor..

Şimdi önümüzde bir kongre var ve herkes gene tepkili..

Ama aklıma 22 Temmuz' daki "milli" kongreye çok daha büyük tepkilerle giren halkımın tercihleri geliyor ve karamsarlığım daha da artıyor ne yazık ki
        .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak ioni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emin Bey: "bütçe her yıl açık veriyor diyor..."
          Aynı Emin Bey yaklaşık bir yıl önce TTV'deki bir programda "Trabzonspor'un bütçesi bu yıl denk bütçe olacak, açık vermeyecek." demiş ve gelir kaynakları arasında "4-5 milyon Avro'ya satılacak bir futbolcu" da saymıştı. O futbolcu 3.5 milyon Avro'ya Porto'ya satıldı. Başkaları da satıldı; üstelik bizi dünyaya rezil ederek. Sonuç 50 milyon YTL borç.
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.10.2007, 10:59.

Yorum

Trabzonspor hiç iyi yolda değil... Bu yönetime yazıklar olsun...
            En son ozturk tarafından düzenlendi; 17.10.2007, 13:23.

Yorum

yok o değlde neyin borcudur bu fatih tekke symek stephanow satılmış yıldız sözü verilmiş marcelinho gelmiş 6 ay sonra tekrar satılmış bu kadar borcun karşılığı aymanla celaleddinsebu yönetim ak kaşık biz suçluyuz o zaman adama sormazlarmı kardeşim paranın ne olduğu belli değil başarı desen o ne alaka harbi harbi bu takımın parasının bi yerlere değil kendi ceplerine indiğini düşünüyorum ancak bu kadar beceriksizlik olur şimdi bide maket ellerinde stadla kandırma peşindeler tıpkı geçmiişte yaptığı gibi hayra alamet değil 100 milyon ytl ye çıkar borç ondan sonrada bu takımı düzlüğe çıkaracak bir sıfat tanımıyorum.........

Yorum

İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynı Emin Bey yaklaşık bir yıl önce TTV'deki bir programda "[i][b]Trabzonspor'un bütçesi bu yıl açık vermeyecek.[i][b]" demiş ve gelir kaynakları arasında "4-5 milyon Avro'ya satılacak bir futbolcu" da saymıştı. O futbolcu 3.5 milyon Avro'ya Porto'ya satıldı. Başkaları da satıldı; üstelik bizi dünyaya rezil ederek. Sonuç 50 milyon YTL borç.
                sevgili arkadaşım artık öyle bir hale geldiki yönetimler yeni başkan adayı çıkmasın diye muhalafeti borç yüküyle korkutur hale geldi..örnekmi f.bahçe beşiktaş vs.vs.

Yorum

Burası siyasi mesajların verileceği yer değildir. sana göre iyi yolda olur banada görede çok kötü yolda yani burasımı bunu söylemenin yeri.....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Sevgili arkadaşım artık öyle bir hale geldi ki yönetimler yeni başkan adayı çıkmasın diye muhalafeti borç yüküyle korkutur hale geldi...
                    Evet, veremi gösterip sıtmaya razı etmek diye bir söz vardır ya biz de biraz farklı işliyor: Kanseri gösterip AİDS'e razı etmek.

Siyasi mesajlar konusunda biraz daha hassas olmamız gerektiğini düşünüyorum. Futbol kulüpleri dünyanın her yerinde siyasi otoritelerin iştahını kabartmış, pekçok kulübün yöneticisi az ya da çok siyasi mahfillerle dirsek temasında olmuştur. Siyasi nüfûzunu Trabzonspor için kullandığı sürece böyle bir tavrı alkışlarım. Ama burada bahsedilen Trabzonspor'un siyasi rant kapısı olarak kullanılması.

Bu yönetim pek çoğumuzun zannettiği, bir kısmımızın da iddia ettiği gibi hükûmetin eliyle meydana gelmiş bir oluşum değil, sadece iki Trabzon milletvekilin başkanla uzun yıllara dayanan çıkar ve gönül birlikteliğinin yansıması söz konusu. Birini zaten cümle âlem biliyor. Diğerini de tahmin etmek zor değil.

Aksi takdirde Trabzonspor'un en iyi başkanlarından biri olan ve Trabzonspor'a bağlılığından kimsenin şüphe etmeyeceği Faruk Özak'ın, hükümetin adamlarından meydana geldiği söylenen bu yönetimle arasına mesafe koyması ne ile izah edilebilir ki?
                    En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.10.2007, 11:12.

Yorum

olan Trabzonspor camiasına oluyor...

Yorum

sevgili arkadaşım artık öyle bir hale geldiki yönetimler yeni başkan adayı çıkmasın diye muhalafeti borç yüküyle korkutur hale geldi..örnekmi f.bahçe beşiktaş vs.vs.
                        Bnece sırtımızdan Albayrak kamburunu atar isek 100 milyon dolar borç vermiş gibi oluruz......

bi şampiyonlar ligine katılırsın gelir 20 milyon dolar..... o kadar basit yani..... hem merak etmesinler kimse onlar kadar beceriksizce yönetim borçları artırmaz....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet, veremi gösterip sıtmaya razı etmek diye bir söz vardır ya biz de biraz farklı işliyor: Kanseri gösterip AİDS'e razı etmek.

Siyasi mesajlar konusunda biraz daha hassas olmamız gerektiğini düşünüyorum. Futbol kulüpleri dünyanın her yerinde siyasi otoritelerin iştahını kabartmış, pekçok kulübün yöneticisi az ya da çok siyasi mahfillerle dirsek temasında olmuştur. Siyasi nüfûzunu Trabzonspor için kullandığı sürece böyle bir tavrı alkışlarım. Ama burada bahsedilen Trabzonspor'un siyasi rant kapısı olarak kullanıldığı. Bu yönetim pek çoğumuzun zannettiği, bir kısmımızın iddia ettiği gibi hükûmetin eliyle meydana gelmiş bir oluşum değil, sadece iki Trabzon milletvekilin başkanla uzun yıllara dayanan çıkar ve gönül birlikteliğinin yansıması söz konusu. Birini zaten cümle âlem biliyor. Diğerini de tahmin etmek zor değil.

Aksi takdirde Trabzonspor'un en iyi başkanlarından biri olan ve Trabzonspor'a bağlılığından kimsenin şüphe etmeyeceği Faruk Özak'ın bu yönetimle arasına mesafe koymasını neyle açıklayabilirsiniz?
                          bu siyasilerin dirsek teması başka bölgeler için geçerli olabilir ama biz karadenizlilerin hiç öyle bir dayanışma içinde olduğunu görmedik...sivsspor un lige nasıl çıktığını gördük...ama bir orduspor umuzun playoffta altay karşısında nasıl harcandığınıda gördük...hemde enerji bakanı ordulu olduğu halde...abdüllatif şenerin posteriyle lige çıkan sivasa helal olsun...

Yorum

yok tamam siyasi mesaj falan yasakta neden duyulduğu zaman parlanıyor onu anlamadım siyasiler kimin babasının oğluda hiç bir şekilde kabul edilemiyor bana sorarsanız süper ligde 8 tane ist.. ankara takımının olması siyasi oyunlardan başka birşey değil bu ülkede masa başı oyunları döndüğü sürece inanın trabzonspordan şampiyonluk beklemiyorum sadece futbol oynasın......

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bnece sırtımızdan Albayrak kamburunu atar isek 100 milyon dolar borç vermiş gibi oluruz......

bi şampiyonlar ligine katılırsın gelir 20 milyon dolar..... o kadar basit yani..... hem merak etmesinler kimse onlar kadar beceriksizce yönetim borçları artırmaz....
                              dostum bizdeki yapı bu oldukça biri iner biri biner...f.bahçenin kapı önüne koyduğu bir futbolcuyu 2 katına oynama şartıyla transfer edersen işin içinden çıkamazsın...biz intertotoya zor kalıyoruz nerede şampiyonlar ligi...

Yorum

Bu siyasilerin dirsek teması başka bölgeler için geçerli olabilir ama biz Karadenizlilerin hiç öyle bir dayanışma içinde olduğunu görmedik...
                                Çok doğru bir tespit. Belki kendimizi güçlü gördüğümüzdendir. Sürekli dayanışma ve ittifak aramak genellikle zayıflık belirtisi olarak görülür.
                                Sivsspor'un lige nasıl çıktığını gördük... Ama bir Orduspor'umuzun playoffta Altay karşısında nasıl harcandığını da gördük... Hem de enerji bakanı Ordulu olduğu halde... Abdüllatif Şener'in posteriyle lige çıkan Sivas'a helal olsun...
                                Siyasi nüfûzu takım için kullanmaktan kestettiğim hak edilmeyenin alınması değil, hak edilenin alınamayışı ve haksızlığa kayıtsız kalmak ya da destek olmak. Modern dünyanın lanet realitesi: Hakkınız olanı almak için dahi tavassut ve desteğe muhtaç olmanız. Benzeri şeyler geçmişte de yaşanmıştı. Nevşehirspor'un birinci lig kapısındayken karga tulumba alaşağı edilişini çok iyi hatırlıyorum. Üstelik devrin en renkli siyasi simalarından olan bir Nevşehir milletvekili de memleketinin takımının infaz edilişi olaylarının içindeydi.
                                Diyarbakırspor'un maceralarını unuttuk mu?
                                Örnekler saymakla bitmez. Pis ve iğrenç bir dünya!

Pis ve iğrenç bir dünyada temiz kalma mücadelesi... Nereye kadar?
                                Mücadelenin sonunu göremesek dahi kendi sonumuz gelene kadar mücadele etmek zorundayız.
                                Haksızlığa karşı elimizle, gücümüz yetmiyorsa dilimizle, ona da gücünüz yetmiyorsa kalbimizle mücadele etmemizi buyuran ilahi emirin hikmeti mucibince.
                                En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.10.2007, 11:39. Sebep: Mantalite!

Yorum

Çalışıyor...
                                X