Serkan ileri çıakrken at gibi koşuyor ama geri gelirken çok yavaş nedense...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Oyun Sistemimiz Hakkında (Futbolcu ve Kadro Seçimleri)
Daraltma
X
-
Klasik 11 değişmicek. 2. yarıda büyük ihtimal alanzinho giricek. ama umarım yattaranın yerine filan sokmaz onu. yattarayı küstürmemek lazım. colmanın yerine girse daha iyi olur. sağda yattara solda alanzinho. barcelona gibi olduk hee
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılımıyorum arkadaşlar biz 3 5 2 oynuyoruz zaten
serkan normaldede ortasaha oynuyor
Tayfun oynarsa 4 4 2 oynuoruz
Yorum
-
İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki arkadaşım 3-5-2 oynuyorsak dağılımı da bir söyleyebilir misin, bizim sahaya çıkan takımın oynayacağı en son taktik bence 3-5-2 . Yattara nerede oynuyor bu dağılımda o zaman?
------------Hüseyin--
Serkan-----------------------Cale-
----------Selçuk----Colman-
----Yattara-
--------------------Umut-
-------------GökhanEn son Serdar A tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 14:51.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener macinda Roberto Carlos'a dikkat etmedin galiba kardesim.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-------Song--------Egemen-
------------Hüseyin--
Serkan-----------------------Cale-
----------Colman---Selçuk-
------Yattara-
---------------------Umut-
-------------Gökhan
-------------*
-----------* * *
----------* * * *
-------------*
------------* *
bu şekil dağılımdır ve başka bir varyasyonu olmaz. bizim klasik 11 imizi bu şekil dağılışla sahaya çıkartamazsın.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara böyle 2 hareketle insanları kendine cekiyor işte bana hareket değil fayda lazım gol asist lazım....
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5-2 diye bir sistem yer yüzünde kalmamıştır......
Yorum
-
evet, zaten bence bizim takıma en uygun taktik 4-2-3-1 dir
----------------- Sylva -----------------
Serkan ----- Song ------ Egemen --- Cale
------------ Hüseyin ----- Selçuk -------
Yattara --------- Colman ------- Alanzinho
---------------- Gökhan -----------------
Tabi bu taktikte Colman ı biraz daha geride düşünerek Barcelona gibi 4-3-3 olarak da adlandırabiliriz.
Yorum
-
İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir 3-5-2 ilk defa görüyorum, 3 - 5 - 2
*
* * *
* * * *
*
* *
bu şekil dağılımdır ve başka bir varyasyonu olmaz. bizim klasik 11 imizi bu şekil dağılışla sahaya çıkartamazsın.
*****************Tonyy*********************
***Song*********Egemen*********Cale*********
Yattara****Serkan***Hüseyin***Selçuk****Colman**
***********Gökhan *****Umut****************
Daha önce özellikle geri düştüğümüz bazı maçlarda bu şekilde oynadıklarını görmüştüm ve Ersun hocanın Oyundaki Bu tür varyasyon değişikliklerine gitmesini takdir etmiştim..Gerektiğinde risk almasaydık şimdi bulunduğumuz yerde olamazdık diye düşünüyorum.Oynadığımız maçalrda tek hatayı bence Gs maçında yaptık o maçtada iyi oynamamıza rağmen farklı yenildik ve bu bize iyi bir ders oldu Bundan sonra aynı hataya düşeceğimizi pek sanmıyorum.İçerdeki maçlarda bu kadro ve bu sistem bence oynayabilir ama Şimdi sorun Alanzinhoya yer açmakta kimi kesecek çok merak ediyorum....Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle bir 3-5-2 ilk defa görüyorum, 3 - 5 - 2
-------------*
-----------* * *
----------* * * *
-------------*
------------* *
Hemen her maçın 60 dakikasında aynen yukarıda yazdığım dizilişi görmeniz olası , eğer maçları takip ediyorsanız ...
Takım 3-5-2 oynamıyor fakat ortasahadaki libero iki stoperin önünde oynarken bekler 3-5-2 kanatları gibi oynamaya çalışıyor . Temel olarak en büyük fark liberonun stoperlerin arkasında değil, önünde oynaması . İkinci büyük fark ise forvet akasına yerleştirilen ofansif orta alan futbolcusu forvet özelliklerine sahip değil . Sıklıkla sağ kanat olmak üzere sağdan ve soldan dripling arayarak takımın toplam orta sayısını arttırıyor . Bir kanadı olmayan Trabzonspor'un ligin en çok orta yapan takımlarından biri olması ve gollerinin önemli kısmını bu toplarla bulmasıda bundan .En son Serdar A tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 15:05.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO maçta 5 etkili ortası var . Yattara ligin en çok orta yapan futbolcusu . Yattara ligin en çok isabetli orta atan futbolcusu . Yattara ligin bire birde en etkili sağ kanat futbolcusu . Fayda kriterleriniz nelerdir , futbolcu her maçta kanat takıp uçmalı mı ?Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
Yorum