Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Oyun Sistemimiz Hakkında (Futbolcu ve Kadro Seçimleri)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan ileri çıakrken at gibi koşuyor ama geri gelirken çok yavaş nedense...
    farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Klasik 11 değişmicek. 2. yarıda büyük ihtimal alanzinho giricek. ama umarım yattaranın yerine filan sokmaz onu. yattarayı küstürmemek lazım. colmanın yerine girse daha iyi olur. sağda yattara solda alanzinho. barcelona gibi olduk hee

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Aynen klasik 11 le çıkar gölü buluruz sonra alanzinho girer
        HAMSİ
        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          katılımıyorum arkadaşlar biz 3 5 2 oynuyoruz zaten

serkan normaldede ortasaha oynuyor

Tayfun oynarsa 4 4 2 oynuoruz
          Peki arkadaşım 3-5-2 oynuyorsak dağılımı da bir söyleyebilir misin, bizim sahaya çıkan takımın oynayacağı en son taktik bence 3-5-2 . Yattara nerede oynuyor bu dağılımda o zaman?

Yorum

• İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki arkadaşım 3-5-2 oynuyorsak dağılımı da bir söyleyebilir misin, bizim sahaya çıkan takımın oynayacağı en son taktik bence 3-5-2 . Yattara nerede oynuyor bu dağılımda o zaman?
            -------Song--------Egemen-
            ------------Hüseyin--
            Serkan-----------------------Cale-
            ----------Selçuk----Colman-
            ----Yattara-
            --------------------Umut-
            -------------Gökhan
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 14:51.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fener macinda Roberto Carlos'a dikkat etmedin galiba kardesim.
              Yattara böyle 2 hareketle insanları kendine cekiyor işte bana hareket değil fayda lazım gol asist lazım....
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                -------Song--------Egemen-
                ------------Hüseyin--
                Serkan-----------------------Cale-
                ----------Colman---Selçuk-
                ------Yattara-
                ---------------------Umut-
                -------------Gökhan
                böyle bir 3-5-2 ilk defa görüyorum, 3 - 5 - 2

-------------*

-----------* * *

----------* * * *

-------------*

------------* *

bu şekil dağılımdır ve başka bir varyasyonu olmaz. bizim klasik 11 imizi bu şekil dağılışla sahaya çıkartamazsın.

Yorum

• 3-5-2 diye bir sistem yer yüzünde kalmamıştır......

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yattara böyle 2 hareketle insanları kendine cekiyor işte bana hareket değil fayda lazım gol asist lazım....
                    O maçta 5 etkili ortası var . Yattara ligin en çok orta yapan futbolcusu . Yattara ligin en çok isabetli orta atan futbolcusu . Yattara ligin bire birde en etkili sağ kanat futbolcusu . Fayda kriterleriniz nelerdir , futbolcu her maçta kanat takıp uçmalı mı ?

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3-5-2 diye bir sistem yer yüzünde kalmamıştır......
                      sana aynen katılıyorum, zaten bizim kadromuzda sahaya çıkamayacağı tek taktik 3-5-2 dir. ben arkadaşlar biz 3-5-2 oynuyoruz dedi diye o dağılımı yaptım.

Yorum

• o sistem daha çok 5-3-2 gibi..
                        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                        N.F.Kısakürek

Yorum

• evet, zaten bence bizim takıma en uygun taktik 4-2-3-1 dir

----------------- Sylva -----------------

Serkan ----- Song ------ Egemen --- Cale

------------ Hüseyin ----- Selçuk -------

Yattara --------- Colman ------- Alanzinho

---------------- Gökhan -----------------

Tabi bu taktikte Colman ı biraz daha geride düşünerek Barcelona gibi 4-3-3 olarak da adlandırabiliriz.

Yorum

*

* * *

* * * *

*

* *

bu şekil dağılımdır ve başka bir varyasyonu olmaz. bizim klasik 11 imizi bu şekil dağılışla sahaya çıkartamazsın.
                            Ben özeliikle bazı maçlarda çok dikkatli seyrettim ve bu bağlamda 3-5-2 ye dödüğümüzü düşündüğüm bazı maçlarda var gerçekten ama devamlı 3-5-2 oynamıyoruz maç aralarında böyle bir taktik değişikliğe gitti daha önce ERSUN HOCA mesela antalya maçında Ozaman şöyle değiştirmişti maçtaki versiyonu

*****************Tonyy*********************

***Song*********Egemen*********Cale*********

Yattara****Serkan***Hüseyin***Selçuk****Colman**

***********Gökhan *****Umut****************

Daha önce özellikle geri düştüğümüz bazı maçlarda bu şekilde oynadıklarını görmüştüm ve Ersun hocanın Oyundaki Bu tür varyasyon değişikliklerine gitmesini takdir etmiştim..Gerektiğinde risk almasaydık şimdi bulunduğumuz yerde olamazdık diye düşünüyorum.Oynadığımız maçalrda tek hatayı bence Gs maçında yaptık o maçtada iyi oynamamıza rağmen farklı yenildik ve bu bize iyi bir ders oldu Bundan sonra aynı hataya düşeceğimizi pek sanmıyorum.İçerdeki maçlarda bu kadro ve bu sistem bence oynayabilir ama Şimdi sorun Alanzinhoya yer açmakta kimi kesecek çok merak ediyorum....
                            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

-------------*

-----------* * *

----------* * * *

-------------*

------------* *

Her bir taktik dizlişin geçerli tek kuralı mı var? Her hoca elindeki kadro yapısı ve futbolcu niteliklerine göre oynatacağı formasyonu özelleştirir . Bu zaten bir hocanın yetenekleri arasında olması gereken temel konulardan biri , yoksa sokaktan bir adam çevirin , takımın başına koyun . Nasıl olsa taktiklerin hepsi ve nasıl olması gerektiği kağıtta yazıyor .

Hemen her maçın 60 dakikasında aynen yukarıda yazdığım dizilişi görmeniz olası , eğer maçları takip ediyorsanız ...

Takım 3-5-2 oynamıyor fakat ortasahadaki libero iki stoperin önünde oynarken bekler 3-5-2 kanatları gibi oynamaya çalışıyor . Temel olarak en büyük fark liberonun stoperlerin arkasında değil, önünde oynaması . İkinci büyük fark ise forvet akasına yerleştirilen ofansif orta alan futbolcusu forvet özelliklerine sahip değil . Sıklıkla sağ kanat olmak üzere sağdan ve soldan dripling arayarak takımın toplam orta sayısını arttırıyor . Bir kanadı olmayan Trabzonspor'un ligin en çok orta yapan takımlarından biri olması ve gollerinin önemli kısmını bu toplarla bulmasıda bundan .
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 15:05.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O maçta 5 etkili ortası var . Yattara ligin en çok orta yapan futbolcusu . Yattara ligin en çok isabetli orta atan futbolcusu . Yattara ligin bire birde en etkili sağ kanat futbolcusu . Fayda kriterleriniz nelerdir , futbolcu her maçta kanat takıp uçmalı mı ?
                                Tamamda yattaranın birde serkan balcının asistlerine bakarsan görürsün.Sag bek serkan bile ondan faydalı....geriden orta yaparak hiç bisey olmaz sıfıra insin.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X