Yarın ki maça klasik 11 ile başlayacağız uşaklar. Taş çatlasa Serkan-Tayfun değişikliği olabilir. Eğer önde olur ve rahatsak da sarı kart sınırındaki oyuncularımızın değişeceği kanaatindeyim. Öncelikle Selçuk Alanzinho değişimi olur Colman biraz daha defansif oynar Alanzinho da ileri çıkar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Oyun Sistemimiz Hakkında (Futbolcu ve Kadro Seçimleri)
Daraltma
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
-
sylva
serkan song egemen cale
hüseyin
yattara selçuk colman alanzinho
gökan
bence bu taktik harika eğer hüseyin çıkarsa ben savunmanın halini düşünemiyorum gerçekten e alanzinhoda oynıcaana göre umut çıksın gökan tek forvet bence daha ii olur hemde peşine baksana mahşerin 4 atlısı mubarek böyle bir ofans türkiyede hiçbi takımda yok be
Yorum
-
İlk olarak is_mail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesylva
serkan song egemen cale
hüseyin
yattara selçuk colman alanzinho
gökan
Yorum
-
alanzinho'nun gelmesiyle hepimiz tek forvetli bir dizilişi hayal eder olduk ancak acaba bu sistemde gökhan ya da umut yeterli olur mu diye hiç düşünmedik, üstüne kanat forvetlerimiz yattara ve alanzinho daha çok topla driplingi sevdikleri için ceza alanı çevresinde yetersiz kalabiliriz!!
demek ki neymiş bizim kafamızdaki sistem realite karşısında yenik düşebilirmiş ve işi, realitenin en yakın arkadaşlarına(teknik direktörler)bırakmak en doğrusuymuş)
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlen Alanzinho , milleti soktun sıkıntıyaA Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende şaşırmam Alanzinho kendi yeteneklerini sahaya tam yansıtırsa oynatmasın yattarayı..Eski kimliğine döneceğini zannetmiyorum ben..Tek faydası rakibi ileri çıkarmıyor....
Yorum
-
Hocanin ikili forvet kurgusundan vazgececegini sanmiyorum, bence de en uygunu ikili forvet kurgusu! Tek forvet kurgulu sistemlerin bizim futbol kimligimizide pek uygun degildir. Sadece cok guclu rakiplere dusunebilir. Elimizdeki kadroya bakacak olursak klasik 4-4-2 sistemi en ideali. Ersun hocanin da kendine ozgu sistemi boyledir.
---------tony-----------
serkan-song-egemen-cale
----------selcuk--------
yattara-----------lazinho
--------colman----------
---umut-----gokhan-----
Yorum
-
Alanzinho'nun göstereceği performansa göre bir üst mesajda Muhammet abinin kurduğu kadro tam süper olmuş.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho'nun göstereceği performansa göre bir üst mesajda Muhammet abinin kurduğu kadro tam süper olmuş.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiri su serkana yerini bu kadar terketme dese keske
song sag tarafida kapaacagim diye catliyor
ve savunma dagilabiliyor
serkan hatalı çıkışlarıyla hem arkayı boş bırakıyor hem de yattaranın oyun alanını kapatıyor, yattara içe katetmek zorunda kalıyor, alan kapalı olduğu için sıfıra inme şansı olmuyor. ersun hocanın serkan ı bu konuda uyarması lazım.
Yorum
-
İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok doğru bir tespit, kelimesi kelimesine katılıyorum
serkan hatalı çıkışlarıyla hem arkayı boş bırakıyor hem de yattaranın oyun alanını kapatıyor, yattara içe katetmek zorunda kalıyor, alan kapalı olduğu için sıfıra inme şansı olmuyor. ersun hocanın serkan ı bu konuda uyarması lazım.
serkan normaldede ortasaha oynuyor
Tayfun oynarsa 4 4 2 oynuoruzHAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
Yorum