Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Oyun Sistemimiz Hakkında (Futbolcu ve Kadro Seçimleri)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanzinho en az 45 dakika oynatilmali bu macta.

-----------Sylva------------
    Serkan--Song--Egemen--Cale
    ------Selçuk---Colman-------
    Yattara----Umut---Alanzinho
    ----------Gökhan------------

Yorum

• Umut her maç iyi performans sergileyemez bunu hepimiz biliyoruz ayrıca hiçbir hoca maçın seyrini değiştirebilecek yaratıcı bir oyuncuyu yedek kulübesinde bekletmez.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• alanzinhonun ilk 11 başlayacağını sanmıyorum Ersun hoca oynatmaz ama onu oynatım sarı kartlı birini dinlendirebilir
        HAMSİ
        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Bence Alanzinho 11 de başlamamalı.Duruma gore girmeli.Zira hava yakalamış takım bozulmamalı.11 de yer alıcaksa illa ki çıkıcak kişi belli Umut.

Yorum

• Çıkacak kişi umut gibi görünsede ben sarı kartlı birini korumaya lacağı kanatindeyim
            HAMSİ
            Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hüseyinsiz defans çöker.ersun hoca kesinlikle alanzinyo ve yattarayı aynı anda oynatmaz. alanzinyonun ve hüseyinin mücadele gücünü düşünün.

Aynen
              HAMSİ

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aynen
                Belli bi yerden sonra ikisini de oynatmak zorunda ama

Yorum

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Belli bi yerden sonra ikisini de oynatmak zorunda ama
                  tabiki aynı anda oynamalılar ama Hüseyin kesik yerse defans çok zorlanır

Hüseyin defans için dalga kıran görevin görüyor.
                  HAMSİ

Yorum

tabiki aynı anda oynamalılar ama Hüseyin kesik yerse defans çok zorlanır

Hüseyin defans için dalga kıran görevin görüyor.
                    G.Ünal'ı da kesmeyeceğine göre Umut Bulut kesik yer

Yorum

• Valla yapıcak bişeyler ama ben Yattara 11 oynamazsada şaşırmam...
                      HAMSİ

Yorum

Valla yapıcak bişeyler ama ben Yattara 11 oynamazsada şaşırmam...
                        Ersun Yanal olsan o riski göze alır mısın?

Yorum

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersun Yanal olsan o riski göze alır mısın?

Hastalığı açısından söyledim tabiki oynamalı...
                          HAMSİ

Yorum

Valla yapıcak bişeyler ama ben Yattara 11 oynamazsada şaşırmam...
                            Bende şaşırmam Alanzinho kendi yeteneklerini sahaya tam yansıtırsa oynatmasın yattarayı..Eski kimliğine döneceğini zannetmiyorum ben..Tek faydası rakibi ileri çıkarmıyor....
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdiye kadar ne krizi patlak vermiş ki?
                              ben de tahmin ediyorum ki yattara ' yı cıkarır ama 2-0 veya 3-0 önde olursak rahat bir şekilde alan girerse işte ozaman yattara yı almaz herhagi birini alır

Yorum

• Kart cezalılarına oynayacak hoca kadroyu ona göre yapar...
                                HAMSİ

Yorum

Yükleniyor...
                                X