İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Oyun Sistemimiz Hakkında (Futbolcu ve Kadro Seçimleri)
Daraltma
X
Daraltma
-
---------------onur---------------
-tjikuzu---song-----ceyhun--ferhat--
ilk devre sonuna kadara sylva, egemen ve giray'a 1 dakika forma bile vermezdim ben. stoperde ceyhun song oynamalı artık alternatifleride tayfun olsun. bıktım egemen ve girayın amatoörce her maç en az 2 kere aynı hataları yapmalarından. tony den bahsetmiyorum bile adam maçı yaşamıyor ki konsantrasyon denen birşey kalmamış ne kadarsa tazminatı verilip gönderilsin!!
Yorum
-
hala tayfun sağ bekte devam etmeli diyenler var. hala mı göremiyorsunuz. yediğimiz goldeki hatasını geçiyorum savunma yapamıyor adam duracağı yerden bihaber dolaşıyor ortalıkta. verdiği paslar zaten ayrı bir konu atacağı yeri bu kadar belli eden bir futbolcu daha görmedim. trabzonlu diye bu kadar da arka çıkılmazki bir futbolcuya. trabzonda bir sürü yetenekli futbolcu vardır alın onları as takıma onlara destek olun. tayfunu yontmakla uğraşmayalım bir de.ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına taç atmayı öğrenelim artık. Bıktım her taçı rakibe atmaktan.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Hırvat kazığı ve sıradan futbolcular
Bazı yazıları hayretle okuyorum.BJK maçının 11'i yapılıyor ve Cale ilk 11 de.Sol bek olmaktan bi-haber bu arkadaşımızı ve onun bonusu olan Gabriç e verilen paralara yazık değilmidir.Cale nin adam gibi bir ortasını 1 senedir gören varmı? Asisti var mı?
Peki ya Gabriç; Trabzon veya Türkiye de Gabriç gibi yüzlerce adam var.Yani yabancı hakkının bu 2 hırvat kazığıyla doldurulması heralde bu yönetimin başka bir kazığıdır bize.Adamı sol kanat diye alıyorsun 15 dakika solda ,sonra nerde oynadığı belli değil. Alanzinho gibi adam kenarda çürüyor.Futbolun doğasına ihanettir bu seçimler.
Bu hoca ile bu iş zor.Alanzinho nun sonuda Yattara gibi olacak demedi demeyin...Belçikalı ZİYA mız hayırlı olsun!
Cale ve Slyva ile başlanan her maç baştan kaybedilmiştir.Trabzon sıradan birçok oyuncudan kurtulmuştur.Şimdi de sıradan ve sorunlu topçuları vardır. Cale,Gabriç,Giray,Tjikuzu,Yattara,Alanzinho,Engin, Slyva,Barış ! bakınız 24 kişilik kadronun %40 ı 18 kişilik kadronun yarısı ya sıradan ya sorunlu; bu şartlarda Trabzonspor un bulunduğu yer takdire şayandır.Ve burda Colman,Ceyhun,Tayfun,Egemen ve Serkan ın olağanüstü Selçuk,Umut ve Ferhat ın normal çabaları ise puan durumundaki yerimizle eşdeğerdir.
Yani ne kaa ekmek, o kaa köfte!!!En son Reha tarafından düzenlendi; 24.10.2009, 23:03.Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOldukca talihsiz bir baslik,yorum yapmaya bile degmez.Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı yazıları hayretle okuyorum.BJK maçının 11'i yapılıyor ve Cale ilk 11 de.Sol bek olmaktan bi-haber bu arkadaşımızı ve onun bonusu olan Gabriç e verilen paralara yazık değilmidir.Cale nin adam gibi bir ortasını 1 senedir gören varmı? Asisti var mı?
Peki ya Gabriç; Trabzon veya Türkiye de Gabriç gibi yüzlerce adam var.Yani yabancı hakkının bu 2 hırvat kazığıyla doldurulması heralde bu yönetimin başka bir kazığıdır bize.Adamı sol kanat diye alıyorsun 15 dakika solda ,sonra nerde oynadığı belli değil. Alanzinho gibi adam kenarda çürüyor.Futbolun doğasına ihanettir bu seçimler.
Bu hoca ile bu iş zor.Alanzinho nun sonuda Yattara gibi olacak demedi demeyin...Belçikalı ZİYA mız hayırlı olsun!
Cale ve Slyva ile başlanan her maç baştan kaybedilmiştir.Trabzon sıradan birçok oyuncudan kurtulmuştur.Şimdi de sıradan ve sorunlu topçuları vardır. Cale,Gabriç,Giray,Tjikuzu,Yattara,Alanzinho,Engin, Slyva,Barış ! bakınız 24 kişilik kadronun %40 ı 18 kişilik kadronun yarısı ya sıradan ya sorunlu; bu şartlarda Trabzonspor un bulunduğu yer takdire şayandır.Ve burda Colman,Ceyhun,Tayfun,Egemen ve Serkan ın olağanüstü Selçuk,Umut ve Ferhat ın normal çabaları ise puan durumundaki yerimizle eşdeğerdir.
Yani ne kaa ekmek, o kaa köfte!!!
Yorum
-
su tjikuzuyu niye aldik anlamiyorum , bakin elimizde kim varmis : http://www.youtube.com/watch?v=p9e5UM9iOGwTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
4-4-2oynamamız lazım bence zorlu deplasmanlar'da orta sahası kuvvetlendirmek için engin vari bi topcu ile 4-5-1 e donebilir gerci hugo abimiz bunun yerine forvet olan umutu geriye cekiyo ersun yanalın son zamanlarda yaptığı gibi...trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.
Yorum
Yorum