İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!
Daraltma
X
-
İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize bir internet cafe adresi vereyim,oraya bıraktım oradan DVD şeklinde alabilirsiniz.
Sahil yolundan Avni Aker stadyumu protokol girişine çıkarken ,protokol girişi hizasında sağ tarafda, Real internet Cafe var oradan alabilirsiniz.
Yorum
-
Başkan'dan şampiyona ödül
Akçaabat Belediye Başkanı Türkmen, Selçuk Aydın'a teşekkür plaketi verdi.
WBC yarı orta sıklet boks şampiyonu Selçuk Aydın'a, Trabzon'un Akçaabat ilçesinin belediye başkanı Şefik Türkmen, teşekkür plaketi verdi. Selçuk Aydın'ı makamında kabul eden Belediye Başkanı Türkmen, burada yaptığı konuşmada, Akçaabat nüfusuna kayıtlı olan Selçuk Aydın'la gurur duyduklarını söyledi.
Türkmen, Aydın'ın her zaman başarılı olacağına inandıklarını belirterek, ''Selçuk'un elde ettiği büyük başarıyla gurur duyduk, göğsümüz kabardı. Akçaabat'ta yetişen birçok boksörümüz uluslararası başarılara imza atıyor. Biz de belediye olarak kendilerine elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz'' dedi.
Selçuk Aydın ise kendisine gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Amatör olarak başladığı boks sporunda en üst seviyeye ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Aydın, ''Buralara gelmek kolay olmadı. Çalışmadan başarı elde etmek mümkün değil. Boks sporuna para kazanmak amacıyla değil, sevdiğim için yapıyordum. Şimdi ise tüm dünyanın bizden bahsetmesini sağladık. Bu başarıyı yakalamada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
Türkmen, boksör Selçuk Aydın'a gösterdiği başarıdan dolayı teşekkür plaketi verdi. Selçuk Aydın, Trabzon'da 26 Nisan'da gerçekleştirilen WBC yarı orta sıklet kıtalararası kemer karşılaşmasında Güney Afrikalı rakibi Lucky Lewele'yi sayıyla yenerek altın kemerin sahibi olmuştu.
Yorum
-
İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan kesin birşey yok ama yaklaşık beş ay sonra Trabzonda kemer koruma maçı yapılabilir. Onun öncesinde Amerikada eleme maçı olcakmış oda iki ay sonra sanırım .
Yorum
-
İlk olarak Volkan061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalçın kardeşim ; selçuk aydının bundan sonra maçları varmış aldığım bilgilere göre. dünya şampiyonluğu için amerikada las vegas ta maçlara çıkacağı bilgilerini aldım. artvindeki ve trabzondaki arkadaşlar merak ediyorlar ve benden bilgi istiyorlar. maç ne zaman tarih bellimi ? artvinden herkesin selçuğa kucak dolu sevgilerini sunuyorum ve burada herkes selçuk aydınımızı konuşuyor.
teşekkürlerimi sunuyorum...
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelif yayın akışında yazmıyor. kanalı arayıp öğreniriz yarın."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Selçuğun maç programında değişiklik oldu ,dün menejer Ahmet Öner Selçuğu arayarak 30 mayıs da İstanbul da kemer koruma maçına çıkacağını söyledi.
Sonrasında Selçuk bir ay kadar dinlenip Eylül ayında Trabzondaki kemer koruma maçı için hazırlıklara başlayacak.
30 Mayista kemerini koruyacagina inaniyorum.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
selçuk aydınımızı bundan sonra çok zor maçlar bekliyor. bundan sonraki rakipler kolay olmayacak. ama selçuk aydınımızın daha çok morale calışmaya ihtiyacı var. manevi desteğe ihtiyacı var. cok yakında las vegasta esecek karadeniz fırtınası bekleyin. tüm türkiye selçuk aydınımıza gözlerini cevirdi. artık çok muhteşem maçlar çıkaracak selçuk aydın. tüm türkiye avrupadaki vatandaşlrımız selçuk aydınımıza güveniyorlar. ondan dünya şampiyonluğu istiyorlar. haydi selçuk aydınım. herşeyimizsin sen trabzonun kahramanı...
Yorum
-
duyduğum haberlere göre selçuk aydın a amerikadaki box promotıon dan teklif geldiğini ve 3 milyon dolar karşılığında sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. bu haberler ne kadar doğru bilmiyorum. bu konuya bi açıklık getirebilirsek herkesi de aydınlatmış oluruz.
Yorum
-
İlk olarak Volkan061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduyduğum haberlere göre selçuk aydın a amerikadaki box promotıon dan teklif geldiğini ve 3 milyon dolar karşılığında sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. bu haberler ne kadar doğru bilmiyorum. bu konuya bi açıklık getirebilirsek herkesi de aydınlatmış oluruz.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
Yorum