Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    avi uzantılı dosyalar DVD'den ripleme ile elede edilir.. Genellikle direkt izleyebilmeniz lazım ama sizde olmamış sanırım..
    Free-CODECS.COM, or just CODECS.COM - Download the latest codecs and tools, for free - daily updated!

Bu bağlantı ile codec yükleyip izleyebilirsiniz..
    teşekkürler sayende maçı izledik.
    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• ya su adamın bırde trabzonspor atkısı takması yokmu maclarından sonra ıste o bıtırıyor benı ya

Yorum

• helal olsun selçuk' a çok başarılı gerçekten ...

o zenci nasıl rus olmuş hayret. Üstelikde müslüman anladığım kadarıyla. Yazık oldu uşağa.
        ŞANLI TRABZON

Yorum

• Hanımı zorla oturttum tv karşısına bak dedim Trabzonlu Trabzonspor' lu dedim tamam seyredelim o zaman dedi.E be kardeşim adamı 2.raundda yere serdin hanım öldürdü çocuğu diye korktu biraz ağırdan alsaydın ya neyse gurur duydum

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            burdaki yorumlarda Trabzonspor'umuzun atkısı Türk bayrağının önüne nasıl geçermiş miş de miş miş deniliyor
            haberleri yok hala herhalde
            Trabzon'un T si Türkiye'nin T sidir...
            süper --------->>>>>>>>> Trabzon'un T si Türkiye'nin T sidir...

bu arada videoyu bir codec yüzünden izleyemedik demek bakalim izleyebilecekmiyiz simdi. merci.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• selçuk aydının amerikaya gidişini orada ringlere cıkmasını, dört gözle sabırsızlıkla merakla bekliyoruz. bence en büyük haber olacak bu gidiş. gündeme bomba gibi düşecek bu haber... beklemedeyiz....

Yorum

• Eee sırada var amerıka. bakalım nbeler olacak merakla beklıyorum. ınsallah bu sene hemn Trabzonsporumuz ıle hemde Selcuk Aydın ıle cosacagız.
                En son Misafir tarafından düzenlendi; 14.09.2008, 02:31. Sebep: Şimdi daha iyi oldu. "T"

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende bilgisayarimde sorun var diye burada iletmemisdim. ses var görüntü yok. 3 player ile denedigim halde.
                  Arkadaşlar aşağıdaki linkten kodek paketini indirin hemen hemen tüm videoları açabilirsiniz bunu yükledikten sonra. İçindeki Media Player Classic de normal Media Player'in açamadıklarını açar.

Yorum

• İnternette bazı haber yorumlarını okudum,ortak bir nokta var Selçuk neden türk bayrağını sallamadıda Trabzonspor atkısını salladı.
                    Adam 16 yıldır boksun içinde ,yaklaşık 15 yıl milli formayı giydi sayısız şampiyonluklar yaşadı.İstiklal marsımızı tüm Dünyaya dinletti şimdi onlar o bayrağın kıymetini Selçuktan daha çokmu biliyolar.
                    Ama onlarız zoru başka atkının renginde sorun var sanırım..
                    http://www.facebook.com/SelcukAydinFanPage

Yorum

• İlk olarak Yalçın1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İnternette bazı haber yorumlarını okudum,ortak bir nokta var Selçuk neden türk bayrağını sallamadıda Trabzonspor atkısını salladı.
                      Adam 16 yıldır boksun içinde ,yaklaşık 15 yıl milli formayı giydi sayısız şampiyonluklar yaşadı.İstiklal marsımızı tüm Dünyaya dinletti şimdi onlar o bayrağın kıymetini Selçuktan daha çokmu biliyolar.
                      Ama onlarız zoru başka atkının renginde sorun var sanırım..
                      Selçuk Aydın, sanki ne yaptığını bilmiyor?

Sanki, konuşanlar Türk Bayrağına daha fazla hizmette bulunmuşlar.

Mesele değil bunlar.

Yorum

• kardesım onların derdı sallanan bayrak degıl. onemlı olan dunyann seyrettıgı bır macta neden trabzonspor bayragı. onlar trabzonu rengını bayragını turkıyede gormek ıstemezken bu onklara agır gelırken trabzonun bu sekılde avrupa basınında olması onları cok rahatsız edıyor. ama olsun sallayan mutlu seyreden ondan daha mutlu . sorun varmı bızım ıcın yok. o zaman salladım mılletı ya

Yorum

• onlar konusa dursun... trabzondaki maçta görmedilermi selçuğun omuzundaki koskoca türk bayrağını... bu yeter bile... o herkesten iyi bilir kıymetini... kimse boş yere yormasın kendini...

Yorum

• Video adresi vermenin bi sakıncası varmı bilmiyorum ama izlemek isteyen olursa aşşağıdaki adresden izleyebilir.

(önceki sayfalardan linki verilen Rapidshare'e yüklenen videonun google'a yüklenmiş halidir.)

ŞANLI TRABZON

Yorum

• İlk olarak Nuh61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Video adresi vermenin bi sakıncası varmı bilmiyorum ama izlemek isteyen olursa aşşağıdaki adresden izleyebilir.

(önceki sayfalardan linki verilen Rapidshare'e yüklenen videonun google'a yüklenmiş halidir.)

http://video.google.com/videoplay?do...93634203&hl=en
                              tşk ederiz
                              Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• İlk olarak blume_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tşk ederiz
                                bende youtube a atiyorum simdi
                                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X