İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!
Daraltma
X
-
İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk aydın bugün sitede yazılanları okudu ve gerçekten çok mutlu oldu...Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk aydın bugün sitede yazılanları okudu ve gerçekten çok mutlu oldu...
Yorum
-
İlk olarak princeofpersia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim şöyle birşey yapamaz mısınız? Selçuk bordomavi.net halkına sevgilerle tarzı bir yazının altına imza atsa sonra taratıp buraya koysanız bizde zaten mutluyuz ama çok daha mutlu oluruz.
Yorum
-
İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bu işle müsait olunca ilgileneceğim..''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bu işle müsait olunca ilgileneceğim..
Yorum
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCumartesi akşam saat 21:00 de ( sanırım) kanal mavide konukmuş Selçuk Aydın !
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Başarılarının devamını diliyorum gerçekten gurur duyulacakbir başarı ama keşke bu güzel şehrimizin adı talihsiz olaylarda anıldığı kadar butip güzel başarılardada televizyonlarda yazılı ve görsel medyada anılsa selçuk kardeşimize başarılar diliyorum.
:Bayrağımız:TRABZON - YENİMAHALLELİ
KOCAELİ - MERKEZ
Yorum
-
İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bu işle müsait olunca ilgileneceğim..
Yorum
-
İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum ya kemer maçının videosunu nerden temin edebilirim acaba? senin eline falan geçerse haber verirmisin. ben maça geldim ama tv dede izlemek istiyorum. youtube kollayıp duruyorum verilmedi gitti izleyemedim yaw.
Yorum
-
İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimde video var ama 3 GB büyüklüğünde youtubeye sığmaz...Küçültme işlerinden bende anlamıyorum..
Yorum
Yorum