Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şuan kesin birşey yok ama yaklaşık beş ay sonra Trabzonda kemer koruma maçı yapılabilir. Onun öncesinde Amerikada eleme maçı olcakmış oda iki ay sonra sanırım .
    Simdi gel de bekle bakalim 2 ay bekleyebilirsen. Gecen gün yapilan karsilasmayi bile iple cekmistim.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Selçuk aydın bugün sitede yazılanları okudu ve gerçekten çok mutlu oldu...
      Bir kac satir da olsa bir seyler yazsaydi keske.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• selçuk aydın ı bundan sonra daha kimse tutamaz. allah nazar göz değdirmesin herzaman yolu açık olur inşallah. başarılarının devamını dileriz bu kadar sevenin olduktan sonra neler yapılmazki dünya şampiyonu da olunur.

Yorum

Selçuk aydın bugün sitede yazılanları okudu ve gerçekten çok mutlu oldu...
          Kardeşim şöyle birşey yapamaz mısınız? Selçuk bordomavi.net halkına sevgilerle tarzı bir yazının altına imza atsa sonra taratıp buraya koysanız bizde zaten mutluyuz ama çok daha mutlu oluruz.

Yorum

• bencede ıyi olur .. Başarılarının devamını beklıyoruzz...

Yorum

• İlk olarak princeofpersia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeşim şöyle birşey yapamaz mısınız? Selçuk bordomavi.net halkına sevgilerle tarzı bir yazının altına imza atsa sonra taratıp buraya koysanız bizde zaten mutluyuz ama çok daha mutlu oluruz.
              peki bu işle müsait olunca ilgileneceğim..
              http://www.facebook.com/SelcukAydinFanPage

Yorum

bence bir an önce ilgilensen iyi olur..sabırsızlıkla bekliyoruz...
                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• kara denızın gururu bayle insanlar cıktıkca ben bır karadenızlı olarak cok gururlanıyorum

Yorum

• Cumartesi akşam saat 21:00 de ( sanırım) kanal mavide konukmuş Selçuk Aydın !
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Kardeş şimdiden çok sağol.

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cumartesi akşam saat 21:00 de ( sanırım) kanal mavide konukmuş Selçuk Aydın !
                        elif yayın akışında yazmıyor. kanalı arayıp öğreniriz yarın.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Başarılarının devamını diliyorum gerçekten gurur duyulacakbir başarı ama keşke bu güzel şehrimizin adı talihsiz olaylarda anıldığı kadar butip güzel başarılardada televizyonlarda yazılı ve görsel medyada anılsa selçuk kardeşimize başarılar diliyorum.
                          :Bayrağımız:
                          TRABZON - YENİMAHALLELİ
                          KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

dostum ya kemer maçının videosunu nerden temin edebilirim acaba? senin eline falan geçerse haber verirmisin. ben maça geldim ama tv dede izlemek istiyorum. youtube kollayıp duruyorum verilmedi gitti izleyemedim yaw.

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dostum ya kemer maçının videosunu nerden temin edebilirim acaba? senin eline falan geçerse haber verirmisin. ben maça geldim ama tv dede izlemek istiyorum. youtube kollayıp duruyorum verilmedi gitti izleyemedim yaw.
                              Elimde video var ama 3 GB büyüklüğünde youtubeye sığmaz...Küçültme işlerinden bende anlamıyorum..
                              http://www.facebook.com/SelcukAydinFanPage

Yorum

Elimde video var ama 3 GB büyüklüğünde youtubeye sığmaz...Küçültme işlerinden bende anlamıyorum..
                                yaw dostum onu nasıl alabilirim senden ya kopyalasan bana alsam senden. valla çok istiyorum izlemek, nasıl yapabiliriz acaba?? bi yardımcı olsan

Yorum

Yükleniyor...
                                X