Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kürşat06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu Selçuğu omzuna alan Fatih Sultan Mehmet'e benzeyen arkadaşta spikerin dediğine göre Selçuk'un kardeşi Yalçın'mış
    yani bizim forumun trabirazone'si
    ne büyük gurur Allah esirgesin

Selçuğun babası maçtan sonra ringe geldi G.Afrikalıyı kucakladı öptü teselli etti
    çok duygulandım
    Anadolu insanı bu işte dedim
    neyse
    dünde çok duygulandım şu resimleri görünce şimdide.
    devam gardaşım.
    Başarı hepimizin başarısı !!
    Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun .
    http://www.facebook.com/SelcukAydinFanPage

Yorum

• İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle kuru kuru olmuyor kardeşim. Ankara'ya geldiğinizde bir fotoğraf borcunuz var bana.

Yorum

• Artvindeki odamı , Artvin Boks spor kulübününde duvarlarına selçuğun Afişleriyle donattım
        Görüldüğü gibi Selçuğa manevi desteğimiz herzaman sürecek.
        En son Volkan061 tarafından düzenlendi; 29.04.2008, 16:33.

Yorum

asıl biz teşekkür ederiz Yalçın kardeşim asıl sizden Allah razı olsun ki bize bu mutlulukları yaşattınız bu gururu paylaşmaya sebebiyet verdiniz
          Allahını seversen Selçuk'la görüşünce selamımı söyle
          Niğde'de hem Trabzonsporumuzun hemde Selçuk Aydın'ın sevdalısı bir Ertan Abim var de.
          dün Çay Tv de imiş Nevşehirden Abim arıyor Çay Tv yi aç senin adam orda bende izliyorum sende kaçırma diyor.maçın olduğu gün hanımada tembih ettim 5 vaktin sonunda da dua ettik ve şükürler olsun herkezin duası ile birlikte bizim dualarımızda kabul oldu.bu kadar seviyoruz anla yani.
          benim selamımda giderse Niğde'de şekil yapıyım Dünya şampiyonu Selçuk Aydın ın kardeşi tanıdık olur selam yolladım onunda bana varmış selamı
          gibi
          olmazmı yaa
          niye olmasın Yalçın de bakalım
          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 29.04.2008, 08:40.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bir güzel insan Ertan.

Niğde'den Trabzonspor için atan yüreğinin sesi taa İstanbula o kadar net geliyorki.!
            İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            asıl biz teşekkür ederiz Yalçın kardeşim asıl sizden Allah razı olsun ki bize bu mutlulukları yaşattınız bu gururu paylaşmaya sebebiyet verdiniz
            Allahını seversen Selçuk'la görüşünce selamımı söyle
            Niğde'de hem Trabzonsporumuzun hemde Selçuk Aydın'ın sevdalısı bir Ertan Abim var de.
            dün Çay Tv de imiş Nevşehirden Abim arıyor Çay Tv yi aç senin adam orda bende izliyorum sende kaçırma diyor.maçın olduğu gün hanımada tembih ettim 5 vaktin sonunda da dua ettik ve şükürler olsun herkezin duası ile birlikte bizim dualarımızda kabul oldu.bu kadar seviyoruz anla yani.
            benim selamımda giderse Niğde'de şekil yapıyım Dünya şampiyonu Selçuk Aydın ın kardeşi tanıdık olur selam yolladım onunda bana varmış selamı
            gibi
            olmazmı yaa
            niye olmasın Yalçın de bakalım

Yorum

• aynı hızda devam Selçuk gönlümüz seninle.
              En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 29.04.2008, 13:06.
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir güzel insan Ertan.

Niğde'den Trabzonspor için atan yüreğinin sesi taa İstanbula o kadar net geliyorki.!
                Olcay estafurullah
                o senin güzelliğin
                hem Trabzonsporumuzla hem Selçuğumuzla hemde senin gibi tertemiz yüreklerle aynı camianın içinde bulunmaktan gurur duyuyorum.
                düşüncelerin için candan teşekkürler
                mahçup oldum valla
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• içimizdeki selçuk aydın aşkı bambaşka...
                  En son Volkan061 tarafından düzenlendi; 30.04.2008, 08:15.

Yorum

• Selçuk Lucky karşısındaki galibiyetiyle dünya klasmanında 45 sıra atlayarak sikletinde 25.liğe yükselmiş.

1) Floyd Mayweather Jr
                    2) Miguel Angel Cotto
                    3) Antonio Margarito
                    4) Shane Mosley
                    5) Joshua Clottey
                    6) Carlos Quintana
                    7) Andre Berto
                    8) Paul Williams
                    9) Isaac Hlatswayo
                    10) Jackson Osei Bonsu
                    11) Zab Judah
                    12) Kermit Cintron
                    13) Alfonso Gomez
                    14) Motoki Sasaki
                    15) Said Ouali
                    16) Daniele Petrucci
                    17) Kevin McIntyre
                    18) Koji Numata
                    19) Jesus Soto Karass
                    20) Viktor Plotnikov
                    21) Yuriy Nuzhnenko
                    22) Luis Collazo
                    23) Michael Jennings
                    24) Sebastian Andres Lujan
                    25) Selcuk Aydin
                    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Hey yavrum be inşallah Mayweather'e tam hazır gideriz. İlk malubiyeti bizden tadar.
                      Bu arada ben Selçuk'u takip ediyorum ama bokstan okadar anlamam size birşey soracağım; bu Floyd Mayweather jr Oscar Delo Hoya'nın sikletinde görünmüyor bunlar nasıl dövüştüler. Yani statüsü tam olarak nasıl bu işin Selçuk'ta Oscar ile dövüşecek mi Floyd'la dövüşmek için.

Yorum

• Selçuk zaten ilk 18 de değilmiydi ki?
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• eminim selçuk abi oynasa kimse onun kadar hırslı oynamaz...
                          aynı marifet ayak parmaklarında ve bileklerinde de mevcuttur.
                          vakti zamanında Akçaabat sahilinde salacak mevkinde beach football oynamıştık...avatrımda mevcut olan eldivenlerim da ordan kalma bir hatıra(idman çıkışında çarpmıştım)hey gidi günler...
                          o zamanlar Akdeniz olimpiyatlarına hazırlanıyordu Selçuk abimiz...geçmiş zaman olurki...
                          ......mutedil dalgalı..
                          fırtına ihtilal efsane

Yorum

bu başarıyı bize tattıran ve bizi her türlü gelişmelerden haberdar eden Yalçın abicim...
                            Büyük adamsınız vessealam
                            İnşallah seni de bir gün omuzlarımızda taşırız ve başarılarınla Memlektimize gurur verirsin...
                            (uzungölden m.muhsin yazıcı&fatih efe)Cemal kamacı spor salonundan..
                            ......mutedil dalgalı..
                            fırtına ihtilal efsane

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selçuk zaten ilk 18 de değilmiydi ki?
                              O WBC'nin kendi listesi Burçak, fakat WBA, WBO ve IBF gibi diğer önemli boks federasyonları da var. Onlara dahil boksörler de hesaba katılınca Selçuk'un sırası bu. Yaşına göre gayet de iyi.
                              Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selçuk zaten ilk 18 de değilmiydi ki?
                                Selçuk WBC yani kendi federasyonunda 18. sıradaydı.Site güncellenince tahiminen 7. yada 8. sıraya yükselecektir..

Dünya sıralamasında 1300 boksörden 70. sıradaydı.şimdi 25. sıraya yükseldi.
                                http://www.facebook.com/SelcukAydinFanPage

Yorum

Yükleniyor...
                                X