Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    keşke maçı orhan ayhan anlatsaydı acayip keyif veriyor.
    Kardeşim Orhan Ayhan hep sallıyo ,adam yıllardır boks maçı anlatıyo hala direk yumruğa kroşe diyo ,Bilgehan Demir daha yeni olmasına rağmen bence fena anlatmıyor ..Ama yabancı spikerlerin yanında bizim kiler soldan sıfır buda bir gerçek.
    http://www.facebook.com/SelcukAydinFanPage

Yorum

• İlk olarak inegöl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      rakipler kuvvetli gibi duruyo.dikkatli olmak lazim haydi selçuk

İstanbuldaki okadar değil ama ,sonraki rakipleri çok iyi 35 yaşındaki Özbekistanlının son maçı 12 rauntluk kemer maçıydı rakibinin kaşını gözünü patlattı ama kaybetti zaten iki malubiyeti var ikiside kemer maçı , Güney Afrikalı ise 10 maç yaptı 9unu nakautla birini sayıyla kazandı anlıcanız oda Selçuk gibi sert..

Allahın izniyle bu maçları kayıpsız geçmesini ve namağlup bir şekilde Dünya Şampiyonluğuna ilerlemesini diliyoruz....

Yorum

• trabirazone kardeş bu selçuk aydın hafif siklette mi dövüşüyor yoksa orta siklettemi.biraz bu konuda cahilimde.ileride sinan sami şamın yarıştığı ağırlıkta dövüşebilir mi .en azından 90 kg da.merak ettimde.

Yorum

• Bu durum biraz karışık. Sana anlayacağın şekilde açıklayayım ;

1-Strawweight
          2-Lt. Flyweight
          3-Flyweight
          4-Superflyweight
          5-Bantamweight
          6-Superbantamweight
          7-Featherweight
          8-Superfeatherweight
          9-Lightweight
          10-Superlightweight
          11-Welterweight ( Selçuk )
          12-Superwelterweight
          13-Middleweight
          14-Supermiddleweight
          15-Lt. Heavyweight
          16-Cruiserweight
          17-Heavyweight

Profesyonel boks siklet sıralaması bu şekilde her sikletin şampiyonu vardır ama, temelde üç gurupta toplanır ;
          1-Hafif siklet
          2-Orta siklet
          3-Ağır siklet
          Bu sikletlerdeki boksörler kilo alarak veya vererek kendi aralarında maç yapabilirler ..
          Mesela Selçuk profesyonel maçlara süper hafif siklet olarak başlamıştı şimdi ise orta sikletde dövüşüyo istese yine süper hafif siklette dövüşebilir onun içinde kilo vermesi gerekir.
          Senin dediğin gibi 90 kiloda dövüşmesi için o kiloya yakın olması gerek şimdi 66 kilodaki bir boksörü güçlü diye ağır siklette dövüştüremezsin.

Oscar De la Hoya herkes tanır bu cuma fox tvde oynanmış macı yayınlandı o maç dünya şampiyonluk maçıydı .Rakibi Floyd MAYWEATHER ondan bir alt sikletteydi Oscar kilo vererek onunla maç yaptı .
          Farklı bir örnek Ricky HATTON , Floyd Mayweather den hafifti bu sefer Floyd kilo verdi ve onunla kemer maçına çıktı..
          Anlatmak istediğim profesyonel boksta herkes birbiriyle maç yapabilir bunu derken ön şartları sağlamak gerekir bunlarda baraj maçları.....
          Umarım anlatabildim.....

Yorum

• ...................................
            En son Yalçın1461 tarafından düzenlendi; 11.02.2008, 00:29.

Yorum

• İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeşim Orhan Ayhan hep sallıyo ,adam yıllardır boks maçı anlatıyo hala direk yumruğa kroşe diyo ,Bilgehan Demir daha yeni olmasına rağmen bence fena anlatmıyor ..Ama yabancı spikerlerin yanında bizim kiler soldan sıfır buda bir gerçek.
              .......................................
              En son S.F.K. tarafından düzenlendi; 15.10.2009, 11:34.

Yorum

• İlk olarak S.F.K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                haklısın
                Orhan Ayhan a saygımız var bu meslekte emeği çok ama berbat maç anlatıyor
                ben ikisindende zevk almıyorum
                işte buda bizim boks a verdiğimiz önemi gösteriyor aslında koskoca ülkede bir tek Orhan Ayhan var 2.si yok Bilgehan felan sonradan uydurma yani bu mesleğin tozunu yutmamıştır ondada bi film yok
                inşallah Sinan Şamil Sam,Selçuk Aydın,Mahir Oral,Karagöllü Kardeşler gibi süper boksörlerimizle boks maçı anlatımındada bir yol katedeceğimize inanıyorum

Selçuk kardeşimizin 3 maçınıda telefonumun hatırlatmasına kaydettim Yalçın senin sayende
                maçlarını dört gözle bekliyoruz
                dualarımız seninle Allah yardımcın olsun
                bizlere gerekli bilgileri verip aydınlattığın için sanada teşekkürler Yalçın.
                Rica ederim .bu bilgiler yabancı sitelerde yayınlanıyo ama zor bulunur onun için ben buradan yazıyorum .Tabi ben sitelererde yayınlanmadan haberini alıyorum ,onun için bazen değişiklik olabiliyo..
                Sende yer Niğde yazıyo dört yılım geçti o memlekette ,durulacak gibi değil yani..
                En son Yalçın1461 tarafından düzenlendi; 13.02.2008, 23:02.

Yorum

• 15 Şubat Cuma Akşamı 21:30 ' da Fox Tv de
                  Trabzonun Gururu Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Estonyalı rakibi ile Ringde karşı karşıya gelecek.
                  Aynı Akşam Sinan Şamil Samın maçıda var. Selçuk ondan önce maça çıkacak.
                  Kaçırmayın.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• kaçarmı izleyeceğiz galip geleceğinden eminim selcuğun

Yorum

• selçuğun maçı istanbuldamıydı ? yeri neresi acaba bilgisi olan var mı ?
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        selçuğun maçı istanbuldamıydı ? yeri neresi acaba bilgisi olan var mı ?
                        "trabirazone" Rumuzlu üye buraya bu konu ile alakali mesaj yazacaktir mutlaka. Macin nerede oldugu yazilirsa müsabakayi seyretmeye gitmek isteyen üyeler olabilir.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• fox tv nin sayfasında maçın istanbulda olduğunu yazıyor

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "trabirazone" Rumuzlu üye buraya bu konu ile alakali mesaj yazacaktir mutlaka. Macin nerede oldugu yazilirsa müsabakayi seyretmeye gitmek isteyen üyeler olabilir.
                            bağcılarda maç-Bağcılar Olimpik Spor Salonu
                            En son Fatih Efe tarafından düzenlendi; 12.02.2008, 23:30.
                            ......mutedil dalgalı..
                            fırtına ihtilal efsane

Yorum

• bi ara gösteri maçları ümraniyede yapılmıştı. ordaki spor salonunda anadolu yakasıonda olursa maça gideriz. avrupa yakası çok zor benim için.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• ...
                                PROFESYONEL BOKS TANITIM GECESİ 15 ŞUBAT 2008 AKŞAMI İSTANBUL�DA�

Türkiye�de Profesyonel Boks, 15 Şubat 2008 Cuma akşamı saat 21.30�da başlayacak tanıtım organizasyonu ile start alıyor. Önemli müsabakalar ve ilgi görecek olan sahne şovlarının yer alacağı gece Bağcılar Olimpik Spor Salonu�nda düzenlenecek. Geceye katılmak isteyen boks severler biletlerini Biletix�den temin edebilirler.

MÜSABAKA PROGRAMI

Yuri Lunev (Rusya) � Eyüp Guşçi (Türkiye)
                                Andrey Tylilyuk (Rusya) �Fırat Karagöllü (Türkiye)
                                Ihar Filonau (Belarus) � Mustafa Karagöllü (Türkiye)
                                Leonti Vorontsuk (Estonia) � Selçuk Aydın (Türkiye)
                                Mazur Ali (USA) � Sinan Şamil Sam (Türkiye)

Kaynak: http://www.istanbulboks.org
                                ......mutedil dalgalı..
                                fırtına ihtilal efsane

Yorum

Yükleniyor...
                                X