Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• osmanlı spor merkezi

Herkese Slm. Selçuk Aydınla Beraber Fatih Mahallesİnde Açtığımız Spor Salonuna Herkesi Bekleriz. Amacimiz Örnek Sporcu Olan Yeni Selçuk Aydınları ,yalçın Aydınla Beraber Yetiştirmek . Ben Turgut Dereköylü.Türkün Gücünü Dünyaya Gösterenlere Saygilarimla.....
    En son osmanlı61 tarafından düzenlendi; 20.01.2008, 23:58.
    Bir Türk Dünyaya Bedeldir.

Yorum

• Spor yapmak için yazılan 99 nedenden en sonuncusu "Spor yapmak, sıkıntılarınızın azalmasına, eğlenme ve neşelenmenize, kısaca hayattan zevk almanızı sağlar."
      bu en sonucu neden bile spor yapmak için yeterli değilmi^^
      turgut abimizin açtığı bu yeni spor merkezine gittim gerçekten güzel bir mekan spor yapmak isteyen arkadaşların uğrayıp görmelerini tavsiye ederim.

Yorum

• ........................
        En son Yalçın1461 tarafından düzenlendi; 18.04.2010, 06:38.
        http://www.facebook.com/SelcukAydinFanPage

Yorum

• number one

sana tek kelimeyle kral diyorum...bu kelimenin bile yetersiz olduğunu düşünüyorum...herkesin bileğini büküp gereken yere ulaşacağından eminiz..seni en üstte görmek tek düşüncemiz...kaliten bunu başarır...golcü diyince FATİH TEKKE geliosa akla boksör deyince SELÇUK AYDIN o kadar...!!!!

Yorum

• hepimiz trabzonlu olarak selçuk aydından gurur duyuyoruz. onunla ayağa kalkıyoz onunla oturuyoz maçlarında. selçuk hem türkiyenin hem trabzonun adını dünyaya duyurdu. helal sana. senle hep gurur duymaya devam ediyoruz. altın kemeride alcağınada tüm yürekle inanıyoruz. erdoğdulu gençler olarak maçında yanındayız desteğimiz hep senle olacak başarılar selçuk.
            ERDOĞDULU GENÇLER 1967

Yorum

• Tranzon da İlk Profesyonel Boks Maçı

Evet arkadaşlar sonunda maç tarihi kesinleşti Trabzondaki maç 25 Nisan da olacak.
              En son Yalçın1461 tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 23:55. Sebep: verdiğim bilgilerde değişme oldu....

Yorum

• İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet arkadaşlar sonunda maç tarihi kesinleşti Trabzondaki maç 25 Nisan da olacak.
                Daha öncesinde İstanbul da ve Almanyada iki maç yapacak İstanbuldaki fazla ciddi olmamasına rağmen Almanyadaki maç çok önemli rakip Kıtalar arası Dünya şampiyonuydu kemerini beş ay önce Selçuğun Trabzonda dövüşeceği rakibine kaybetti.....
                İstanbul'daki maçın tarihi belli mi?
                Fanatik Pacci

Yorum

• Bu arada cuma gecesi Fox Tv de Selçuğun gecesiymiş, yapmış olduğu maçları yayınlayacaklarmış , oradanda tam olarak bilgiler öğrenebilirsiniz.

Yorum

• Selçuk AYDIN ın Amatör Boksta Kazandığı Ödülleri

Yorum

• Slm Herkese GÖrÜyoruzkİ Trabzonspor KÖtÜ Gİdİyor Ve Yİne Mİlyonlarca Yatirim Yapiliyor Tabİkİ Yapilsin Ama DÜnya Klasmaninda TÜrk Ve Trabzonspor BayraĞini Sallayan Ve Kendİ İmkanlariyla Burda Salon Acan ArkadaŞlarina Yardim Eden SelÇuk Aydinin MaÇlarini Canli Yaninda İzleyen Ve Onunla TÜrk Halkina Ve Trabzon İnsanina Seslenen Bİr YÖnetİÇİ Olmazmi Olamazmi Bakin AtagÜn YalÇinkayayi Azİz Yildirim Nelerle ÖdÜllendİrdİ Ve Nasil Sahİp Cikildi.bİz Fanatİk Trabzonsporluyuz

Yorum

• çok çok çok haklısın kardeşim.
                        ben bu sıkıntıyı Trabzonlu boksörlerin birebir ağzından yerel bi tv de canlı yayında dinlemiştim.
                        isimleri hatırımda yok. ama söylenen aynen şunlardı.
                        Bize ne yazıkki sahip çıkan yok. Boksörlerimize sahip çıkan bi YTrabzon Belediyesi varmış. Belediyede imkanları ölçüsünde ancak bir yere kadar götürebiliyormuş işi.
                        ve bana en çok dokunan söz ise, sahip çıkılmadığından dolayı bazı boksör arkadaşlarımız soluğu istanbulda almak durumunda kalmalarıydı. hatta Trabzondan fenerbahçe ye gidenler bile olmuştu ozaman. sahip çıkılmayınca bu arkadaşlarda boks hayatlarını devam ettirmek için taa istanbula hemde fenerbahçeye gitmek durumunda kalmışlardı. keşke bize sahip çıkılsa da burda boks hayatımıza devam etsek felan demişlerdi. epey bi zaman öncenin programıydı bu. ama işin özü sahip çıkılmadığı. Trabzonsporun da boks branşı var. pek rahatlıkla destekte çıkabilir Trabzonspora dokunmayacak paralarla çok iyi yatırımlarda yapabilir aslında. ama ne yazıkki ilgisizlik hat safhada.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Trabzonda sadece futbola yönelik yatırımlar yapılıyor .Trabzonspor tomas jun a verdiği dört milyon dolarla Trabzon ve Türk boksu adına çok şeyler yapardı o bordo mavi bayrak şimdi ringlerde gururla sallanırdı. Selçuk AYDIN hiçbir karşılık beklemeden bizi en iyi şekilde temsil ediyor.Trabzonspor camiasından onu arayan tek kişi sayın Özkan SÜMER hacamızdır kendisini sürekli arıyor ,Selçuğun maç sonrası giydiği formayı ona Öskan SÜMER hoca hediye etmiştir..

.............
                          En son Yalçın1461 tarafından düzenlendi; 18.04.2010, 06:41.

Yorum

• Slm. Hanİ İÇİmİzde Bİr Yabanci Sevdasi Vardirya Mesala Cocuklarin Sirtlarinda Formalarina Hep Yabanci ÜnlÜ İsİmler Yazar Mahalle Arlarinda Top Oynarken Maradona Veya Maldİnİ Vs BugÜn Benİm Sporcularimdan Bİrİ Torbaya Yumruk Vururken SelÇuk Aydinn Sesİnİ Duydum Ve Cok Gurur Duydum Herkes Tyson Falan Fİlan Derken Bu Cocuk SelÇuk Demesİ Ve Artik Herkes SelÇuk Aydin Dİyor Bunu Herkes Duysun Herkes Burdakİ MaÇa Hazir Olsun.
                            En son osmanlı61 tarafından düzenlendi; 23.01.2008, 00:07.

Yorum

• Profesyonel Boks MaÇi İstanbul

Evet arkadaşlar İstanbuldaki maç tarihi belli oldu..
                              Tarih :15 Şubat
                              Rakip : Leonti Vorontsuk
                              16 galibiyet ( 4 nakaut )
                              Not : Bu maç diğer yaptıklarına göre daha kolay geçer diye tahmin ediyorum
                              asıl maç bundan sonraki vede Trabzondaki kemer maçı olacak......
                              ==HAYDİ SELÇUK BİR ZAFER DAHA==

Yorum

• valla bnde sabırsızlıkla Trabzondaki Kemer maçını bekliyorum. o gün BordoMavi.Net ten arkadaşlarla orda olacağız .
                                birde inşallah hafta sonudur .
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X