Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ALLAH yolunu açık etsin başarılar Selçuk. röportaj harıka kendine güveni tam KARADENİZFIRTINASI nın.tüm dünya Trabzondan çıkan trabzonlu ,Trabzonsporlu Selçuğun dünya şampiyonlugunu görmeye hazır olun...
    yumruğuna kuvvet Selçuk AYDIN..

forever61;
    röportajı paylaştığın için ayrıca sanada tesekkur ederim...
    ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Trabirazone Selcuk Aydın'a hep arkasında oldugumuzu ve her zaman onu destekleyecegimizi iletir misin.Allah o altın ellere zeval vermesin.Yolun hep açık olsun Selcuk arkanda bordo mavi bir güç var
      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Burçak röportaj için teşekkür.. Ayrıca Mart'taki maçı heyecanla bekliyoruz
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Roportajinda asiri sekilde kendine guven ve kendini begenmislik var. Umarim kendisini olumsuz etkilemez bu durum.Temkinli olmak da fayda var
          Ben de okurken "çok mütevazıymış(!)" dedim ama sanırım boksörlerde var bu. Çok iddalı gibi görünse de başarı için kendine güvenmesi şart. İnşallah hedeflediği yere en kısa zamanda gelir ve bizleri de gururlandırır. Maçlardan sonra Trabzonspor atkısını omzuna atması, Bayrağımızı dalgalandırması inanılmaz zevk veriyor. ropörtajında belirttiği gibi korkak dövüşmemesi maçları daha da güzel yapıyor. Başarılar Selçuk Aydın!
          Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabirazone Selcuk Aydın'a hep arkasında oldugumuzu ve her zaman onu destekleyecegimizi iletir misin.Allah o altın ellere zeval vermesin.Yolun hep açık olsun Selcuk arkanda bordo mavi bir güç var
            Tabi arkadaşım seve seve iletirim......
            O sizden tek bişey istiyo dualarınızı eksik etmeyin !!!
            http://www.facebook.com/SelcukAydinFanPage

Yorum

• yolun acık olsun selcuk aydın trabzon senınle gurur duyuyor. dualarımız senınle...

Yorum

• İlk olarak trabirazone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tabi arkadaşım seve seve iletirim......
                O sizden tek bişey istiyo dualarınızı eksik etmeyin !!!
                Dualarımız hep onunla sende onu iletiver bir zahmet.
                bu arada mart ayındaki maçın tam tarihi bellimi kardeş???

Yorum

• İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Roportajinda asiri sekilde kendine guven ve kendini begenmislik var. Umarim kendisini olumsuz etkilemez bu durum.Temkinli olmak da fayda var
                  Eleştirmen güzel ama !! sana söyle açıklayabilirim hiç bir boksör inşallah yenerim demez bu onu ezik duruma sokar ,bakınca Tyson en iyi zamanlarında maç yapacağı rakipleri ona meydan okuyo maç öncesi tartışmalar falan,oysaki Tyson onların hepsini ilk rauntta nakaut etti.. bu böyledir kendini hep rakplerinden üstün görmelisin bu kendine güvendiğini yansıtır ,rakibi küçümsemek olarak anlaşılmasın..Selçuğun bir önceki maçında izleyenler bilir rakibi ringe oldukca havalı geldi gözlük le falan sonrasında ne oldu oda nakaut anlatmak istediğim rakiplerin senden nekadar üstün olursa olsun sen hep kendine güvenmelisin uzun lafın kısası kendine güvenmek kendini beğenmişlik olmaz..

Yorum

• Kesin tarih belli değil sadece Mart ayının sonuna doru olabileceği söyleniyo...kesinleşince ben buraya yazarım..
                    En son Yalçın1461 tarafından düzenlendi; 09.01.2008, 15:24.

Yorum

Kesin tarih belli değil sadece Mart ayının sonuna doru olabileceği söyleniyo...kesinleşince ben buraya yazarım..
                      tamam saol tesekkur ederim...

Yorum

• ..................
                        En son Yalçın1461 tarafından düzenlendi; 18.04.2010, 06:38.

Yorum

• Helal olsun sana Selçuk. okadar işin arasında gençler için yeni bir spor merkezi kazandırmışsın.
                          bu kolay kolay kimsenin aklına gelmez bile. şimdiden bunu düşünüp yapmışsan ilerde çok daha iyi işler yapacağını biliyorum.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• 04.01.2008

Profesyonel olarak ringlerde fırtına gibi esen Selçuk Aydın duygularını ilginç ifadeler ile dile getirdi

Aydın,” Aslan gibi bir milleti Aslan gibi temsil etmem gerekir. Ringde dövüşürken sanki ben dövüşmüyorum, arkamda Türkiye ve Trabzon olduğunu hissediyorum” dedi.

Ringde Ben Değil Türkiye Vuruyor

Antrenörlerimin Etkisi Fazla
                            9 yıl boyunca amatör olarak boks yaptığını belirten Selçuk Aydın, “2006 yılına kadar amatör boks alanında Avrupa’da ve Dünya da ülkemi ve Trabzon’u başarılı şekilde temsil ettim. Ülkeme madalyalar kazandırdım. Türkiye’de de sayısız aynı şekilde Türkiye Şampiyonları kazandım. Tabi bu kazanmış olduğum başarılarda antrenörlerimin de çok emeği var onlara çok teşekkür ediyorum. Son çalıştığım antrenörler Davut Çınarlar ve Cahit Süme’dir.Onun dışında Trabzon Belediyesi Spor Kulübü’nde devam ettim” ifade etti.

Hem Eğitim, Hem Spor
                            Trabzon Karadeniz Teknik Üniversite’si (KTÜ) Beden Eğitimi Bölümü mezunu olan Aydın, “Spor dışında öğretim hayatımda devam etmem gerekiyordu. Ktü’de Beden Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Sporcuların beklide en büyük zaafları eğitimine devam etmemeleridir, ancak ben öyle yapmadım. Hem sporuma, hem de eğitimimi en iyi şekilde devam ettirdim. Şu anda mezunum ve profesyonel olarak Boks hayatımı devam ettiriyorum. Boks sporunu bıraktıktan sonra Öğretmen olarak devam etmek istiyorum” dedi.

Haksızlıklar Beni Profesyonel Yaptı
                            Profesyonelliğe geçmemdeki en büyük etki 2006 yılında Bulgaristan’da yaşadığı haksızlık ile amatörden profesyonel boksa başladığını ifade eden Aydın, “Profesyonel olmamdaki en büyük etken yaşadığım haksızlıktı, ancak öte yandan amatör spor yaşantımda teknik ve taktik olarak profesyonel olmama karşı bir isteğim vardı.Artık amatör spor yaşantımda sona yaklaştığımı biliyordum.Amatördeki puanlama bana yeterli olmuyordu. Amatör daha çok oyun gibiydi. Profesyonel Boks benim için erkek sporuydu. Bir laf vardır “Hayır bildiğimizde şer, Şer bildiğimizde hayır vardır.

Ülkemi Ve Trabzon’u Çok Seviyorum
                            Profesyonelliğe geçtiği için başarılı bir karar aldığını ifade eden Aydın, “Halimden çok mutluyum. Allah’a çok şükür ki İyi ki böyle bir karar vermişim. Bugün ülkemi ve Trabzon’u çok daha iyi bir şekilde temsil etme imkanı buldum. Sıkıntım yok. Bir yıllık periyoda baktığımız zaman beklenenin üstünde performans sergiledim. 12 tane maç yaptım. 12 sinide kazandım. Bunlardan 11’i nakavtla bitirdim. Yani bu menajerim ve kulüpteki antrenörlerimin beklentisinin üzerindeydi. Kimse böyle bir başarı sergileyeceğimi tahmin dahi etmiyordu. Bir yıl içerisinde profesyonelliğe ayak uydurmak kolay değil. Ama ben zoru başardım. Trabzon halkının inatçılığı ve azmi ile mücadele ederek başardığıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

2007 Başarılı Bir Yıldı
                            2007 yılı kendisi için çok başarılı geçtiğini ve 2008’de de aynı başarıyı yakalamak istediğini ifade eden Aydın, Benim için çok başarılı bir yıl oldu. Bu başarıyı 2008’de de yaşamak istiyorum. Önümde çok zorlu bir müsabaka var. 2007 yılında Dünya Şampiyonlu’ğuna çok yaklaşmıştım, ancak olmadı. İnşallah bu yıl istediğim başarıyı alacağım. Mart ayında ilk kez Trabzon’da yapılacak olan müsabakayı Trabzon halkını da arkama alarak altın kemeri kazanmak istiyorum. Bunun için çalışmalarıma şu anda başladım. Osmanlı Spor Merkezi ve Davut hocamın yanında çalışmalarımı sürdüreceğim. Benim için zor bir maç olacaktır” diye konuştu.

Trabzon Aşkı Bambaşka
                            Türk olduğum ve Trabzonlu olduğum için çok büyük gurur duyuyorum. Memleketimi çok seviyorum. Aslan gibi bir milletiz. Aslan gibi bir milleti Aslan gibi temsil etmem gerekir. Ben bu lafı birkaç kere söyledim bir daha söylüyorum. Yani benim bakış açım bu. Ringde dövüşürken sanki ben dövüşmüyorum, arkamda Türkiye ve Trabzon olduğunu hissediyorum. Hırçın bir milletiz. Çıkıp ringe adamı orda nakavt ettiğim zaman gurur duyuyorum. Ringde kazandığım her müsabakadan sonra salladığım Türk bayrağı olsun, Trabzonspor bayrağı olsun o kadar gurur verici ki tarifi yok. Fanatik Trabzonspor hayranıyım

Seyirci Faktörü Çok Önemli
                            Bu yıl gösterdiği performansından dolayı altın kemer maçını Trabzon’da yapacak olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Aydın, “Trabzon’daki maç için çok heyecanlıyım. Böyle bir şeye vesile olmaktan çok mutluyum. Kendi istediğim doğrultusunda altın Kemer maçını Trabzon’da yapılmasını istedim. Müsabakanın Trabzon’da yapılması ayrıcalık olacak. Bu yılki performansımı artık Mart ayında Trabzon’da altın kemer ile süslemek istiyorum. Trabzon’daki müsabakada seyircilerin desteğini de arkamıza alarak altın kemere ulaşamak istiyorum” dedi.

Bokstan Asla Kopamam
                            Uzun yıllardır boks sporu ile uğraştığını ifade eden Selçuk Aydın profesyonelliği bıraktıktan sonraki hedefinin öğretmenlik yapmak olduğunu ifade eden Aydın, “İnsan bazen yoruluyor. Bazen en başa dönüyorsun. Bu işi artık profesyonelce yapıyorum. Bazı hedeflerim var onlara ulaşmak istiyorum. Daha yolun başındayım. İnşallah kemeri kazandıktan sonra bu işi ekonomik olarak hayatımı sürdürmek istiyorum. Uzun yıldan beri bu işin içindeyim. Ama öncelikle hedeflerime ulaşmam gerekiyor. En son olarak herkesin dualarını bekliyorum ve Memleketime en iyi şeklinde temsil etmek istiyorum” Ancak boks sporundan kopamam, yine antrenmanlara gelerek spor ile iç içe olacağımdır diye konuştu.
                            En son Berk Akçay tarafından düzenlendi; 11.01.2008, 23:58.
                            "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Selçuk AYDIN

25 ocak cuma günü Fox Tv 23:30 da Selçuğun gecesi var......Şimdiye kadar yaptığı maçları yayınlayacaklarmış....
                              En son Yalçın1461 tarafından düzenlendi; 21.01.2008, 00:49.

Yorum

..............................................
                                Bir Türk Dünyaya Bedeldir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X