Arkadaslar bir tane guney kale arkasi bilet lazim... kale kuzey kale arkasiylan degistirmek isteyen varsa haberleselim ... ben 3 arkadas kocaeliden gelicez ikimiiznki guney bir arkadas kuzey denk geldi yardimci olursaniz sevap kazanorsiniz arkadaslar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Akhisar az sayıda bilet ayırmış maalesef yetişemedik alamadık, ev sahibi tribüne de giremiyoruz. Ek tribün için kime başvuracağız? Twitterdan o kadar Trabzonspor yöneticisi ve yorumcusuna yazdık kimse dönüş yapmıyor.
Akhisar maçına bilet alıp da gelemeyecek olan varsa lütfen ulaşsın."53"
Yorum
-
Galatasaray maçında stadın %5 kapasitesi yani en az 2000 kişilik kısım Galatasaray taraftarına ayrılıyor ve o kısma seyirci alınmıycağı için bütünlük bozuluyor. Dİyelimki bizim biletlerin hepsi satıldı bitti. 1461 Trabzon Pasoligi alarak ordaki biletleri alsak orayı da biz doldursak olmaz mı?
Yorum
-
Tekrar ediyorum; bilet bulmanın en zor olduğu maç için devir bekleyen arkadaşlar tedarikli davransın... Kombine sahiplerinin maça gidiş oranı yüksek...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekrar ediyorum; bilet bulmanın en zor olduğu maç için devir bekleyen arkadaşlar tedarikli davransın... Kombine sahiplerinin maça gidiş oranı yüksek...Kale arkaları bu kadar hızlı tükenmemeliydi. Gerçi tükenmesi güzel birşeyde bizim gibilere yazık oldu
Geldik, Gidiyoruz...
Yorum
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray maçında stadın %5 kapasitesi yani en az 2000 kişilik kısım Galatasaray taraftarına ayrılıyor ve o kısma seyirci alınmıycağı için bütünlük bozuluyor. Dİyelimki bizim biletlerin hepsi satıldı bitti. 1461 Trabzon Pasoligi alarak ordaki biletleri alsak orayı da biz doldursak olmaz mı?"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
FB macinda sonradan satisa cikarilmisti misafir takim tribunu.
Bu seferde olabilir.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
)
Trabzonspor
139.900 https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak umutgenctr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS maçına bilet devretmek isteyen varsa şimdiden rez. alayım. Öğrenciyiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum