Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar bir tane guney kale arkasi bilet lazim... kale kuzey kale arkasiylan degistirmek isteyen varsa haberleselim ... ben 3 arkadas kocaeliden gelicez ikimiiznki guney bir arkadas kuzey denk geldi yardimci olursaniz sevap kazanorsiniz arkadaslar
    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Akhisar az sayıda bilet ayırmış maalesef yetişemedik alamadık, ev sahibi tribüne de giremiyoruz. Ek tribün için kime başvuracağız? Twitterdan o kadar Trabzonspor yöneticisi ve yorumcusuna yazdık kimse dönüş yapmıyor.

Akhisar maçına bilet alıp da gelemeyecek olan varsa lütfen ulaşsın.
      "53"

Yorum

• ev sahibi tribününe giriliyor ama her şehir ve statta aynı mı bilmiyorum
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Galatasaray maçında stadın %5 kapasitesi yani en az 2000 kişilik kısım Galatasaray taraftarına ayrılıyor ve o kısma seyirci alınmıycağı için bütünlük bozuluyor. Dİyelimki bizim biletlerin hepsi satıldı bitti. 1461 Trabzon Pasoligi alarak ordaki biletleri alsak orayı da biz doldursak olmaz mı?

Yorum

• Ogrenci arkadasim icin bilet ariyoruz. Kale arkalari bitmis maratona parasi yetmiyormus. Yardimci olabilecekler ozel mesaj atarsa seviniriz.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Samsun'da öğrenciyim maç için gitmeyecek varsa devretmek isteyende varsa sevinirim.

Yorum

• Öğrenciyim gs maçına gitmeyecek olan arkadaşlar biletini devreden olursa cok makbule geçer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Tekrar ediyorum; bilet bulmanın en zor olduğu maç için devir bekleyen arkadaşlar tedarikli davransın... Kombine sahiplerinin maça gidiş oranı yüksek...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tekrar ediyorum; bilet bulmanın en zor olduğu maç için devir bekleyen arkadaşlar tedarikli davransın... Kombine sahiplerinin maça gidiş oranı yüksek...
                    evet onu farkettim Kale arkaları bu kadar hızlı tükenmemeliydi. Gerçi tükenmesi güzel birşeyde bizim gibilere yazık oldu
                    Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Galatasaray maçında stadın %5 kapasitesi yani en az 2000 kişilik kısım Galatasaray taraftarına ayrılıyor ve o kısma seyirci alınmıycağı için bütünlük bozuluyor. Dİyelimki bizim biletlerin hepsi satıldı bitti. 1461 Trabzon Pasoligi alarak ordaki biletleri alsak orayı da biz doldursak olmaz mı?
                      Çok güzel olur hem de .
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• FB macinda sonradan satisa cikarilmisti misafir takim tribunu.
                        Bu seferde olabilir.
                        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                        You'll Never Walk Alone...
                        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• )

Trabzonspor

139.900

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• var midir akhisar macinda bilet. Aksama lazim 1 tane

Yorum

• İlk olarak umutgenctr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              GS maçına bilet devretmek isteyen varsa şimdiden rez. alayım. Öğrenciyiz.
                              1 hafta oldu. Hala bulamadım. Stad bu sefer dolacak inşallah..

Yorum

• Antalyadan geliyorum öğrenciyiz arkadaşlar var mıdır transfer edecek uçak biletleri kimlik bilgilerimi verebilirim şeffaflık için

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X