Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamda sana sövecektim.sonra vay sevgili kardeşim dedim
    haha ucuz yırtmışım desenize. Neyse en sonunda vay sevgili kardeşime dönmüş sıkıntı yok
    Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• son 2 -3 yılın özeti:
      kulübe üye olun..kulübe üye olun.. kulübe üye olun...kulübe üye olun...kulübe üye olun..kulübe üye olun....kulübe üye olun..kulübe üye olun.. kulübe üye olun...kulübe üye olun...kulübe üye olun..kulübe üye olun....kulübe üye olun..kulübe üye olun.. kulübe üye olun...kulübe üye olun...kulübe üye olun..kulübe üye olun....kulübe üye olun..kulübe üye olun.. kulübe üye olun...kulübe üye olun...kulübe üye olun..kulübe üye olun....kulübe üye olun..kulübe üye olun.. kulübe üye olun...kulübe üye olun...kulübe üye olun..kulübe üye olun....kulübe üye olun..kulübe üye olun.. kulübe üye olun...kulübe üye olun...kulübe üye olun..kulübe üye olun....kulübe üye olun..kulübe üye olun.. kulübe üye olun...kulübe üye olun...kulübe üye olun..kulübe üye olun....kulübe üye olun..kulübe üye olun.. kulübe üye olun...kulübe üye olun...kulübe üye olun...kulübe üye olun...
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yiğit Oğuz Duman listede..
        Usta'daki liste ye bak hepsi Okumus etmis dil bilen üst düzey yöneticilik yapmis sahislar.
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyi de bunu hepsi yapıyor. Pazartesi beni de aradılar Usta'nın ofisinden. Günü birlik uçak bedelini karşılayalım diye. Doğum yerim İstanbul olduğu için orada yaşadığımı sandılar sanırım.
          Yani sadece Hekimoğlu değil. Hacı da yaptı zamanında Usta da yapıyor
          Ben arayana kizmiyorum.
          Benim kizdigim nokta bunlara kanan veyahut "iyilik" yapildigini zannedip onlara gidip oy verenlere sitem ediyorum.

Oyunu resmen satiyosun, bu sebeble de Trabzonsporu satiyosun anlamini cikartiyorum.

Yorum

• İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ak Parti döneminde o siteyi kurdu ve sattı. 27 milyon $ da kesin Ak Partili çalışanlarına dağıtmıştır. Usta siyasetin adamlarını toplamaya devam ediyor. Gibi eleştirilere hazırlıklı olalım bence
            Sadri şener zamanında kura çekimlerine hep nevzat aydın gidiyordu.

516 likes, 31 comments - zagortenay76 on June 14, 2015: "Bize her yer Trabzon. Babamla.".

Yorum

• zeki öztürk kimdir,listedeymiş kendiside
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunlar kesin olanlardan...birkac tanesi...

-Tuncay Bekiroglu (Eski Yönetici) – MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO`su

-Nevzat Aydin – (Eski Yönetici 2010-2011 Sampiyon) Yemeksepeti.com CEO`su.

-Gençağa Meriç (Maritza Insaat Sahibi),

-Önder Bülbüloglu, Eski Yönetici, Vinc sektörünün en büyüklerinden biri..(BVS Cranes-Sanayi Sirketi)

-Mehmet Yigit Alp – 4 yil MSA Yönetim Kurulu Baskanligi. 2008 de kendi Sirketini kurdu (NTC MEDYA) ve Kuzey Production, 2010 Yilinda Basketbolda Trabzonsporu 1.Lige cikardi ve daha sonra Yöneticilik yapti. Daha sonra Baskan olarak tekrar 2013 Yilinda 1.Lige cikardi.

-Yigit Oguz Duman – 2012 Yilindan itibaren Peryön Yön. Kur. Baskani… 2011’de TAV Havalimanları Holding’te İnsan Kaynakları Direktörü olarak göreve başlamış Kasım 2013’te İş Destek Başkan Yardımcısı olarak atanmış. Uluslararası İlişkiler sorumlusu.
                Kalan listeyi de bu arkadaş gibi açıklamalı yazarsak iyi olur. Çıktı alıp bizim muhasebe müdürüne verecem. İstedi benden
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Oy icin boş adamlari doldurmamis hepsinin profili "Yonetici" profili ancak Trabzon da 2. adam etkili birisi olmali, kim olur acaba ?
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Yüksek, listede.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 17 sn.18 saniye önce
                      Trabzonsporlu futbolcu Hüseyin Çimşir'in kardeşi işadamı Erhan Çimşir listede...

...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Muharrem Usta'nın yönetimiyle inşaatçılardan CEO'lara da geçiş yapıcaz inşallah. Bu da bir nevi yönetimde sınıf atlamaktır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ulaş Özdemir ‏@ulas_ugras 17 sn.18 saniye önce
                          Trabzonsporlu futbolcu Hüseyin Çimşir'in kardeşi işadamı Erhan Çimşir listede...

Madem özevlat istiyorsunuz alın size özevlat
                          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri şener zamanında kura çekimlerine hep nevzat aydın gidiyordu.

https://www.instagram.com/p/3mG7EUIyxM/
                            Sağolsun gittiği her kurada en zor rakip çıkıyordu bize
                            Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zeki öztürk kimdir,listedeymiş kendiside
                              Muhtemelen Akçaaabat Sebatspor'da başkanlık yapan, daha sonra Yalıspor'u satın alıp Akçaabat FK'yı kuran Zeki Öztürk
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Şu liste kaybedemez abi karşısındaki listelere bak komedi gibi... Bu liste ile seçilirse Muharrem Usta Trabzonspor sınıfın sınıfını atlar okadar net ve açıkdır...
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Yükleniyor...
                                X