Ya aslında olayı anlamıyorsunuz Hekimoğlu'na biz kötü demiyoruz niyetini de sorgulamıyoruz ama artık vasata tahammül edecek gücümüz kalmadı, tükeniyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu camia Celil Hekimoğlu'nu başkan seçer. Ve ben de 6 Aralık akşamı bu mesajımı alıntılıyor olurum muhtemelen.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Levent Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu tsye gelirim demis menajeri asporda acikladi. Teklifi yapan ustaymis
Lucescu muShota ve Sadi den sonra Lucescu yu bu yipranmis bünyeler kaldirabilir mi
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İstanbul,Ankara'yı bilmiyorum ama Trabzon da Celil Hekimoğlu Muharrem Ustaya büyük oranda oy farkı atar gibi geliyor bana.Ha dengeleri ne değiştir?İHO yarın Muharrem Usta leline çekiliyorum derse Muharrem Usta İHO'nun oylarıyla seçime ortak olabilir.Şu an için Celil Hekimoğlu çok rahat seçimi kazanır.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul,Ankara'yı bilmiyorum ama Trabzon da Celil Hekimoğlu Muharrem Ustaya büyük oranda oy farkı atar gibi geliyor bana.Ha dengeleri ne değiştir?İHO yarın Muharrem Usta leline çekiliyorum derse Muharrem Usta İHO'nun oylarıyla seçime ortak olabilir.Şu an için Celil Hekimoğlu çok rahat seçimi kazanır.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLucescu muShota ve Sadi den sonra Lucescu yu bu yipranmis bünyeler kaldirabilir mi
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki Lucescu hamlesi
Yorum
Yorum