Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya aslında olayı anlamıyorsunuz Hekimoğlu'na biz kötü demiyoruz niyetini de sorgulamıyoruz ama artık vasata tahammül edecek gücümüz kalmadı, tükeniyoruz.

Yorum

• A Spor beyler abiler A Spor.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu camia Celil Hekimoğlu'nu başkan seçer. Ve ben de 6 Aralık akşamı bu mesajımı alıntılıyor olurum muhtemelen.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Hayirli geceler renkdaslar . Umarim 7 aralik gunu sevincle umutla gelecege bakabiliriz .

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Lucescu tsye gelirim demis menajeri asporda acikladi. Teklifi yapan ustaymis

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu camia Celil Hekimoğlu'nu başkan seçer. Ve ben de 6 Aralık akşamı bu mesajımı alıntılıyor olurum muhtemelen.
              Eger o aksam sonu oglu ile biten biri Baskan olursa, beni cizin kardesim sonsuza kadarda bu foruma almayin, son derecede ciddiyim bu konuda.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Lucescu'nun Türkiye temsilcisi bağlandı,TS'a ilk önce sıcak bakmadığını ama dünkü yapılan görüşmede Muharrem Usta'nın projelerini duyunca sıcak bakmaya başladığını söyledi.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Levent Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lucescu tsye gelirim demis menajeri asporda acikladi. Teklifi yapan ustaymis

Lucescu mu Shota ve Sadi den sonra Lucescu yu bu yipranmis bünyeler kaldirabilir mi

Yorum

• Muharrem Usta başkan....
                    Lucescu hocaççççç

Yorum

• İstanbul,Ankara'yı bilmiyorum ama Trabzon da Celil Hekimoğlu Muharrem Ustaya büyük oranda oy farkı atar gibi geliyor bana.Ha dengeleri ne değiştir?İHO yarın Muharrem Usta leline çekiliyorum derse Muharrem Usta İHO'nun oylarıyla seçime ortak olabilir.Şu an için Celil Hekimoğlu çok rahat seçimi kazanır.

Yorum

• Lucescuyla usta bizzat gorusmus. 3 buyuklerden antrenorsuz takim yok. 50. yil projesini anlatmis usta. Aralikta onumuzdeki sene icin sozlesme imzalamaya yakinmis. Vaybe.

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İstanbul,Ankara'yı bilmiyorum ama Trabzon da Celil Hekimoğlu Muharrem Ustaya büyük oranda oy farkı atar gibi geliyor bana.Ha dengeleri ne değiştir?İHO yarın Muharrem Usta leline çekiliyorum derse Muharrem Usta İHO'nun oylarıyla seçime ortak olabilir.Şu an için Celil Hekimoğlu çok rahat seçimi kazanır.
                          Peki Lucescu hamlesi

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lucescu mu Shota ve Sadi den sonra Lucescu yu bu yipranmis bünyeler kaldirabilir mi
                            Zor olsada uyum saglariz gibime geliyor.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Peki Lucescu hamlesi
                              Arada sırada forumda yazma dışında Trabzonda meydana,çarşıya,pazara inin.Bakın bakalım oralarda Muharrem Usta'nın esamesi okunuyor mu?Ha bir de kulübe üye olun.Ve oy kullanın.

Yorum

• hayaller Usta Lucescu, gerçekler Hekimoğlu Giray Bulak

Yorum

Yükleniyor...
                                X