Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İHO inşallah çekilmez. Çekilirse Hekimoğlu'na destek olur. Çekilmez ve oyları bölerse Usta'nın şansı büyük.

Yorum

• Sikebahce'yi dün yenseydik bu mahkeme kararina sevindigim kadar sevinmezdim... Oh beee!!!
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belki en son tarihli liste geçerlidir ondandır.
        Hocam doğru söylüyor bende şimdi dikkat ettim. 21.12.2015 tarihine daha 20 gün var dolayısıyla olmayan bi karar iptal edilemez. Belliki tarih yanlış yazılmış onu düzeltmek gerekebilir. Tabi hukuki açıdan önemini bilmiyorum.

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
        Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          21.12.2015 tarihi henüz gelmedi
          Ya o kadar salak olacaklarını sanmıyorum kardeş vardır bir çapanoğlu.

Yorum

Oy canlarım benim. KARAR YANLIŞ, yönetim kurulunun 21.12.2015 Tarihli kararını iptal ediyor (10 ya da 11.ay olmalı). İHO tarafı buradan çamur yapabilir.
            Davayı açıp tedbir isteyenin avukatı derhal KARARIN TAVZİHİNİ istemeli. İşin aciliyetine binaen tavzih dilekçesi karşı tarafa tebliğ edilmeden doğru karar tarihi ve numarası ile YENİDEN YAZILMALI.
            Yakaladi inceyiii.... bu hakim Iho'nun adami mi yoksa hee renkdaslar ? bu tarihle o kagidi çöpe atabiliriz çabuk degissinler
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yalniz bu iste bi is var ihocanlar hala kazanacagiz gorusegiz diyip imali gulucukler atiyorlar yav . Kac uyesk var bunlarin . Her turlu plani yapmislar mi bunlar anlamiyorum

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Karşı tarafa tebliğ edilmeden hemen düzeltilmeli. Yemişim İHO'sunu, karar kulübe gitmeden hemen düzeltsinler. Allah'ını seven (ve tabi tedbir isteyeni tanıyan) biri işi düzeltsin.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İKİNCİ BÖLÜM
                  Hükmün Tashihi ve Tavzihi
                  Hükmün tashihi
                  MADDE 304- (1) Hükümdeki yazı ve hesap hataları ile diğer benzeri açık hatalar, mahkemece resen veya taraflardan birinin talebi üzerine düzeltilebilir. HÜKÜM TEBLİĞ EDİLMİŞSE HAKİM, TARAFLARI DİNLEMEDEN HATAYI DÜZELTEMEZ. Davet üzerine taraflar gelmezse, dosya üzerinde inceleme yapılarak karar verilebilir.
                  (2) Tashih kararı verildiği takdirde, düzeltilen hususlarla ilgili karar, mahkemede bulunan nüshalar ile verilmiş olan suretlerin altına veya bunlara eklenecek ayrı bir kâğıda yazılır, imzalanır ve mühürlenir.
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Oy canlarım benim. KARAR YANLIŞ, yönetim kurulunun 21.12.2015 Tarihli kararını iptal ediyor (10 ya da 11.ay olmalı). İHO tarafı buradan çamur yapabilir.

Davayı açıp tedbir isteyenin avukatı derhal KARARIN TAVZİHİNİ istemeli. İşin aciliyetine binaen tavzih dilekçesi karşı tarafa tebliğ edilmeden doğru karar tarihi ve numarası ile YENİDEN YAZILMALI.
                    Bu nedur be , Ehhhh ...

Vay arkadaş insan ne yazdığına bakmaz mi , hukuk fakültesini nasıl bitirmiş bunlar , yazık be .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Harbiden öyle önemli bir şeyse hemen Ustaya ve Hekimoğluna iletilmeli. Sakata gelmeyelim sonra.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Böyle bir hata farkında olmadan yapılmaz bence.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• başlarım yapacağınız işe

bizde bu şans varken karar tebliğ edilmiştir

Yorum

Maddi hata, tavzih ettirilir, APS ile tebliğ bile ettirilir
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maddi hata, tavzih ettirilir, APS ile tebliğ bile ettirilir
                              Hele bi anlaşın aranızda. Ona göre saldıralım sağa sola
                              Oscar CARDOZO
                              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Harbiden öyle önemli bir şeyse hemen Ustaya ve Hekimoğluna iletilmeli. Sakata gelmeyelim sonra.
                                Şöyle ki, yönetim kurulunun 21.12.2015 tarih ve 53 sayılı kararını iptal ediyor. Şimdi 53 no'lu karar, dernek karar defterinde bellidir. Ha o da yanlışsa ayıkla pirincin taşını Ancak karşı tarafa tebliğ ettirmeden tarihi düzeltirsen, rahat rahat, istediğin gibi kararı kullanabilirsin. Aksi halde karşı taraf başını ağrıtabilir.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X