Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sadece oy kullanmaya hakkı olan üyeleri salona alıyorlar.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

O zaman bunlar hangi mantıkla yaklaşık 9.500 kişiyi 19 Mayısa sığdıracak göreceğiz. Bunların yarısı bile gelse o salonda nefes almaya yer olmaz.
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

En az 4-5 bin kişinin oy kullanacağı bir kongrenin 1100 kişi kapasiteli 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılmasını aklım almıyor. Bunun arkasında nasıl bir hesap var? Bunun sıkıntısı yaşandığı halde yine 19 Mayıs salonu.

Orda başkan adayları çıkıp konuşma yapıyorlar, oy istiyorlar, onları dinlemesin mi üyeler? Bu bile başlı başına o kongrenin meşruiyetine gölge dürüşebilecek, iptaline sebebiyet verebilecek bir durum olmalı. Tıkış tıkış salonda eziyet mi çeksinler? Temiz, ferah, şeffaf bir ortam olmasın mı? Ne isteniyor?
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 23.10.2015, 13:40.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Olagan kongre karari alamazlar bu da hukuksuz olaganustu olmali kongre karari ve yeni uyelerde oy kullanmamali dogal olarak.. yine cakallik pesinde iho bu ne koltuk sevdasiymis arkadas basimiza aziz kesilcek bu kongrede kurtulamazsak bu sulukden..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

celil hekimoğlu da daha önce nuri albayrak yönetiminde görev almamış mıydı yanlış mı hatırlıyorum

yepyeni bir stadyum yepyeni tesisler

bunlar bile başkan adaylarının iştahını kabartmaya yeterken hala tek aday görünmesi ilginç
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Çare Hakan Kulaçoğlu
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

İhonun güç aldığı kişilerin hukuğu getirdiği hal ortadayken çok konuşmaya gerek yok paralı askerler oy kullanır
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

İHO bir düşünüyorsa rakipler 2 düşünmeli. O kendi delegelerine oy kullandırmak için usulsüz işler yapıyorsa sende gidip bunu bozmak için elinden geleni yapacaksın.

Şimdi sonuç olarak ben anlamadım tam olağan genel kurul yapılabilir mi yoksa mahkeme kararı kulübe iletildiğinde geçersiz mi sayılacak? Hakan Orhan Twitterde mahkeme kararı tebliğ edildiği an seçim iptal olacak dedi ama bence bu İHO en azından Ocak ayını geçirip devre arası tüm futbolculaı satıp gideceğini düşünüyorum. Yoksa bir insan gideceğini bile bile bu kadar şansını zorlamaz..
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

Başlık şaşırtıcı olabilir 5-6 Aralık olarak tarihi değiştirebilir misiniz ?
                    Genel Kurul'larda yeterli çoğunluğun sağlandığı görülmüş bir şey değildir.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

Alinan bu olagan kongre karari hemen mahkemeye goturulerek yürütme durdurulamaz mi? Ayrica hukuk dışı olan bu yönetim hakkında yetkisizlik kararı çıkartılamaz mı?
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Şu anda çok büyük bir muamma var ortada. Hukuki bir tanımlama yapacak olursak bu yönetimin yetkileri karar düzeltme talebinin reddine ilişkin yazının kulübe tebliğinden itibaren düşmüştür. Dolayısıyla Trabzonspor'un mevcut yönetimi dernekler kanunu gereğince kulüp izerinde hukuki tasarrufta bulunamayacağı gibi yönetim organı yetkilerinide kullanamayacaktır. Bu bağlamda alınan kongre kararı hukuki nitelik olarak geçersizdir. Kulübe sulh hukuk mahkmesine yapılan başvurunun ardından mahkeme tarafından kayyım ataması gerekmektedir. Kimlerin oy kullanacağı konusu hukuken farklı şekillerde yorumlanabilir. Dileğim önceki kongrede kullananların yine oy vermeleri Hacıosmanoğlu'nun alacağı oy şu anda mevcut rakamının %30-40 aşağısına düşecektir ancak önceki kongrede oy veripte iki yıllık aidatlarını ödemeyen ve mevcut genel kurul listesine adı yazılmayan üyeler var bunların ne olacağı muammasıda aklımı kurcalıyor.

Bunun yanında tüzük gereği 2 yılını doldurmuş üyeler (mesela ben 2013 Mart üyesiyim) Madde 29 diyor ki "Olağan Genel Kurul toplantısına katılma hakkına ; yasa ve tüzük hükümleri uyarınca üyelik hakkını yitirmeyen, aidat borcu bulunmayan ve üyelikte iki tam yılı doldurmuş bulunan üyeler sahiptir."

Hukuken benim üyeliğimin başladığı tarih ve aidatlarımı ödediğim bellidir. Dolayısıyla başkanlık makamının aktifliği yönetimin olmayışı vs. ben ve ben gibi üyelerin geçerliliğini düşürmeyecektir diye düşünmekteyim ancak bu konuyu kayyım atamasından sonra daha net şekilde anlayabiliriz.
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu anda çok büyük bir muamma var ortada. Hukuki bir tanımlama yapacak olursak bu yönetimin yetkileri karar düzeltme talebinin reddine ilişkin yazının kulübe tebliğinden itibaren düşmüştür. Dolayısıyla Trabzonspor'un mevcut yönetimi dernekler kanunu gereğince kulüp izerinde hukuki tasarrufta bulunamayacağı gibi yönetim organı yetkilerinide kullanamayacaktır. Bu bağlamda alınan kongre kararı hukuki nitelik olarak geçersizdir. Kulübe sulh hukuk mahkmesine yapılan başvurunun ardından mahkeme tarafından kayyım ataması gerekmektedir. Kimlerin oy kullanacağı konusu hukuken farklı şekillerde yorumlanabilir. Dileğim önceki kongrede kullananların yine oy vermeleri Hacıosmanoğlu'nun alacağı oy şu anda mevcut rakamının %30-40 aşağısına düşecektir ancak önceki kongrede oy veripte iki yıllık aidatlarını ödemeyen ve mevcut genel kurul listesine adı yazılmayan üyeler var bunların ne olacağı muammasıda aklımı kurcalıyor.

Bunun yanında tüzük gereği 2 yılını doldurmuş üyeler (mesela ben 2013 Mart üyesiyim) Madde 29 diyor ki "Olağan Genel Kurul toplantısına katılma hakkına ; yasa ve tüzük hükümleri uyarınca üyelik hakkını yitirmeyen, aidat borcu bulunmayan ve üyelikte iki tam yılı doldurmuş bulunan üyeler sahiptir."

Hukuken benim üyeliğimin başladığı tarih ve aidatlarımı ödediğim bellidir. Dolayısıyla başkanlık makamının aktifliği yönetimin olmayışı vs. ben ve ben gibi üyelerin geçerliliğini düşürmeyecektir diye düşünmekteyim ancak bu konuyu kayyım atamasından sonra daha net şekilde anlayabiliriz.
                          O zaman İHO'nun 2 yıllıkları da pekala oy kullanabilir...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman İHO'nun 2 yıllıkları da pekala oy kullanabilir...
                            Evet benim söylediğim şart gerçekleşirse durum böyle olacak ama sadece İHO'nun 2 yıllıkları olarak değil genel olarak bakılır diye düşünüyorum olaya örneğin ben Sadri Şener zamanında üye oldum bana üyelik kağıdı tebliğinde Sadri Şener'in imzası var. Bu da ayrı bir çıkmaz.

Kimin oyu geçerli olacak, kim oy verebilecek ne olacak bu konuların açığa kavuşması lazım. Kulüp değil mahkemeden yapılacak bir açıklamaya itibar etmek daha sağlıklı şu saatten sonra.
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

bilen yazabilirmi kaç kişi oy kullanıcak ve ihonun paralı askerleri kaç kişi .
                              En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 23.10.2015, 17:12. Sebep: teşekkürü geri aldım cevap yazan yok.

Yorum

Hakan Orhan'ı dinledim o bile kesin bir dille konuşamıyor. Bana göre şöyle olmalı böyle olmalı diyor...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X