Sadece oy kullanmaya hakkı olan üyeleri salona alıyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
O zaman bunlar hangi mantıkla yaklaşık 9.500 kişiyi 19 Mayısa sığdıracak göreceğiz. Bunların yarısı bile gelse o salonda nefes almaya yer olmaz.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
En az 4-5 bin kişinin oy kullanacağı bir kongrenin 1100 kişi kapasiteli 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılmasını aklım almıyor. Bunun arkasında nasıl bir hesap var? Bunun sıkıntısı yaşandığı halde yine 19 Mayıs salonu.
Orda başkan adayları çıkıp konuşma yapıyorlar, oy istiyorlar, onları dinlemesin mi üyeler? Bu bile başlı başına o kongrenin meşruiyetine gölge dürüşebilecek, iptaline sebebiyet verebilecek bir durum olmalı. Tıkış tıkış salonda eziyet mi çeksinler? Temiz, ferah, şeffaf bir ortam olmasın mı? Ne isteniyor?En son Travelair tarafından düzenlendi; 23.10.2015, 13:40.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Olagan kongre karari alamazlar bu da hukuksuz olaganustu olmali kongre karari ve yeni uyelerde oy kullanmamali dogal olarak.. yine cakallik pesinde iho bu ne koltuk sevdasiymis arkadas basimiza aziz kesilcek bu kongrede kurtulamazsak bu sulukden..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
celil hekimoğlu da daha önce nuri albayrak yönetiminde görev almamış mıydı yanlış mı hatırlıyorum
yepyeni bir stadyum yepyeni tesisler
bunlar bile başkan adaylarının iştahını kabartmaya yeterken hala tek aday görünmesi ilginçhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İHO bir düşünüyorsa rakipler 2 düşünmeli. O kendi delegelerine oy kullandırmak için usulsüz işler yapıyorsa sende gidip bunu bozmak için elinden geleni yapacaksın.
Şimdi sonuç olarak ben anlamadım tam olağan genel kurul yapılabilir mi yoksa mahkeme kararı kulübe iletildiğinde geçersiz mi sayılacak? Hakan Orhan Twitterde mahkeme kararı tebliğ edildiği an seçim iptal olacak dedi ama bence bu İHO en azından Ocak ayını geçirip devre arası tüm futbolculaı satıp gideceğini düşünüyorum. Yoksa bir insan gideceğini bile bile bu kadar şansını zorlamaz..#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Şu anda çok büyük bir muamma var ortada. Hukuki bir tanımlama yapacak olursak bu yönetimin yetkileri karar düzeltme talebinin reddine ilişkin yazının kulübe tebliğinden itibaren düşmüştür. Dolayısıyla Trabzonspor'un mevcut yönetimi dernekler kanunu gereğince kulüp izerinde hukuki tasarrufta bulunamayacağı gibi yönetim organı yetkilerinide kullanamayacaktır. Bu bağlamda alınan kongre kararı hukuki nitelik olarak geçersizdir. Kulübe sulh hukuk mahkmesine yapılan başvurunun ardından mahkeme tarafından kayyım ataması gerekmektedir. Kimlerin oy kullanacağı konusu hukuken farklı şekillerde yorumlanabilir. Dileğim önceki kongrede kullananların yine oy vermeleri Hacıosmanoğlu'nun alacağı oy şu anda mevcut rakamının %30-40 aşağısına düşecektir ancak önceki kongrede oy veripte iki yıllık aidatlarını ödemeyen ve mevcut genel kurul listesine adı yazılmayan üyeler var bunların ne olacağı muammasıda aklımı kurcalıyor.
Bunun yanında tüzük gereği 2 yılını doldurmuş üyeler (mesela ben 2013 Mart üyesiyim) Madde 29 diyor ki "Olağan Genel Kurul toplantısına katılma hakkına ; yasa ve tüzük hükümleri uyarınca üyelik hakkını yitirmeyen, aidat borcu bulunmayan ve üyelikte iki tam yılı doldurmuş bulunan üyeler sahiptir."
Hukuken benim üyeliğimin başladığı tarih ve aidatlarımı ödediğim bellidir. Dolayısıyla başkanlık makamının aktifliği yönetimin olmayışı vs. ben ve ben gibi üyelerin geçerliliğini düşürmeyecektir diye düşünmekteyim ancak bu konuyu kayyım atamasından sonra daha net şekilde anlayabiliriz."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anda çok büyük bir muamma var ortada. Hukuki bir tanımlama yapacak olursak bu yönetimin yetkileri karar düzeltme talebinin reddine ilişkin yazının kulübe tebliğinden itibaren düşmüştür. Dolayısıyla Trabzonspor'un mevcut yönetimi dernekler kanunu gereğince kulüp izerinde hukuki tasarrufta bulunamayacağı gibi yönetim organı yetkilerinide kullanamayacaktır. Bu bağlamda alınan kongre kararı hukuki nitelik olarak geçersizdir. Kulübe sulh hukuk mahkmesine yapılan başvurunun ardından mahkeme tarafından kayyım ataması gerekmektedir. Kimlerin oy kullanacağı konusu hukuken farklı şekillerde yorumlanabilir. Dileğim önceki kongrede kullananların yine oy vermeleri Hacıosmanoğlu'nun alacağı oy şu anda mevcut rakamının %30-40 aşağısına düşecektir ancak önceki kongrede oy veripte iki yıllık aidatlarını ödemeyen ve mevcut genel kurul listesine adı yazılmayan üyeler var bunların ne olacağı muammasıda aklımı kurcalıyor.
Bunun yanında tüzük gereği 2 yılını doldurmuş üyeler (mesela ben 2013 Mart üyesiyim) Madde 29 diyor ki "Olağan Genel Kurul toplantısına katılma hakkına ; yasa ve tüzük hükümleri uyarınca üyelik hakkını yitirmeyen, aidat borcu bulunmayan ve üyelikte iki tam yılı doldurmuş bulunan üyeler sahiptir."
Hukuken benim üyeliğimin başladığı tarih ve aidatlarımı ödediğim bellidir. Dolayısıyla başkanlık makamının aktifliği yönetimin olmayışı vs. ben ve ben gibi üyelerin geçerliliğini düşürmeyecektir diye düşünmekteyim ancak bu konuyu kayyım atamasından sonra daha net şekilde anlayabiliriz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman İHO'nun 2 yıllıkları da pekala oy kullanabilir...
Kimin oyu geçerli olacak, kim oy verebilecek ne olacak bu konuların açığa kavuşması lazım. Kulüp değil mahkemeden yapılacak bir açıklamaya itibar etmek daha sağlıklı şu saatten sonra."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
Yorum