İHO inşallah çekilmez. Çekilirse Hekimoğlu'na destek olur. Çekilmez ve oyları bölerse Usta'nın şansı büyük.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki en son tarihli liste geçerlidir ondandır.
Sent from my iPhone 6s Plus using TapatalkBir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle21.12.2015 tarihi henüz gelmedi
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOy canlarım benim. KARAR YANLIŞ, yönetim kurulunun 21.12.2015 Tarihli kararını iptal ediyor (10 ya da 11.ay olmalı). İHO tarafı buradan çamur yapabilir.
Davayı açıp tedbir isteyenin avukatı derhal KARARIN TAVZİHİNİ istemeli. İşin aciliyetine binaen tavzih dilekçesi karşı tarafa tebliğ edilmeden doğru karar tarihi ve numarası ile YENİDEN YAZILMALI.çabuk degissinler
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İKİNCİ BÖLÜM
Hükmün Tashihi ve Tavzihi
Hükmün tashihi
MADDE 304- (1) Hükümdeki yazı ve hesap hataları ile diğer benzeri açık hatalar, mahkemece resen veya taraflardan birinin talebi üzerine düzeltilebilir. HÜKÜM TEBLİĞ EDİLMİŞSE HAKİM, TARAFLARI DİNLEMEDEN HATAYI DÜZELTEMEZ. Davet üzerine taraflar gelmezse, dosya üzerinde inceleme yapılarak karar verilebilir.
(2) Tashih kararı verildiği takdirde, düzeltilen hususlarla ilgili karar, mahkemede bulunan nüshalar ile verilmiş olan suretlerin altına veya bunlara eklenecek ayrı bir kâğıda yazılır, imzalanır ve mühürlenir.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOy canlarım benim. KARAR YANLIŞ, yönetim kurulunun 21.12.2015 Tarihli kararını iptal ediyor (10 ya da 11.ay olmalı). İHO tarafı buradan çamur yapabilir.
Davayı açıp tedbir isteyenin avukatı derhal KARARIN TAVZİHİNİ istemeli. İşin aciliyetine binaen tavzih dilekçesi karşı tarafa tebliğ edilmeden doğru karar tarihi ve numarası ile YENİDEN YAZILMALI.
Vay arkadaş insan ne yazdığına bakmaz mi , hukuk fakültesini nasıl bitirmiş bunlar , yazık be .
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Davayı açıp tedbir isteyenin avukatı derhal KARARIN TAVZİHİNİ istemeli. İşin aciliyetine binaen tavzih dilekçesi karşı tarafa tebliğ edilmeden doğru karar tarihi ve numarası ile YENİDEN YAZILMALI.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Davayı açıp tedbir isteyenin avukatı derhal KARARIN TAVZİHİNİ istemeli. İşin aciliyetine binaen tavzih dilekçesi karşı tarafa tebliğ edilmeden doğru karar tarihi ve numarası ile YENİDEN YAZILMALI.
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaddi hata, tavzih ettirilir, APS ile tebliğ bile ettirilirOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbiden öyle önemli bir şeyse hemen Ustaya ve Hekimoğluna iletilmeli. Sakata gelmeyelim sonra.Ancak karşı tarafa tebliğ ettirmeden tarihi düzeltirsen, rahat rahat, istediğin gibi kararı kullanabilirsin. Aksi halde karşı taraf başını ağrıtabilir.
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
Yorum