Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer Coolank, dediğiniz gibi Hekimoğlu kazanırsa Trabzondaki zihniyetin malesef değişmediğini gösterir bu, küçük olsun benim olsun Trabzon Trabzondan yönetilir,yerlinin yerlisi gibi klasik ler kazanır yani, bu Trabzonsporu bir adım ileri götürmez,ben Hekimoğlunun başarılı olabileceğini düşünmüyorum,Muharrem Usta vizyonuyla sergilediği tavırla kulübümüze bir ivme kazandıracak hissi veriyor,şu ortamda tartışılmadan başkan olmalı diye düşünüyorum.
    KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
    Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nizam Usta yaramaz. Dönerin yanına ekmek veriyor taş gibi adamın ağzını yamultuyor
      Aynen.Döner dediğin yaprak olmaz kesme olacak dilim dilim, peşine bomba sütlaç gelecek arkadaş çare Özkardeşler
      En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 04.12.2015, 13:54.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen.Döner dediğin yaprak olmaz kesme olacak, peşine bomba sütlaç gelecek arkadaş çare Özkardeşler
        Turbo vardı bir ara hala veriyorlar mı bilmiyorum. Sütlaç üstüne Kadayıf
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi yolun Of'a duserse nizam ustayi kesinlikle tavsiye ederim 😀
          Ulan bu forumun yarısı Of'lu mu arkadaş :-)))

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vahid de Dünya Kupası' ndan önce bizle anlaşmasına rağmen Dünya Kupası maçları oynanırken; "Trabzonspor mu ? Ne alaka ?" diyordu.

Tabiki yalanlanacak. Şuan Shaktarda ve o kulüpte yarım sezon daha mücadele verecekken; "Sezon sonu Trsbzonspor' a gideceğim" diyecek hali yoktu.

Dursun Özbek bile; "Mustafa Denizli ile hiç görüşmedik, hoca adayımız değil" dedikten 1 gün sonra imza attırdı.
            kyodou renktas evet Dogru Taktik olabilir bunu hic düsünmedim ..61saat böyle bir haberi neden paylasiyor anlamiyorum bu yerel medya tarafsiz olmali aslinda
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Hahahahaahaahaahahaa muhabet dönere döndü... Manyaksınız oğlum siz :-)))

Yorum

Çare Of Özkardeşler.

Konuyu cok saptırdık ama nerede orası ? bana nedım usta mı ney onu ovmuslerdı begenmemıstım
                ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Konuyu cok saptırdık ama nerede orası ? bana nedım usta mı ney onu ovmuslerdı begenmemıstım
                  Postanenin karşı yolundan içeri gir Ts Club karşısı

Yorum

• keser döner sap döner hesabı

Yorum

Turbo vardı bir ara hala veriyorlar mı bilmiyorum. Sütlaç üstüne Kadayıf
                      Vermezlermi işte bende bundan bahsediyorum.Özkardeşlerde önceden cam bardak yerine askerde çay,su içilen demir bardaklar kullanılırdı belki bilirsin her gittiğimde gül gül ölürdüm

Yorum

• Vedat Milor'u sayfaya davet mi etsek?

Yorum

• Ulan İHO kahvaltıydı, dönerdi diye bizi seçim atmosferinden uzaklaştırıp seçimi kazanacak aklı sıra

Yorum

Postanenin karşı yolundan içeri gir Ts Club karşısı
                            Eyvallah teşekkur ederım bana da nızam ustayı ovmuslerdı ama hayal kırıklıgı..

Neyse saat 14:00

buyuk baskana bırakıyoruz sozu
                            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Dışarıdan biri şu başlıkta son 2-3 sayfayı okusa yanlış yere geldim herhalde diye düşünür. Bişey değil milletin okudukça canı çekiyor [emoji1]
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• tahsin usta da çekilmiş

zaten bu 2 arkadaş niye aday olmuş onuda anlamış değilim, cidden çok saçma iş yapmışler
                                hekimoğluda kendini çok zorluyor gir kardeşişm ustanın kollarının altına macera arama

Yorum

Yükleniyor...
                                X