Heyecanliyim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Geçen seçim Usta dururken, İHOyu destekleyenler nasıl yanlış yapmışsa(ki Ustayı ben de istememiştim), bu seçimde de yine Usta varken Hekimoğlu ya da başkasını desteklemek hatadır.
Bırakın kulübün başına vizyonu en geniş ekip gelsin. Sayılı yöneticileri ve iş adamlarını topladı Usta yanına daha ne yapacak adam.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Ağaoğlu Gerçeği Açıkladı
Olayın farklı bir boyutu ortaya çıktı!
‘İki Yıl Daha Gelmeyecek’!
Trabzonlu iş adamı Ali Ağaoğlu trabzonhaber.com.tr ye konuştu. Ağaoğlu Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile görüştüğünü ifade ederek; ‘Benim dünyada ulaşamayacağım teknik adam olmaz. Lucescu ile konuştum. Trabzonspor ve Türkiye’ye iki yıl daha gelme şansının olmadığını tarafıma iletti. Rumen teknik adam şahsımın misafiri olarak İstanbul’a gezmeye yemeğimizi yemeye gelecek’ dedi.
‘Daha Fazla Müdahil Olacağım!’
İbrahim Hacıosmanoğlu için yeni dönemde taşın altına elini daha çok sokacağına işaret eden ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu; ‘İbrahim tecrübe kazandı. Olaylara ve gelişmelere hakim. Daha güzel işler yapacaktır. Trabzonspor camiasına sesleniyorum. Bu dönem çok daha fazla katkılar sağlayacağım. Bilinsin ki sayın Hacıosmanoğlu’nun listesine aldığı Trabzon dışındaki iş adamları da son derece güçlü bir mali yapıya sahiptir’ dedi.
Kaynak: Trabzonhaber.com.tr
Yorum
-
Hekimoglu 30 yildir sampiyon olamiyoruz, 6 sampiyonlugumuz var dedi diye yikiliyor Twitter. Eger hakkatten bunu demisse secilmemeye oynuyor demektir bu. Gecen secimde Ustanin listesindeydi. Derinleri bir senedir oyaliyor gibi bir his var icimde.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüşünsenize maç sonu Yakup Aslan ya da Köksal Güney yerine Önder Bülbüloğlu-Nevzat Aydın- Mehmet Yiğit Alp konuşuyor.
Özellikle Nevzat Aydın dahi bir adamsakin olun...
Yorum
-
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleağaoğlu kim be adamın işi gücü Trabzonspor üstünden reklam yapmak.Şimdiye kadar nerdeymiş
Yoksa Ağaoğlu'nun Trabzonspor üzerinden reklam yapma derdi yok adam başlı başına reklam zaten.
Yorum
-
İlk olarak Tzameti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu Gerçeği Açıkladı
Olayın farklı bir boyutu ortaya çıktı!
‘İki Yıl Daha Gelmeyecek’!
Trabzonlu iş adamı Ali Ağaoğlu trabzonhaber.com.tr ye konuştu. Ağaoğlu Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile görüştüğünü ifade ederek; ‘Benim dünyada ulaşamayacağım teknik adam olmaz. Lucescu ile konuştum. Trabzonspor ve Türkiye’ye iki yıl daha gelme şansının olmadığını tarafıma iletti. Rumen teknik adam şahsımın misafiri olarak İstanbul’a gezmeye yemeğimizi yemeye gelecek’ dedi.
‘Daha Fazla Müdahil Olacağım!’
İbrahim Hacıosmanoğlu için yeni dönemde taşın altına elini daha çok sokacağına işaret eden ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu; ‘İbrahim tecrübe kazandı. Olaylara ve gelişmelere hakim. Daha güzel işler yapacaktır. Trabzonspor camiasına sesleniyorum. Bu dönem çok daha fazla katkılar sağlayacağım. Bilinsin ki sayın Hacıosmanoğlu’nun listesine aldığı Trabzon dışındaki iş adamları da son derece güçlü bir mali yapıya sahiptir’ dedi.
Kaynak: Trabzonhaber.com.tr
hakikaten öyle beyanatlar okuyoruz ki en sofi benim diyen adama bile cehennem garantili laflar ettirir.
Hakan bey binalar ,müteahhitler diye esip gürlerken İHO'nun önünü arkasını da bir yorumlayıversin zahmet olmazsa.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapın olmasın ya da güçlü olmasın demiyoruz. Altyapı altyapı diyerek atomun çekirdeğini bulmuş gibi davranılmasına, bunun bir mucize formül olarak yutturulmasına karşı çıkıyoruz. Dünyada altyapıdan yetiştirdiği 11 oyuncuyla zirvede olan bir kulüp söyleyin bana... Bu işin uzmanı Bilbao bile sürünüyor. Yoksa alttan gelen sağlam 3-4 oyuncun olsun tabi, itiraz eden yok. Kalanını ne yapacaksın? Kırıkhanspor, Yeni Malatya ve Gürgendağıspor'daki 61 numaraları mı toplayacaksın.
Bu kulübün ne olduğunu, doğal hedeflerinin ne olduğunu ne zaman anlayacaksınız... Kaynak yarat ve kaynağı efektif kullan... Çare budur.
Ümit Abi, ben artık pes ediyorum.
Bazı insanlara ne kadar anlatmaya çalışsak da olmuyor.
İster ''Kapasite'' diyelim isterse de ''Bakış Açısı'' farklılığı diyelim, olmuyor.
Trabzonspor'un küçültülmesinin en büyük hata olduğunu anlamıyorlar.
Trabzonspor'un ve şehrin futbolcu potansiyeline kimsenin laf ettiği yok.
Lakin en değerli maden bile kötü bir işçi elinde telef olurken, en değersiz maden de bir ''USTA'' ellinde değer kazanıyor.
Trabzonspor yıllardır ''USTA'' olmadan maden işlemeye çalışıyor.
Sonuç; koca bir sıfır...
Küçük vizyona sahip ''BAŞKANLAR'' nedeniyle yıllardır derme çatma bir alt yapı ile devam ediyoruz.
Allah büyük, M.USTA inş. seçilir de hem alt yapıda hem de A takımda adam akıllı profesyoneller görürüz.
Yoksa ''İstanbul'daki hemşehrilerimizin Trabzonspor özlemini gidermek için amatör küme takımı satın almakla'' iş yapacağını zanneden adamların eline kalacak bu koca çınar...En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 05.12.2015, 02:10.
Yorum
Yorum