Eğer Coolank, dediğiniz gibi Hekimoğlu kazanırsa Trabzondaki zihniyetin malesef değişmediğini gösterir bu, küçük olsun benim olsun Trabzon Trabzondan yönetilir,yerlinin yerlisi gibi klasik ler kazanır yani, bu Trabzonsporu bir adım ileri götürmez,ben Hekimoğlunun başarılı olabileceğini düşünmüyorum,Muharrem Usta vizyonuyla sergilediği tavırla kulübümüze bir ivme kazandıracak hissi veriyor,şu ortamda tartışılmadan başkan olmalı diye düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNizam Usta yaramaz. Dönerin yanına ekmek veriyor taş gibi adamın ağzını yamultuyorEn son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 04.12.2015, 13:54.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen.Döner dediğin yaprak olmaz kesme olacak, peşine bomba sütlaç gelecek arkadaş çare ÖzkardeşlerTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yolun Of'a duserse nizam ustayi kesinlikle tavsiye ederim 😀
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVahid de Dünya Kupası' ndan önce bizle anlaşmasına rağmen Dünya Kupası maçları oynanırken; "Trabzonspor mu ? Ne alaka ?" diyordu.
Tabiki yalanlanacak. Şuan Shaktarda ve o kulüpte yarım sezon daha mücadele verecekken; "Sezon sonu Trsbzonspor' a gideceğim" diyecek hali yoktu.
Dursun Özbek bile; "Mustafa Denizli ile hiç görüşmedik, hoca adayımız değil" dedikten 1 gün sonra imza attırdı.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇare Of Özkardeşler.
Konuyu cok saptırdık ama nerede orası ? bana nedım usta mı ney onu ovmuslerdı begenmemıstım...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyu cok saptırdık ama nerede orası ? bana nedım usta mı ney onu ovmuslerdı begenmemıstımTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTurbo vardı bir ara hala veriyorlar mı bilmiyorum. Sütlaç üstüne Kadayıf
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePostanenin karşı yolundan içeri gir Ts Club karşısı
Neyse saat 14:00
buyuk baskana bırakıyoruz sozu...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
Yorum