Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hekimoğlu ve Usta başkanlık konusunda anlaşamasalar da genel kurul divanının oluşması konusunda ortak hareket edeceklerini düşünüyorum...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Açıklamanız için teşekkür ederim. Önceki yazılarınızdan farklı bir tonda gördüğüm için yorum yapma ihtiyacı hissetmiştim. Basketbol dolayısı ile Hekimoğlu'na yakınlığınız var, aynı şekilde Usta'ya da ama biraz temkinli, anlıyorum. Yorumlarım yanlışsa da bundan mutluluk duyarım. Benden yana bir sınır aşımı olduysa özür dilerim. Bence ikisi birden olabilir başkan asbaşkan şeklinde. Hele bu varoluş ortamında bu bir seçenek ya da keyfiyet olmamalı. Elbette iki ayrı görüş ama ikisi de kendi alanlarında çalışabilir. Örneğin Hekimoğlu başarılı olduğu basketbol ve altyapı, tesis, taraftar konusunda çalışabilir, Muharrem Usta ise mali yapılanma, organizasyon, büyüme gibi konularda. Başkan asbaşkan ünvan ama maksat Trabzonspor'a hizmetse bu ünvanların çok da önemi olmamalı ve herkes imkanı ölçüsünde Trabzonspor etrafında birleşebilmeli
      Yok hayır, özür dilemenizi gerektirecek bir durum olmadı. Sizi anlıyorum fakat düşlediğiniz bu birleşme ve sorumluluğu paylaşma şekli artık mümkün değil.

Bir de Celil Bey'i Muharrem Bey'le eş derecede tanıyorum. Hatta listelere baktığımızda Muharrem Bey'in ekibinde iki yakın dostumuz var. Celil Bey'e gelen bazı eleştirilere cevap verdiğim için sanki onu tercih ediyorum, ondan tarafım algısı oluştu. Dediğim gibi, hem oy hakkım yok hem de benzer eleştiriler bir başka aday için de gelse aynı şekilde cevap verirdim.

Misal hangi adayın konuşma şekline laf uzatılsa bence hepimiz tepki göstermeliyiz. Muharrem Bey'in basketbol takımında Hasan Aktaş adında bir yöneticisi vardı. Mali Sayman'dı. Özverili, çalışkan ve gerçekten içten Trabzonsporlu idi. Hasan Bey'in şivesi yerel diye Muharrem Bey'in eleştirildiğini, vizyonunun sorgulandığını düşünün... Bize yakışmıyor bence.

Ya da mevcut başkana "çoban" denerek aşağılanmaya çalışılırken de itiraz etmiştim. Yanlış uygulamaları dururken şahsiyetine saldırmak hoş değildi.

Neyse, meramımı anlattığımı ve sizin yaklaşımınızı kavradığımı düşünüyorum.

İnşallah bu kongre kulübe zarar vermeden atlatılır. Yarın herkes yüz yüze bakacak. Bayramlarda tesislerde buluşulacak. Trabzonsporluluğumuza yakışır ve hukuka uygun şekilde tamamlayalım.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Mantaliteye gel.iyi o zaman o kadar parti seçime niye giriyor diyelim,bırakalım akp ile chp yarışsın diğerlerine gerek yok ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı varken ne gereği var diğer partilerin seçime girmesinin diyebilirmiyiz yani sanki Muharrem Usta yada diğeri bu işi evvelden hakkıyla icra etmiş,yada edeceklerinin garantisi varda diğerleri tukaka.

Yorum

• Temel Eyüboğlu ve Tahsin Usta
          bunlar kimdir tanıyanınız varmı ne için aday oldu bunlar, hacının adamları olmasın oyları bölmek için aday oldukları bariz belli
          seçimi kazanacağım diye yapmadıkları kalmadı vallahi yazık

Yorum

• bu seçim mahkemelik olur bence

Yorum

• İster misiniz İHO seçimi kaybetsin gitsin üstüne birde mahkemeye götürsün?
              #TRABZONSPOR#

Yorum

• şu divana verilen seçmen listesi ile ilgili merak ettiğim bir durum var. listede adı olan kişiler salona gelip oy kullanmak istese onlara engel olacak hukuki bir norm var mıdır?
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

usta konuşuyor. adam ideal başkan gerçekten. ha yanlışlar yapabilir belki ancak bu adam bir fırsat gerçekten hakediyor. konuşmayı bilen ne yapacağını bilen biri en azından.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Twitter,

Muharrem Usta: Gece yok, gündüz yok çalışıyoruz. Seçildiğimizde de aynı tempoyla devam. İşte Meydan'daki ofisimiz bitmek üzere.

[ATTACH=CONFIG]7729[/ATTACH]
                    Şu bile bir göstergedir en azından. Usta nerde, nasıl davranması gerektiğini biliyor.
                    Oy hakkım olsaydı kesinlikle Usta'dan yana kullanırdım bunu.
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.61saat.com/futbol/muharre...n-h249574.html

usta konuşuyor. adam ideal başkan gerçekten. ha yanlışlar yapabilir belki ancak bu adam bir fırsat gerçekten hakediyor. konuşmayı bilen ne yapacağını bilen biri en azından.
                      Delegenin mihenk noktası bu olmalı işte: ''konuşmayı bilen,ne yapacağını bilen''

Sponsorlukları ortada.Basketbol şubemize katkısı ortada.Başarılı ve kültürlü yani Trabzonsporu yönetme liyakatı var.
                      Kara cahil,bugün dediğini yarın inkar eden bir yapısı yok.İnşallah sandıkta hak ettiğini alır.

Bu şahsının değil Trabzonsporun kurtuluşu için gerekli.Çukurdan çıkmamız için şart oğlu şart...
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mantaliteye gel.iyi o zaman o kadar parti seçime niye giriyor diyelim,bırakalım akp ile chp yarışsın diğerlerine gerek yok ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı varken ne gereği var diğer partilerin seçime girmesinin diyebilirmiyiz yani sanki Muharrem Usta yada diğeri bu işi evvelden hakkıyla icra etmiş,yada edeceklerinin garantisi varda diğerleri tukaka.

Son kongrede Emre Aksoy aday olmasa, ona giden oylar belki kaderimizi degistirecekti. Belki İho baskan olmayacak ve biz 170 milyon borcla mutlu mesut yasayacaktik. 500 milyon borc ve İho ile ugrasmayacaktik ?

3 aday var:

Usulsuzleriyle İho,
                        Muharrem Usta
                        Celil Hekimoglu

Cok acik sekilde Tahsin de Temel de reklam amacli aday oldular. İho az farkla kazanirsa yine adini google da bulamadigimiz adamlar icin "helal olsun ellerini tasin altina koydular" diyebilecek miyiz ? Forumda toplasak bunlari taniyan 10 kisi cikmaz, basvurular bitmeden 1-2 gun once aday olan adamlarida şurada sorumluluk aldilar diye savunmayalim.

Gerci gorursunuz Hekimoglu ile birlesir bunlar. Bence Hekimoglu algı yaratmak icin bunlara "aday olun sonra birlesecegiz" mesaji cakti.

"Herkes bizle birlesiyor" guzel propaganda olur dimi ?
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Celil bey programda birleşme için gelen teklifler için, sosyal medyaya soralım dediler güçlü oldukları için kabul etmedik,eski başkanlara soralım dediler bir çoğu ile yakın ilişki içinde oldukları için kabul etmedik dedi ama bakıyorum hala Muharrem Ustaya birleşmeyi neden kabul etmediniz gibi sorular yöneltiliyor ya da böyle bir algı ortaya çıkarılmaya çalışıyor.Taraftarın çoğunluğu ve eski başkanlar Ustayı desteklerken Celil beyin başkanlığında birleşmek ne kadar mantıklı ya da uygun.
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.61saat.com/futbol/muharre...n-h249574.html

Özet geçebilecek arkadaş var mı ?
                            Hamiş

Yorum

• USTA nın yayını ve yayın ortamı bile bi başka güzel

geçen seçim nasıl İHOyu tuttum ben ya
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özet geçebilecek arkadaş var mı ?
                                Sohbet havasında geçiyor..

Önemli başlıkları dinliyor anladığım kadarıyla neler istendiğine bakıyor..

Bunlarla ilgili bir toplantı daha yapacak heralde. Çarşamba günü konuşcaz bunları yine dedi.
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Yükleniyor...
                                X