Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Günlerdir bu sorunun cevabını arıyorum. Hekimoğlu neden aday oldu? Geçen seçimlerde Usta'nın listesinden seçime giren Hekimoğlu birlikteliğe, beraberliğe bu kadar ihtiyacımız olan bir dönemde neden kalkıp başkan adayı oldu? Var mı bilen?
    Usta son seçimi kaybettikten sonra bir daha aday olmama gibi bi duruşu vardı ve hekimogluda bu yüzden bir dahaki başkanlık secimi icin kolları sıvadı ve Şu an geri adim atmak istemiyor bence benim gorusum bu

Yorum

• Yalnız Hekimoğlu'nun şirketi aile şirketiymiş. Sanırım başında babası, amcası falan var. Şirketin kurucusu falan değil yani. Şuanda icra kurulu başkanlığı görevini yürütüyor.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu kan emici vampirler kulübü kendilerinin tapulu malı sanıyorlar. Her şey delegenini elinde. Biraz da bu yüzden korkuyorum. Bizim delegeler çok sakat abi. Acil üye olmak lazım kulübe.
        Üzerinde durmamız gereken en mühim noktalardan biri de bu. Elimden geldiğince çevremdeki insanları teşvik ediyorum.
        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Babasının isteği sebebiyle Trabzon dışına çıkmıyor Hekimoğlu. Yoksa bir çok kez dışarı açılma fırsatı vardı.
          Rica ediyorum şöyle şeyler yazarak, bilinçaltında Hekimoğlunu savunur bir algı yaratmayın.
          Şu dediğiniz söz bile Hekimoğlunun ne kadar amatör bir zihniyette yönetildiğini gösteriyor.
          Sen kurumsallaşacaksın ama baban izin vermiyor...
          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Biz 'Lucescu’ya ihtiyacımız var' dediğimiz anda Lucescu Trabzon'a gelecek. Taraftarlarımız bu konudan emin olsun.

Usta çok iddialı konuşmuş.Keşke gelse ve Lucescu'yu getirebilse.Bence kesin anlaşmış yoksa böyle bir cümle söylemezdi
            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Usta son seçimi kaybettikten sonra bir daha aday olmama gibi bi duruşu vardı ve hekimogluda bu yüzden bir dahaki başkanlık secimi icin kolları sıvadı ve Şu an geri adim atmak istemiyor bence benim gorusum bu
              usta nın başkanlığı çok istediğini şuradan anlıyoruz. tarih 4 kasım 2013

TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaş bu 60 milyonu ne olarak verecek , zaten uefa tetikte bi de kulübe bağış yapacaklarında bahsdiyolar ,
                city ve paris bile böyle paralar alamıyo artık ,
                kulüpler ya oyuncu satacak , ya maç kazanacak , ya sponsor bulacak , ya da ortaya proje sunacak . kulübe para kazandırmanın başka yolu yok ,
                diyelim ki bu para kasaya kondu , hiçbir denetçi grup da ses etmedi , ee bitince bu para nolucak , çakıroğlu ceolarını satıp parasını kulübe mi verecek , yeter şu çomarlardan çektiğimiz , illallah be
                Seçime yakın 60 da hazır olur 70 de 80 de.
                Hele bir seçimi kazanalım da sonra 60'ı düşünürüz
                En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 16:17.

Yorum

• sizce hangi yönetim bunu başarabilir?
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlamıyorum ustayı istememe sebebi olarak ne diyor bu ihocu tayfa bir kaçına sordum akpli diye indirmeye çalışıyorlar diyorlar e tamam ozaman usta da akp ye yakın biri diyorum yok goministler iho yu istemiyor diyorlar başka bişey demiyorlar. hatta bir kaç tanesi müslümanya ondan istemezsiniz size şarapçı başkanlar lazım diyor. Ya arkadaş ak parti ise derdin al sana muharrem usta akpartiye yakın biri daha ne istiyorsun.
                    Bunu söyleyenlerin dünyadan haberi yok...

Muharrem Usta zaten normal şartlarda aday olmuyor!

Başkan olmak istediğini de, zannetmiyorum. Kendisine ''bu kadar borcu olan bir kulübe neden başkan adayı oluyorsunuz?'' diye sorulunca, ''bende bilmiyorum neden buradayım'' diye cevap vermişti.

Kısacası iktidar iho'ya ''bu kulübün başkanı sen olmak zorunda değilsin, bu kulübün bir başkanı olacaksa bu Muharrem Usta olmalı'' mesajını verdi...

Artık anlayan anladı, anlamak istemeyen kulübe yaptığı üyelere güvenerek aday oldu!
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• bende lucescu nun gelecek sezon gelebileceğini düşünüyorum.lucescu proje istiyor.şaktar da bir proje idi.usta da proje adamı.
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rica ediyorum şöyle şeyler yazarak, bilinçaltında Hekimoğlunu savunur bir algı yaratmayın.
                        Şu dediğiniz söz bile Hekimoğlunun ne kadar amatör bir zihniyette yönetildiğini gösteriyor.
                        Sen kurumsallaşacaksın ama baban izin vermiyor...
                        * Oğuzhan zaten hekimoğlu kurumsal ve alanında iyi bir fima, Babası ona Trabzondan taşırsan hakkımı helal etmem diyor mevzu bu ki helal olsun amatörlük değil bu zira güzel bişey bence
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Usta'nın aday olmama gibi bir durumu hiç olmadı reis. Yaptığı açıklamalar, verdiği destek, attığı tivitler bile açık göstergesidir. Adam seçimi kaybettiği gün bir sonraki seçimde aday olacağını ben dahil neredeyse hepimiz biliyorduk.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Baya kişiyle bunu tartıştım
                            Şöyle ki;2003 yılında bir kaç girişimci ihaleye giriyor Trabzonspor şirketi 9 milyon tl civarında teklif veriyor ilk turda eleniyor sonrasındaki turlarda şirketler yarışıyor Samsun'lu bir firma tam ihaleyi kapacakken araya Albayrak grubu giriyor hükümet desteğiyle limanı yaklaşık 23-24 milyon tl'ye alıyor.yani Trabzonspor'un bu ihaleyi kazanma şansı yok gibi birşeydi.haa dersen Albayrak şirketiyle ihaleye girmeseydide Trabzonspor'a kazandırsaydı ihaleyi, iş dünyasında olacak bir şey değil bu.
                            ozaman kusura bakmasın günahını aldık

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yazmıştım ama ne oldu bilemedim tekrar yazmak istedim...
                              Bu sene çok önemli çünkü Trabzon tarihinde göremeyeceği kadar parayı İLK, TEK ve SON kez bu yönetimlerden herhangi biri ile görecek.
                              Akyazı gelirleri, MAY tesisi satışı, HES projesi, İstanbul benzin istasyonu yeri yeni projesi gibi gibi gibi...
                              Bu projelerin hepsini çok iyi bir şekilde planlayacak, pazarlayacak etinden sütünden yararlanacak bir yönetim, bu sistemi hiç çalmadan kendine yontmadan başarabilirse, Trabzonun bütün geleceği kurtulur.
                              ağzınıza sağlık işte kilit yer burası. niye biraraya gelmez dediğimiz adamlar biraraya geliyor ya da siyaset neden bu kadar müdahil bu olaya. ortada büyük bir rant var. ben hala ısrarcıyım iki taraf da oynanan kötü oyunu ve başarısızlıkları kendine dert edinip taraftarın bu başı öne eğilmiş haline üzülüp de ortaya çıkmadı. bu ranttan kim nasıl faydalanacak? asıl dert mesele bu.
                              There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ozaman kusura bakmasın günahını aldık
                                Bu arada foruma hoş geldin

Yorum

Yükleniyor...
                                X