Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ihodan bu güne kadar doğru bir şey duymadık.. dolayısıyla bu akşam söylediği şeylere de inanmayın.. bu seçimde iho seçilsin ben bu kulübü bırakırım.. zaten seçilirse de ortada kulüp kalmaz o da ayrı hikaye..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon'u trabzondan yöneteceksen belediye başkanlığına aday olacaksınız kardeşim Trabzonspor başkanlığına değil projeniz Trabzonspor'u trabzondan yönetmekmi argümanınız süpermiş..
      hayır belediye başkanı da istanbulda oturuyor
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Televizyonlarda ne kadar yandaş havuz medyası varsa Muharrem'e hizmet ediyor.Lucesku haberleri falan tamamen Muharrem'e destek veren yandaş kesimin havuz medyasına servis ettiği tamaamen manipülatif haberler.

Celil Hekimoğlu listesini açıkladı.Son derece güzel bir liste.Trabzonspor'u Trabzonspor yapan değerleri özümsemiş adamlardan oluşuyor.Ve biz bu seçimi alacağız beyler.Trabzonspor'u sahiplerine teslim edeceğiz.Muharrem Usta'nın ben Celil Hekimoğlu'nun listesine girmesini istiyorum.Ahmet Çubukçu da girsin.Muharrem'e verilen oylar oyları böler ve İHO'ya hizmet eder.Gelin Hekimoğlu da birleşelim.Ve Trabzon'u Trabzondan yönetelim.
        Muharrem olmamış ya muho filan deseydin... Çok faso veriyosun çoook.

Yorum

• bu arada konuyla alakasi yok ama Basketball takimimiz kazandi
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• iHonun listesinde Haydar baş ismini gördüm biri bana bu şaka desin )
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İHO'dan inciler :

Bu kulüp yürümeyecek bir halde olsa özür dilerdim. 'Bu işi beceremedik, gidiyorum' diyecek medeni cesaretim var. Bu kulübü hem maddi hem sportif başarılara taşıyacağımız inandığımız için tekrar bu yola çıktık. Trabzonspor'un hem ekonomik, hem sportif manada nasıl başarıya gideceğini, sorunları ve yapılacakları biliyoruz

Seçildiğimiz günden itibaren hem değişimi hem sportif başarıyı yakalamak için arkadaşlarla var gücümüzle çalıştık. Zor şartlarda göreve başlamıştık. Allah en zor anlarda yardım etti, üstesinden gelmeyi başardık. 2 sene üst üste bütün zorluklara rağmen tarihinde ilk sefer UEFA gruplarında üst üste gruplardan çıktı, 'biz başarılıyız' demedik. Hangi şartlar altında orada başarılı olduğumuzu Trabzonspor sevdalıları çok iyi biliyor. Ligde başarı yakalayamadık ama herkes bunu göz ardı etti. Zorluklarımız vardı. Son 4-5 aydır kulübü çalışamaz hale getirdiler. Sadece mahkemeye müracaat eden 2 kişi yapmadı bunu. Bunları yapanlar, 'sizin başkanınız olmayacağım' dediğim insanlar. Onlara sorarsanız Trabzonspor'un abileri. Hem sportif hem maddi anlamda çökmüş Trabzonspor'a başkan seçilirseniz ne yapacaksınız? İyi çalışanı Aralık'ta delege seçer. 'Hacıosmanoğlu gitsin' diye kulübü kilitlemenin manası ne? Bu ağabeylik değil hainlik

Hacıosmanoğlu, 'kulüp battı' diyenlere inanılmaması gerektiğini, borcun büyük bölümünün faizler ve kur farkından kaynaklandığını vurguladı. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un yeniden Karadeniz Fırtınası'na döndüğünü görenlerin ve kendisinin kongreye sportif başarıları olan bir başkan olarak girmesini istemeyenlerin kulübe yönelik bir operasyon yaptığını da ileri sürerek, "Operasyonun arkasında Türk futboluna ihanet eden hainler, onların içerideki uzantıları ve 'Trabzonspor'u Hacıosmanoğlu'nun elinden kurtaralım' diye düşünenler, Trabzonspor'un sahibi gibi kendilerini görenler var

Bizim üyeler vardı 1200 tane. Mahkemeden karar çıktı diye seviniyor insanlar. 'Biz kendi üyelerimize oy kullandıramayacağız' diye. Bizi seven ve bize destek olmak isteyen 5 bin üzerinde üye olmayan akraba ve dostlarım var. 150 tane Hacıosmanoğlu gördüler listede, 'Hacıosmanoğluspor mu oluyor?' dediler. Atatürk cumhuriyet devriminden sonra ağalığı kaldırmak için 'oğlu' soy ismini kaldırdı. Bütün 'oğlu' olanlar farklı soy isimleri aldı. Benim sülalem çok geniş sülaledir. Orada 2 binin üzerinde Hacıosmanoğlu var ama soyadı farklı. Biz bunları alıp başarısız bir Trabzonspor'un başında duralım diye yapmadık. Bize destek vermek için kendileri üye oldu. Trabzonspor başarılı olursa burada dururuz. Trabzonspor düşmanı değiliz. Kimse Trabzonspor'u esir almadı.

Yazık vallahi yazık. Şu klübü getirdiği noktadan sonra hala aday olabiliyor, hala böyle konuşabiliyorsa gerçekten çok yazık. Ben yerimde olsam utancımdan sokağa çıkamazdım.

bu adam Zübük, tek farkı tipi biraz daha bozuk..simetrik olarak eğri hatları var.
              County of Essex

Yorum

• Hacıosmanoğlu Hekimoğlu'na 50 milyon TL konusunda hodri meydan çekti. Hekimoğlu'nun bu hamleyi yapmasını bekliyorum Pazartesi akşamı çıktığı programda yönetim kurulundakilere bile gerek yok ben tek başıma bu parayı vereceğim diyordu. Hacıosmanoğlu açık açık çekilip o adayı desteklerim dedi ama şartı da bu parayı hibe etmek olacaktır. Yoksa borç olarak vermenin bir esprisi yok. Demirören gibi adamın da BJK'de 100 milyon lirası var ama bir türlü hibe etmiyor. Hekimoğlu'nun 50 milyon TL'yi karşılıksız vermesi ve Hacıosmanoğlu'nun çekilmesi seçimi kazandırır ama bana göre olmayacak bir şey. Hekimoğlu'na güvensem Hacıosmanoğlu'na güvenmiyorum...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hacıosmanoğlu Hekimoğlu'na 50 milyon TL konusunda hodri meydan çekti. Hekimoğlu'nun bu hamleyi yapmasını bekliyorum Pazartesi akşamı çıktığı programda yönetim kurulundakilere bile gerek yok ben tek başıma bu parayı vereceğim diyordu. Hacıosmanoğlu açık açık çekilip o adayı desteklerim dedi ama şartı da bu parayı hibe etmek olacaktır. Yoksa borç olarak vermenin bir esprisi yok. Demirören gibi adamın da BJK'de 100 milyon lirası var ama bir türlü hibe etmiyor. Hekimoğlu'nun 50 milyon TL'yi karşılıksız vermesi ve Hacıosmanoğlu'nun çekilmesi seçimi kazandırır ama bana göre olmayacak bir şey. Hekimoğlu'na güvensem Hacıosmanoğlu'na güvenmiyorum...
                  kimse ts 'ye 50 milyon tl. hibe etmez...geçiniz, yatırsa bile seçimden sonra hemen geri alır..
                  County of Essex

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Televizyonlarda ne kadar yandaş havuz medyası varsa Muharrem'e hizmet ediyor.Lucesku haberleri falan tamamen Muharrem'e destek veren yandaş kesimin havuz medyasına servis ettiği tamaamen manipülatif haberler.

Celil Hekimoğlu listesini açıkladı.Son derece güzel bir liste.Trabzonspor'u Trabzonspor yapan değerleri özümsemiş adamlardan oluşuyor.Ve biz bu seçimi alacağız beyler.Trabzonspor'u sahiplerine teslim edeceğiz.Muharrem Usta'nın ben Celil Hekimoğlu'nun listesine girmesini istiyorum.Ahmet Çubukçu da girsin.Muharrem'e verilen oylar oyları böler ve İHO'ya hizmet eder.Gelin Hekimoğlu da birleşelim.Ve Trabzon'u Trabzondan yönetelim.
                    Ben sahsen su an bu mesaji okuyup ikna oldum, tanamdir oyum ve destegim Hekimogluna dir artik.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Aynı kanalda şimdi Hakan Kulaçoğlu konuşuyor.işin ilginci başarısız yönetime laf edeceğine Muarrem ustaya laf sokuyor.Oyuncu alacaklarının ödenmesi ilk hedef,Alman ekolünü alt yapıya getiriyorlarmış.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• trabzona gelmeyen ekol kalmadı zaten.........kendi ekolünü yaratacaksın ağa..taklit ürünle bu iş olmadı , olmazda........
                        County of Essex

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben sahsen su an bu mesaji okuyup ikna oldum, tanamdir oyum ve destegim Hekimogluna dir artik.

Yorum

• Bu arada İHO pazar günü ne kadar fedaisi varsa kongre salonuna sokup kargaşa çıkaracak.Veya başka hesapları var.Muharrem ve Celil Hekimoğlu'na oy vereceklerin çok dikkatli olması lazım.Sandıklarda bile bir numara çevirebilir İHO.İHO'nun bileti aslında son hakemi odaya hapsetme olayıyla en üst makamlarca kesilmişti.Hala nasıl aday olabildiğini çözemiyorum.Ben cuma günü İHO'nun arkasına akp'nin etkili ve yetkili kişilerini almış Muharrem lehine çekilebileceğini düşünüyorum.Muhhtemelen İHO bu konuda baskı yiyordur.Ama fark etmez.Celil Hekimoğlu salı günü yönetimine aldığı Kulaçoğlu,Ondan,Orhan sayesinde en yakın rakibinin çok önünde gibi geliyor bana.İho'nun oyları bile M.Usta'ya yetmez bence.

Yorum

• ustanın tam listesi belli mi ? değilse nezaman açıklanacak
                              bordomavi.net
                              https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                usta evdeki tamacananı falan değiştir kafa yapıyor.
                                gecenin en süper golüydü bu yığıldım gülmekten, ağzına sağlık.
                                Bakalım, bekleyip göreceğiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X