Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    seçilme ihtimali olması bir istek ve temenni değil....

bir korku ve endişe ifadesi....

ayrıca maalesef hiçte azımsanmayacak bir ihtimaldir.....
    Siz daha yakinsiniz oraya, herhalde bu korkuyu sizler bizlerden daha fazla hissediyorsunuz,
    secilme ihtimali bile beni ürküdüyor. Affiniza siginarak bir sey sormak istiyorum, cevap vermek zorundada
    degilsiniz, sirf merak ettigim icin soruyorum: Bundan önceki secimde oyunuzu kime verdiniz?
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Faik seninle bazan ters düsdügümüzde oldu, bazan olumlu yazilarinida okuyorum, sen ve senin gibilerin
      dogru secim yapacaklarinida düsünüyorum. iho yu her kim oraya getirdiyse, oyunu kime verecegi önemli
      degil, simdi gidip oyunu kullanip bu adamdan Trabzonsporu kurtarmak zorundadir.
      Tabiki fikirlerimizin uyuşmaması çok doğaldır...

önemli olan bunu diğerini kırmadan saygı çerçevesinde dile getirmek.....

Hacıosmanoğluna oy verdim. O günkü şartlarda oyumun arkasındayım...

Ancak bugün 2 tane önceliğim var....

1-Hacıosmanoğlundan kurtulmak. birinci önceliğim bu. çünkü klübüm hızla iflas noktasına gidiyor...

2-Klübümü tam istediğim şekilde yönetecek hiç bir aday yok. Olanlar içerisinde en iyi yönetebilecek olanı bulmak.....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tabiki fikirlerimizin uyuşmaması çok doğaldır...

önemli olan bunu diğerini kırmadan saygı çerçevesinde dile getirmek.....

Hacıosmanoğluna oy verdim. O günkü şartlarda oyumun arkasındayım...

Ancak bugün 2 tane önceliğim var....

1-Hacıosmanoğlundan kurtulmak. birinci önceliğim bu. çünkü klübüm hızla iflas noktasına gidiyor...

2-Klübümü tam istediğim şekilde yönetecek hiç bir aday yok. Olanlar içerisinde en iyi yönetebilecek olanı bulmak.....
        samimi cevap verdigin icin tesekkür ederim, insallah dogruyu bulup oyunu verirsin. Vermekte zorundasin,
        cünkü bu adami sizin oylariniz buraya getirdi, yine sizin oylarinizla hem sizi, hem bizi, hemde Trabzonsporu
        kurtarmak boynunuzun borcudur.

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konuşmasını dinlediğin adam öğretmen.sen ne mezunusun?
          Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Akademisyenim.

Kimin nereden, ne şekilde mezun olduğu çok da önemli değil, vizyon farklı bir şey.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• 6 ay yerine 2,5 yıl yönetimde kalan yönetim, yasal olmadığı ortaya çıkan 2 yılın hesabını verecek mi?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              6 ay yerine 2,5 yıl yönetimde kalan yönetim, yasal olmadığı ortaya çıkan 2 yılın hesabını verecek mi?
              Trabzonspor tarihinde hesap veren yönetici veya baskan gördünüz mü, veya hesap soran baskan?
              Adam Trabzonspordan nemalanlarin hortumlarini kesdim diyor, bir isim, veya bir kanit ortaya koydu mu?

Yorum

• TS seçimleri yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal moduna geldi. Maalesef şu koca camia Muharrem Usta'yada Celil Hekioğlu'nada muhtaç etmeyecek adaylar çıkaramıyor.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Akademisyenim.

Kimin nereden, ne şekilde mezun olduğu çok da önemli değil, vizyon farklı bir şey.
                  Bu gerçekten çok iyiydi.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ustanın geçen seçimdeki oyu kemiktir. Hadi 100 fire verdi diyelim. 1400 cepte. 100 fireyi de Hekimoğluna versin.

Kulaçoğlu-Atasoy ve Emre aksoy oyları toplamı 1150. Bu gruptan kesinlikle iho ya oy çıkmaz. Büyük çoğunluğu hekimoğlu tarafında olur. Ama hatırı sayılır bir oy buradan ustaya geçer. 250 fire sayalım. Hekimoğlu 100+900 Usta 1650 olur.

İhonun geçen seçimdeki oyu 1560. Çok fazlaca bir üyenin ( BMN de bile oldukça fazla idi ) İHO nun söylemleri ile duygusal olarak o tarafa kaydığını Usta olmasın diye oy verdiğini biliyoruz. İhonun bu oy sayısından 300-400 firesi rahat olur. Geçen seferki usta düşmanlığı nüksederse çoğu hekimoğluna gider. 200-100 olarak paylaştıralım. Usta 1750 - hekimoğlu 1200 - iho 1250 gibi bir görüntü çıkıyor.

Yeni kullanacak olan üyeleri iho nun komple satın aldığını varsayalım. İho 1250 + 500 = 1750 ediyor.

şimdi son durum şu;

Usta - 1750
                    İho - 1750
                    Hekimoğlu -1200.

Oy toplamı 4700. Oy hakkı olan neredeyse bir bu kadar daha üye var ve kalan bu gruptan İHO ya oy çıkması neredeyse mümkün değil.

Bu tahmin silsilesi ile ne olursa olsun İHO nun bu seçimi kazanamayacağını iddia ediyorum.
                    Samet güzel hesap yapmışsın, +1 de beni ekle
                    Usta 1751
                    İho - 1750
                    Hekimoğlu -1200

seçim sonuçları hayırlı olsun

Şaka bir yana bu seçim başlamadan çok sürprizlere gebe ama takımın dağılma sürecine girmesi hiç de iyiye işaret değil.
                    Paranın bir gün biteceği belliydi ama kongre öncesi kaybedileceğinin anlaşılıp pimin çekilmesi hiçte iyi olmadı.
                    Umarım en az zararla bu süreci atlatırız.
                    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Şu anda 3 adaya 10 üzerinden puanlama yapsam:

Muharrem Usta: 8
                      Celil Hekimoğlu: 3
                      İbrahim Hacıosmanoğlu: 0

İsteyen puanlayabilir
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sadri Seneri destekledigim halde, samimi söylüyorum iho onu mahkemeye verdigi zaman sevindim,
                        belki hesap sorma meganizmasi calisir diye umut etmisdim, veya Sadri Senerin Nuri Albayrak yönetimini
                        ibra etmedigi zaman, bir yanlis varsa ortaya cikar diye düsünmüsdüm, sonuc, koskoca bior sifir....
                        Trabzonspor kol kirilir yen icinde kalir mantigiyla yönetildigi sürece ne dedikodularin arkasi kesilir, nede
                        senaryo yzanlar tükenir...

Yorum

• dün turgay Hacıosmanoğlu diye biri beni aradı, iho nun tarafıymış.. beni ankaradan uçakla alıp 5-6 aralıktaki kongreye götürebileceklerini söyledi. aynı şekilde başka bir kongre üyesi arkadaşımıda aramışlar..biraz öncede 2000 e yakın üyenin uçak ve otel rezervasyon unun yapıldığı haberleri dolaşmaya başladı twitter da. iho beklenenden çok oy alır. muharrem usta inşallah çok güçlü bir ekiple yola çıkar.
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Hamza Mısır da yazmış sanırım hocam. Herif kulübü batırıp Ptt'ye yollamaya and içmiş, Allah bizi korusun bu hırstan. İkinci bir boş adam dönemini daha ne kulüp ne bizler kaldırabiliriz.
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Trabzonspor'a bir başkan adayı daha!
                              FaceBook paylaş Twitter paylaş Google paylaş Yahoo paylaş MSN paylaş Hotmail paylaş Delicious paylaş Digg paylaş
                              18.11.2015 Tahsin Usta: Trabzonspor’a Başarı ve Barış Getireceğiz
                              Trabzonspor'a bir başkan adayı daha!
                              “Kulübün bugün içinde bulunduğu durum hiç iç açıcı değildir ve sevenlerini fazlasıyla üzmektedir”
                              “Aşırı harcamalar ve pahalı transferlere rağmen sahada ve kasada büyük bir hüsran yaşanmaktadır”
                              “Lucescu’yu getireceğim diyerek şov yapmayacağız. Alt yapıya, kendi çocuklarımıza önem vereceğiz”
                              “Hami, Tolunay ve diğerlerine bu camia hoşgörü gösteremedi”
                              “Trabzonspor en büyük başarılarını kendi yetiştirdiği futbolcuların ağırlıkta olduğu kadrolarla elde etmiştir”
                              Trabzonspor Kulübü eski yöneticilerinden Tahsin Usta, Başkanlığa aday olduğunu ve ekibi ile beraber bugünkü üzücü duruma çözüm olacaklarını, değerlere sahip çıkan bir anlayışla hizmete talip olduklarını söyledi. Kulübün borcunun 400 milyon TL’yi geçtiğini ifade eden Usta, gelir kaynaklarının doğru yönetilmesi, yeni kaynaklar yaratacak projeler geliştirilmesi ve marka değerinin yükseltilmesi için çalışacaklarını belirtti.
                              Tahsin Usta, Trabzon’un futbolla yaşayan bir şehir olduğunu da dile getirerek, önce başarıyı ve başarıya endeksli olan barışı da sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
                              İstanbul’da bir basın toplantısı düzenleyen Tahsin Usta şunları söyledi:
                              “Kazanırsak önce taraftarları mutlu edeceğiz. Takıma sahip çıkmalarını sağlayacağız. Bugün herkes Trabzonspor’a ne verebilirim diye düşünüyordur. Trabzon’da gelmiş geçmiş herkesin fikrine başvuracağız. Barışı sağlayacağız. Bu da sahadaki başarıdan geçiyor. Bugün kulübün içinde bulunduğu durum hiç iç açıcı değil. Trabzonspor mevcut durumu haketmemektedir ve sevenlerini fazlasıyla üzmektedir.
                              “Trabzonspor kötü yönetiliyor”
                              “Trabzonspor kötü yönetildiği ve kendi değerlerinden uzaklaştığı için camiada büyük bir dağınıklık başgöstermiş, borcu döndürülebilir bir seviyeyi aşmıştır. Aşırı harcamalar ve pahalı transferlere rağmen sahada ve kasada büyük bir hüsran yaşanmaktadır. Sahada başarılı olarak Trabzonspor’a başarı ve barış getireceğiz. Geleceğe yönelik projeler geliştirerek ki bu bilgi ve birikimimiz var, camianın atıl duran dinamiklerini harekete geçirmek ve Trabzonspor’u bulunduğu üzücü durumdan hak ettiği duruma getirmek amacıyla, deneyimli ve kulübüne gönülden bağlı bir kadroyla birlikte çözüme talip olacağız”
                              “Özkan Sümer zamanında 7 Milyon, Atay Aktuğ döneminde 17 Milyondu, şimdi ise yaklaşık 500 milyon TL borç var”
                              Yöneticilik yaptığı ve Özkan Sümer başkanlığındaki dönemde kulübün borcunun 7 Milyon TL, Atay Aktuğ döneminde borcun 17 Milyon Tl olduğunu hatırlatan Tahsin Usta, şimdiki borcun 400 milyon TL’yi aştığını ve yaklaşık 500 milyon TL borç ile kaynakların doğru yönetilmediğini söyledi.
                              “Lucescu’yu getireceğiz diyerek şov yapmayacağız”
                              Tahsin Usta, Trabzon’un futbolla yaşayan bir şehir olduğunu ve her koşulda şampiyonrluk iddası taşıması gerektiğine de vurgu yaparak, alt yapıya önem vereceklerini söyledi. Trabzonspor’un en büyük başarılarını kendi yetiştirdiği futbolcuların ağırlıkta olduğu kadrolarla elde ettiğinin altını çizen Usta şöyle devam etti:
                              “Hami, Tolunay ve diğerlerine bu camia hoşgörü gösteremedi. Lucescu’yu getireceğim diyerek şov yapmayacağız. Alt yapıya, kendi çocuklarımıza önem vereceğiz. Trabzon’un başta efsane futbolcuları olmak üzere spor adamlarından, basın mensuplarından ve şehrin bütün dinamiklerinden danışma kurulları oluşturulacak ve fikirlerinden faydalanacağız”
                              İki yönetici adayını açıkladı
                              Tahsin Usta, listesine aldığı iki ismi açıklayarak tam kadroyu Trabzon’daki basın toplantısında paylaşacağını söyledi. Usta’nın basınla paylaştığı yönetici adayları Harun Özdemir ve Ahmet Albayrak oldu.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ustanın geçen seçimdeki oyu kemiktir. Hadi 100 fire verdi diyelim. 1400 cepte. 100 fireyi de Hekimoğluna versin.

Kulaçoğlu-Atasoy ve Emre aksoy oyları toplamı 1150. Bu gruptan kesinlikle iho ya oy çıkmaz. Büyük çoğunluğu hekimoğlu tarafında olur. Ama hatırı sayılır bir oy buradan ustaya geçer. 250 fire sayalım. Hekimoğlu 100+900 Usta 1650 olur.

İhonun geçen seçimdeki oyu 1560. Çok fazlaca bir üyenin ( BMN de bile oldukça fazla idi ) İHO nun söylemleri ile duygusal olarak o tarafa kaydığını Usta olmasın diye oy verdiğini biliyoruz. İhonun bu oy sayısından 300-400 firesi rahat olur. Geçen seferki usta düşmanlığı nüksederse çoğu hekimoğluna gider. 200-100 olarak paylaştıralım. Usta 1750 - hekimoğlu 1200 - iho 1250 gibi bir görüntü çıkıyor.

Yeni kullanacak olan üyeleri iho nun komple satın aldığını varsayalım. İho 1250 + 500 = 1750 ediyor.

şimdi son durum şu;

Usta - 1750
                                İho - 1750
                                Hekimoğlu -1200.

Oy toplamı 4700. Oy hakkı olan neredeyse bir bu kadar daha üye var ve kalan bu gruptan İHO ya oy çıkması neredeyse mümkün değil.

Bu tahmin silsilesi ile ne olursa olsun İHO nun bu seçimi kazanamayacağını iddia ediyorum.
                                Hesapta atladığınız bir kısım var. Evet oy kullanacak yeni üye sayısı 500 ancak önceden üye olup aidatını yatırmadığı için 2013'te oy kullanmayan ama şimdi oy hakkı bulunan 1500'den fazla kişi var ve bunların yüzde 90'ının aidatını İHO yatırdı..
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Yükleniyor...
                                X