Bu Ne Abi Ya Herkes Dilekçe Veriyor Hekimoğlu'nun Listesindeki
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arturo bandini â€@stalag_ 1 dk.1 dakika önce
Hile var mavi renk 3 saat zarfta durunca sarariyor..
Hahahaha
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar 13 oy çok az bir oy. Tekrar sayılmasını istemesi gibi doğal bir şey yok#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehe evet benim, ne oldu??...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer anlamda kişisel ve ekib olarak kalite farkı hocam.
Lucescuyu hatta Capelloyu da İHO getirirdi belki ama tv'ye her çıktığında yüzümüzü kızartmaya bizi batırmaya devam ederdi. İnsanlar temsil yeteneği en yüksek adayın arkasındalar. Olay bundan ibaret.
Projeler ve diğerleri sonraki faktörler.
Hakkınızda hayırlısı.
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtilla Dilaver çıkmış oy kullanma şekli demokratik değil diyor. Bu seçimde mi demokratik değil? Senelerdir böyle. Celil Bey seçilse de böyle olacaktı. Şimdi tutmuş herkese dilekçe falan yazdırıyorlar.
Yazık. Yani gerçekten yazık. Bu kadar çirkefleşmeye gerek yok....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
Yorum