Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yayınlasa ne olacak. dayanıp da oturamazsın ki başında. geçen seçimde o kadarcık oyu sayamadılar saaatlerce. saaaatlerce.
    koca genel seçimler 5 6 saatte sayılıyor 6 bin oyu nasıl ve neden sayamıyorlar acaba hiç bir işimiz düzgün değil bizim bakkal daha kurumsal en azından barkot okuyucusu var

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hekimoğlu ustanın listesinde değil miydi? Çok büyütmeye gerek yok hekimi.
      Evet işte, bu da Usta'nın geçen seçimde aldığı oyların bir kısmının Hekimoğlu'na gideceğini göstermez mi?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayır temenni değil,bu adam zaten 2013 den sonra 1600 üye kendisi yazdırmadı mı ben mi yanlış biliyorum.
        sen eksik biliyorsun mahkeme kararı var onlar oy kullanamayacak

Yorum

• Bursa Uefa finali gormus Murat Yakin ile anlasmis. Hekimoglu nun hedefi, Ptt de Antalya dan kovulan özevlat Hami. Sportif direktorde Giray Bulak. At alintiya bekle...
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzon' da hatırı sayılır bir Iho taraftarı yerel zihniyet var ama neyseki bunların çok küçük bir bölümü kongre üyesi.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa Uefa finali gormus Murat Yakin ile anlasmis. Hekimoglu nun hedefi, Ptt de Antalya dan kovulan özevlat Hami. Sportif direktorde Giray Bulak. At alintiya bekle...
              bursa çok iyi hocayla anlaştı biz burada bi yerimizi yırttık Murat Yakın diye ama ne destek bulduk ne de yönetim duydu. İnşallah uzun sürelidir anlaşma. Ben kurban berdiyeve bile razıyım şu anda. Geçen sene küme düştü düşecek olan rostovu su an 3. Yaptı 2. İle puanı aynı. Bakalım ne olacak.

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kongre üyesi olan olmayan herkes oy kullanır bence sağlıklı bir netice çıkmaz
                Üye numaraları ile giriş yaparak oy kullanılsa burdaki şifreleride kullanarak, belki sadece üyeler arası bir oylama yapılabilir.
                Bu seçimi Usta veya Hekimoğlu kazansa bile İHO'nun üye yaptığı bu seçimde oy kullanamayacaklar bir dahaki seçimde muhakkak oy kullanacaklar.
                İmkanı olan bütün arkadaşlar üye olmalı.
                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Arkadaşlar şimdi seçimlerde görev üstlenen ve doğruluğundan şüphe duymayacağım askeri bir yetkili ile görüştüm. Kendisi bana seçim günü mafya olan kendisinden çok korkulan bazı kişilerin salonda olacağı ve bunun bazı taraftarları endişelendirdiğinden bahsetti. Hatta usta taraftarlarının bazıları kendilerine ulaşarak korktuklarını söylemiş.
                  Yine bu arada divan başkanı olarak Ahmet Metin Genç ismi üzerinde uzlaşıldığından bahsetti (Usta ve Hekimoğlu tarafı yanlış anlamadıysam). Gergin atmosferi yatıştırabilecek bir kişi olarak seçilmiş.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bursa çok iyi hocayla anlaştı biz burada bi yerimizi yırttık Murat Yakın diye ama ne destek bulduk ne de yönetim duydu. İnşallah uzun sürelidir anlaşma. Ben kurban berdiyeve bile razıyım şu anda. Geçen sene küme düştü düşecek olan rostovu su an 3. Yaptı 2. İle puanı aynı. Bakalım ne olacak.
                    berdiyev i bende uzun zamandır takip ediyorum..Tesbih çekişine de hayranım.. Rostovla neler yapıyor öyle..Keza Rubinde de çok iyiydi..

Yorum

• arkadaşlar taraftara dernekleri İHOnun yanında onlara oy verecekler fakat bu derneklerin fazla oyu yok .toplasan 300.400 e yakın.
                      şahsen o derneklere sıra gelene kadar ustanın çoktan garantilemesi lazım
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Anlamıyorum ustayı istememe sebebi olarak ne diyor bu ihocu tayfa bir kaçına sordum akpli diye indirmeye çalışıyorlar diyorlar e tamam ozaman usta da akp ye yakın biri diyorum yok goministler iho yu istemiyor diyorlar başka bişey demiyorlar. hatta bir kaç tanesi müslümanya ondan istemezsiniz size şarapçı başkanlar lazım diyor. Ya arkadaş ak parti ise derdin al sana muharrem usta akpartiye yakın biri daha ne istiyorsun.

Yorum

• ben avrupada dogdum büyüdüm ama asla ALMANLASMADIM COGU GURBETCI KÜPELI GENCLER GIBI VEYA KASLARIMI ALDIRMADIM KADINLAR GIBI HER YERDE HER ZAMAN TRABZONSPOR DIYE BAGIRDIM TRABZONSPORU ALMANLARA ANLATIM GERCEKLERI SIKE OLAYLARINI OTUZ YILDIR ANLATIM VE ÖLENE KADAR ANLATACAGIM
                          BURADA TÜRK KAHVEHANELERINE GIRDIM TRABZONSPORUN MACLARINI IZLEMEK ICIN HERZAMAN DIK DURUSUMUZU KAYBETMEDIK INSANLAR BIZE FARKLI BAKISLARINI GÖRDÜM GERCEKTEN BIZ TRABZONLULAR FARKLIYIZ BUNUNLA GURUR DUYDUM HERZAMAN VE OGULARIMA DA BU GURURU YASAYIN DIYORUM TRABZONSPORLU OLMAK BIR AYRICALIKTIR DIYORUM HERZAMAN YENILSEKTE YENSEKTE FARK ETMEZ DIYORUM HIC BIR ZAMAN ÜZÜLMEYIN DIYORUM OGULARIMA ONLARDA ÖYLE YAPIYORLAR BUNLARI NEDEN YAZMAYA GEREK DUYDUM BILMIYORUM ..muarrem ustanin listesindekiler cok Ünlü is adamlari sanirim öyle okudum yorumlarinizdan öyle anladim bu durumda MUARREM USTA BASKAN KESIN BASKAN SECILIR BÖYLE LISTE VARKEN BASKA BIRINI ARAMAK KERIZLIKTIR KIMSEYE SALDIRMAK DEGIL NIYETIM SAYGILARLA
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak abuzun61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar şimdi seçimlerde görev üstlenen ve doğruluğundan şüphe duymayacağım askeri bir yetkili ile görüştüm. Kendisi bana seçim günü mafya olan kendisinden çok korkulan bazı kişilerin salonda olacağı ve bunun bazı taraftarları endişelendirdiğinden bahsetti. Hatta usta taraftarlarının bazıları kendilerine ulaşarak korktuklarını söylemiş.
                            Yine bu arada divan başkanı olarak Ahmet Metin Genç ismi üzerinde uzlaşıldığından bahsetti (Usta ve Hekimoğlu tarafı yanlış anlamadıysam). Gergin atmosferi yatıştırabilecek bir kişi olarak seçilmiş.
                            Apo, bu yetkiliyi ben de tanıyor muyum ?
                            Oscar CARDOZO
                            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Eskiden genel seçim sonuçları sabaha kadar açıklanmazdı. Artık günümüzde 2 saatte heyecan sona eriyor. Çok şükür ki bizim genel kurulda seçim heyecanı sabaha kadar sürdüğünden bu eksiği kapatıyoruz
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• dünyanın gelişmiş ülkelerinde oy kullanma sistemi internet üzerinden yapılıyor. Trabzon dışında oturan insanlar, özellikle Avrupadaki kardeşlerimiz oy kullanamayacakları, gidiş gelişin zor olacağı için üye olmaktan çekiniyorlar. İnternet üzerinden oy kullanmayı bir seçenek haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde dünyanın her yerinden üye sayısını arttırıp, insanların katılımını arttırabiliriz. Hem de yukarıda arkadaşların belirttiği gibi mafya bozuntularından korkan insanların oy kullanmasını sağlayabiliriz...
                                SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                                SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

Yükleniyor...
                                X