Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SMARTTÜRKWEB diye bir yer var orda dsmart kanalari felan varmis anlayan biri bu programi yükleyebilir orda Cinema kanalarida var her Kanal varmis sizle paylasayim dedim
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İho kaybedeceğini bildiği seçime girmez arkadaşlar.. Ne dümenler çevirdi Allah bilir ama seçimde geride kalmayacağı kesin.. Hekimoğlu seçimin 3.'sü olur..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Nevzat Aydın'ın delege üzerinde herhangi bir etkisini olacağını sanmıyorum. Yanılıyor muyum?

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hasan Tüncel twıtterda yeterli kişinin gelmediği için 1 saat geç başladığını yazdı
          İHOnun çaresizliği kazanamayabilirim lafında gizli. O adam kazanacağına zerre kadar inansa orada asla yuvarlak konuşmazdı. Artık yelkenleri indirmiş gibi büyük ihtimal 50 milyon kasaya koyup en azından kendini biraz aklama peşinde bence. Ama ileriki seçimler için gerek içeriden gerek dışarıdan her şeyi yapacaktır bence.
          İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir akrabayla konusuyorum da ihonun hala bu kadar konusabilmesinin nedenini daha iyi anliyorum.İnsanlar hala koru koune tffnin oyununu bozacak bilmem ne siyor.Ve hic bir argumanlari olmadan sadece koru korune bu zihniyet oldugu muddetce Trabzonspor 1 adim ileri 2 adim geri gider
          Gerçekten akıl ermez bit taraftar topluluğumuz var. Nasıl oluyor da bu kadar sığ görüşlü ve fikirsiz olabiliyorlar harbiden enteresan..
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nevzat Aydın'ın delege üzerinde herhangi bir etkisini olacağını sanmıyorum. Yanılıyor muyum?
            Bunlar vizyon isimler. Yerel Trabzon'da tabii ki etkileri yok...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha geçen hafta 2 bin kişilik bir toplantıyla şov yapacak deniyordu yarısını bile toplayamamış
              Salondan biriyle görüştüm doluymuş.

Yorum

• Bu adamlar reklam yapıyor diyorduk da tepki görüyorduk.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor başkan adaylarından Temel Eyüpoğlu, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu’na dilekçe ile başvurarak adaylıktan çekildi.
                  Çok yüksek ihtimal Hacıosmanoğlu lehine çekildi.

Yorum

• İho'nun salonu dolu, ama en az yarısı stadın ordaki kahve ve çay ocağı eşrafı

oy moy alamaz bu, alacağı maksimum oy, 1000 hadi taş çatlasın 1500. o da maksimum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      980 diyorlar abi söylediklerinin yarısını bile bulamamışlar. Ayrıca bu 980 kişinin kaç tanesi sence delegedir? Bence taş çatlasın 400.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Salonun dolu olması normal abi. Ama bu ne bir ölçü ne bir kıstas. Hepimiz o salonun nasıl dolduğunu biliyoruz.

Yorum

• İsimleri tanıyan arkadaşlar İho'nun mu CH'nin mi listesi daha güçlü ??
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Dostlar konu disi olacak ama benim uydu cihazinda kadirga tv gostermiyor frekansi dogru ama olmuyor bilen var mi
                            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3 futbolcu satsak borç kapanıyormuş. Rahad olun arkadaşlar.
                              Satsın kapatsın borcu onun için oy toplayacağım.yemin ediyorum.
                              • Memento mori

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nun listesi. Listede Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu da var.

Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta yapılacak genel kurulunda başkanlık yarışacak olan mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim listesi ortaya çıktı.

Hacıosmanoğlu'nun listesinde efsane başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu Soner Yılmaz'ın da bulunması dikkat çekti.

Öte yandan eski yönetimden Ali Uzunay da listede bulunuyor. Uzunay, Hacıosmanoğlu'nun tekrar seçilmesi halinde yeni yönetimde de yer alacak.

Hacıosmanoğlu'nun listesi şu şekilde:

İbrahim Hacıosmanoğlu
                                Necip Sevinç
                                Mehmet Karaoğlu
                                Nevzat Kaya
                                Fahrettin Çebi
                                Hakan Gedikli
                                İbrahim Coşkuner
                                Resul Kalkan
                                Sefer Kapucuoğlu
                                Ali Uzunay
                                Soner Yılmaz
                                Murat Bektaş
                                Yakup Karadeniz
                                A. Haydar Baş
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Yükleniyor...
                                X