SMARTTÜRKWEB diye bir yer var orda dsmart kanalari felan varmis anlayan biri bu programi yükleyebilir orda Cinema kanalarida var her Kanal varmis sizle paylasayim dedim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Tüncel twıtterda yeterli kişinin gelmediği için 1 saat geç başladığını yazdı
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir akrabayla konusuyorum da ihonun hala bu kadar konusabilmesinin nedenini daha iyi anliyorum.İnsanlar hala koru koune tffnin oyununu bozacak bilmem ne siyor.Ve hic bir argumanlari olmadan sadece koru korune bu zihniyet oldugu muddetce Trabzonspor 1 adim ileri 2 adim geri gider#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın'ın delege üzerinde herhangi bir etkisini olacağını sanmıyorum. Yanılıyor muyum?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha geçen hafta 2 bin kişilik bir toplantıyla şov yapacak deniyordu yarısını bile toplayamamış
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor başkan adaylarından Temel Eyüpoğlu, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu’na dilekçe ile başvurarak adaylıktan çekildi.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalondan biriyle görüştüm doluymuş.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalondan biriyle görüştüm doluymuş.
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 futbolcu satsak borç kapanıyormuş. Rahad olun arkadaşlar.- Memento mori
Yorum
-
Hacıosmanoğlu'nun listesi. Listede Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu da var.
Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta yapılacak genel kurulunda başkanlık yarışacak olan mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim listesi ortaya çıktı.
Hacıosmanoğlu'nun listesinde efsane başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ın oğlu Soner Yılmaz'ın da bulunması dikkat çekti.
Öte yandan eski yönetimden Ali Uzunay da listede bulunuyor. Uzunay, Hacıosmanoğlu'nun tekrar seçilmesi halinde yeni yönetimde de yer alacak.
Hacıosmanoğlu'nun listesi şu şekilde:
İbrahim Hacıosmanoğlu
Necip Sevinç
Mehmet Karaoğlu
Nevzat Kaya
Fahrettin Çebi
Hakan Gedikli
İbrahim Coşkuner
Resul Kalkan
Sefer Kapucuoğlu
Ali Uzunay
Soner Yılmaz
Murat Bektaş
Yakup Karadeniz
A. Haydar BaşBazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
Yorum